| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
  • circuit rusia
  • circuit rusia
  • circuit rusia
  • circuit rusia
  • circuit rusia

Circuit Rusia

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 8 nopți
  • Preț: 1199 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Circuit Rusia

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Sankt Petersburg – Muzeul Hermitage – Novgorod – Peterhof – Moscova – Kremlin

Plecare 24 iunie
Tarif adult / circuit 1199,00 €

 

Ziua 1

București – Sankt Petersburg

Prezentare pe aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă din București la ora 12:10 pentru îmbarcarea pe cursa Lufthansa către Sankt Petersburg, via Frankfurt. Sosire la Sankt Petersburg la ora locală 00:15, transfer la hotel Oktiabriskaya 4* sau similar în Sankt Petersburg.

Ziua 2

Sankt Petersburg

Mic dejun la hotel. Vizită în Sankt Petersburg, al doilea oraș ca mărime al Rusiei, ce își păstrează atmosfera imperială din epoca țaristă. Turul panoramic și pietonal cuprinde: Bulevardul Nevski cu celebrele poduri, Piața Decembriștilor, statuia lui Petru cel Mare, Biserica Învierii lui Hristos, una dintre marile biserici ortodoxe din Sankt Petersburg. Numele bisericii face referire la sângele Țarului Alexander al II-lea al Rusiei, care a fost asasinat în acel loc, în anul 1881. Seara, vă propunem o plimbare opțională cu vaporașul pe Râul Neva (29 €/adult). Cazare la hotel în Sankt Petersburg.

Ziua 3

Sankt Petersburg – Muzeul Hermitage – Fortăreața Petru și Pavel

Mic dejun la hotel. Astăzi vizităm unul dintre cele mai bogate muzee ale lumii, Muzeul Hermitage, colecția muzeului cuprinde peste trei milioane de exemplare. Muzeul se află în fostul Palat de Iarnă, principala reședință a familiei imperiale, ocupă șase clădiri de-a lungul râului Neva, în zona centrală a orașului Sankt Petersburg. Colecțiile adunate de-a lungul a peste 250 de ani prezintă evoluția artei și culturii din timpul Epocii de Piatră și până în secolul al XX-lea. După-amiază, vom vizita Fortăreața Petru și Pavel, cea mai veche construcție a orașului. Superba catedrală din interiorul fortăreței adăpostește mormintele țarilor și țarinelor Rusiei, de la Petru I la Nicolae al II-lea. Cazare la hotel în Sankt Petersburg.

Ziua 4

Sankt Petersburg – Novgorod

Mic dejun la hotel. Excursie opțională la Novgorod, cel mai important oraș istoric din nord-vestul Rusiei (85 €/adult). Situat la aproximativ 200 km distanță de Sankt Petersburg, Novgorod beneficiază de cea mai mare varietate de monumente medievale din toată Rusia: Catedrala Sfânta Sofia, cu cinci domuri, cea mai bine conservată biserică din secolul al XI-lea și unul din cele mai vechi monumente creștine rusești. Vom vizita Novgorod Kremlin, cel mai vechi palat, utilizat în trecut drept sală de întâlniri ale arhiepiscopilor. Vom admira construcții creștine monumentale: Catedrala Sfântul Nicolae, Mănăstirea Yuriev. Cazare la hotel în Sankt Petersburg.

Ziua 5

Sankt PetersburgȚarskoe Selo – Pavlovsk

Mic dejun la hotel. Vă propunem o incursiune în extravaganta lume a familiei imperiale a Rusiei (45 €/adult).  În mai puțin de două secole, familia Romanov a construit două domenii suburbane Țarskoe Selo și Peterhof. Palatul Ecaterinei, construit pentru Împărăteasa Elisabeta de către arhitectul Bartolomeo Rastrelli, este o capodoperă arhitecturală barocă, renumită pentru fascinanta Cameră de Chihlimbar și pentru cele 600 ha de grădini și parcuri. Țarskoe Selo, cea mai fermecătoare suburbie a orașului Sankt Petersburg, a fost redenumită Pușkin, în onoarea celui mai mare poet rus. După-amiază, vom vizita vechea reședință imperială, Pavlovsk, din secolul al XVIII-lea, cadoul oferit de Ecaterina a II-a Țarului Paul I. Palatul adăpostește opere de artă ale unor artiști renumiți, colecții de porțelan și lucrări în fildes, iar parcul poartă amprenta arhitecturii peisagiste englezești. Cazare la hotel în Sankt Petersburg. 

Ziua 6

Sankt PetersburgPeterhof – Moscova

Mic dejun la hotel. Dimineața, timp liber pentru shopping și vizite individuale sau excursie opțională la Peterhof și explorarea palatelor țariste  (59 €/adult). Peterhof este un complex arhitectural impresionant, construit de Petru cel Mare și folosit ca reședință de vară a țarilor Rusiei. Vom admira palatele și parcurile decorate cu fântâni arteziene, canale și cascade, incluse în patrimoniul mondial UNESCO. Seara, transfer la gara centrală din Sankt Petersburg și îmbarcare în trenul de noapte către Moscova. Cazare în tren, cușetă de 4 persoane.

Ziua 7

Moscova – Kremlin

Transfer la hotel pentru mic dejun și cazare. Turul capitalei Rusiei, Moscova, cu ghid local, vom vizita fosta reședință a țarilor Rusiei, Kremlin, construit începând din secolul al XV-lea. În prezent, complexul fortificat găzduiește: Arsenalul, Catedrala Adormirea Maicii Domnului din secolul al XV-lea, principala catedrală a Rusiei și locul de încoronare a țarilor, Catedrala Buna Vestire din secolul al XV-lea, cu nouă cupole aurite și fosta biserică privată a țarilor, Catedrala Arhanghelului Mihail din secolul al XV-lea, necropola țarilor până la 1700, Palatul Patriarhal, Catedrala celor 12 Apostoli, Turnul cu clopot al lui Ivan cel Mare din centrul Moscovei. Cele mai vechi construcții sunt Palatul Fațetelor (Granovitaya), unde se află tronurile imperiale și Palatul Terem, unite de Marele Palat al Kremlinului. Se vizitează împrejurimile Kremlinului, câteva catedrale și Arsenalul. Continuăm explorarea orașului la metroul din Moscova. Stațiile subterane sunt proiectate și decorate de renumiți sculptori ruși, arhitecți și artiști, adevărate săli de muzee subterane pentru vizitatori. Cazare la hotel Izmailovo Delta 4* sau similar în Moscova.

Ziua 8

Moscova – Galeria Tretyakov

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru odihnă, shopping și vizite individuale sau vizită opțională la Galeria Tretyakov (44 €/adult). Galeria Tretyakov este tezaurul național de artă al Rusiei, unul dintre cele mai mari muzee din lume. Colecția Galeriei este compusă integral din opere de artă rusești, cu aproximativ 150 000 de lucrări de pictură, sculptură și grafică, create de-a lungul generaților de artiști renumiți din Rusia, precum: Vasili Surikov, Ilia Repin și Konstantin Korovin. Galeria poartă numele negustorului local Pavel Tretiakov, pe a cărui colecție s-a fondat Galeria. Cazare la hotel în Moscova.

Ziua 9

Moscova – București

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru odihnă, shopping și vizite individuale, după-amiază, transfer la Aeroportul din Moscova. Îmbarcare la cursa spre București via Frankfurt, aterizare pe Aeroportul Henri Coandă la ora 00:30.

 


Comentarii și review-uri