| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • circuit spania andaluzia
 • circuit spania andaluzia
 • circuit spania andaluzia
 • circuit spania andaluzia
 • circuit spania andaluzia
 • circuit spania andaluzia

Circuit Spania – Andaluzia

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 9 nopți
 • Preț: 730 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 9 nopți în cameră dublă la hoteluri de 2/3*; Regim de masă: mic dejun zilnic, cină pe Costa Brava; Bilete de avion București-Barcelona și retur; Taxe de aeroport; Transferuri aeroport–hotel-aeroport; Transport cu autocar cu aer condiționat; Asistență turistică din partea agenției.

Tariful nu include: Asigurare medicală de călătorie și storno; Excursii opționale și intrări la obiectivele turistice; Ghizi locali; Autocar local și transport public în Madrid.
Oferta este disponibilă cu plecare din București, grup minim de 25 persoane. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Circuit Spania – Andaluzia

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Circuit Spania – Andaluzia 2017

Barcelona – Zaragoza – Madrid – Toledo – Cordoba – Sevilia – Gibraltar – Algeciras – Granada – Valencia

Plecare 18 mai 8, 29 iunie 17 august 12 septembrie
Tarif adult / circuit 730,00 € 730,00 € 730,00 € 730,00 €

 

Ziua 1

București – Barcelona

Prezentare pe aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă din București la ora 17:00 pentru îmbarcarea pe cursa către Barcelona. Transfer pentru cazare și cină la hotel pe Costa Brava.

Ziua 2

Costa Brava – Zaragoza – Madrid

Mic dejun la hotel. Plecare spre Madrid, cu popas în Zaragoza pentru vizitarea Bazilicii Sfânta Maria del Pilar și a Catedralei La Seo del Salvador. Seara vom face un tur în capitala Spaniei, Madrid: Piaţa şi Fântâna Cibeles, Puerta del Sol, Piaţa Mayor, Bulevardul Grand Via, Piaţa Spaniei cu Monumentul lui Cervantes şi Palatul Regal. Cazare la hotel în Madrid.

Ziua 3

Madrid – El Escorial

Mic dejun la hotel. Dimineața, plecare cu transportul în comun din Madrid pentru vizitarea Palatului Regal şi a faimosului Muzeu Prado. Timp liber pentru explorarea orașului Madrid sau excursie opțională la Mănăstirea El Escorial (15 €/adult), fosta reședință a Regelui Filip al II-lea din secolul al XVI-lea . Mănăstirea, un important centru cultural, a fost inclusă în patrimoniul UNESCO. Cazare la hotel în Madrid.

Ziua 4

Madrid – Toledo – Cordoba

Mic dejun la hotel. Plecare spre Toledo, fosta capitală a Spaniei, „oraş-muzeu”, în care a trăit faimosul pictor, El Greco. Vom admira Catedrala, Sinagoga, Biserica San Juan, Podul San Martin şi zidurile fortăreţei medievale. Continuăm traseul spre fascinanta Andaluzia, vizităm Cordoba, renumita moscheee transformată în catedrală după reconquista, Mezquita-Catedral și Juderia, vechiul cartier evreiesc. Cazare la hotel în Cordoba.

Ziua 5

Cordoba – Sevilia – Gibraltar

Mic dejun la hotel. Plecare spre Sevilia, unde vom vizita Piaţa Spaniei, Turnul de Aur, Bario Santa Cruz şi Palatul Alcazar. În apropiere de Alcazar se află Catedrala, a treia ca mărime din lume. Continuăm traseul spre Algeciras, excursie opțională în Gibraltar (20 €/adult), teritoriu britanic amplasat la poalele stâncii omonime. Se vizitează rezervaţia Upper Rock, cu o colonie de macaci, iar zona comercială a oraşului este un adevărat paradis pentru pasionaţii de shopping. Cazare la hotel în Algeciras.

Ziua 6

Algeciras – Costa del Sol – Granada

Mic dejun la hotel. Vom face turul Costei del Sol, cu renumitele stațiuni Torremolinos, Marbella. Tur pietonal în centrul istoric al orașului Granada, vizităm Catedrala, cu renumita Capilla Real. Seara, opțional, vă propunem o seară Flamenco. Cazare la hotel în Granada.

Ziua 7

Granada – Valencia

Mic dejun la hotel. Explorăm Granada, vizităm Alhambra (35 €/adult), fortăreaţa este un fascinant monument de artă islamică, fosta reşedinţă a suveranilor mauri şi ulterior a Regilor Catolici, vom explora Alcazaba, Palatul Nasrid, Grădinile şi Palatul Generalife, reşedinţa de vară a califilor şi  Palatul Regelui Carol Quintul. Continuăm traseul spre Valencia, cazare la hotel.

Ziua 8

Valencia – Port Aventura – Barcelona

Mic dejun la hotel. Vom face turul orașului Valencia, centrul istoric, Palatul Marchizului Dos Aguas și Catedrala. Continuăm traseul spre Salou, pe Coasta Dorada, unde veți avea timp la dispoziție pentru explorarea stațiunii. Opțional excursie la Port Aventura, cel mai mare parc tematic de distracţii din Europa, cu o suprafață de 35 000 mp. Cazare la hotel în Costa Brava.

Ziua 9

Barcelona – Mănăstirea Montserrat

Mic dejun la hotel. Facem turul orașului Barcelona, cu Catedrala Sagrada Familia, capodopera arhitectului Gaudi, Palatul Regal, Parcul Guell, Grădina Botanică din Parcul Montjuic, celebrul bulevard La Rambla, Piaţa Catalunia. Timp liber pentru shopping, vizită la Muzeul Picasso sau excursie opţională la Montserrat (20 €/adult), unde vom admira renumita mănăstire și un important loc de pelerinaj din Catalonia, amplasat pe stâncile abrupte ale muntelui Montserrat. Întoarcere în Barcelona pentru a participa la minunatul spectacol de sunet şi lumini de la ” Fântâna Magică”. Cazare la hotel în Costa Brava.

Ziua 10

Barcelona – București

Mic dejun la hotel. Dimineața, transfer cu autocarul la aeroportul din Barcelona pentru zborul de întoarcere în București – Otopeni.

 


Comentarii și review-uri