| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Circuit Rusia: Moscova-Sankt Petersburg

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 6 nopți
  • Preț: 825 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 6 nopți în cameră dublă (2 nopți la Moscova și 4 nopți la Sankt Petersburg); Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion și taxe de aeroport tur-retur; Bilete de avion și taxe de aeroport Moscova-Sankt Petersburg; Transferuri aeroport–hotel-aeroport; Tururi panoramice cu ghizi locali; Asistență turistică; Taxe de viză.

Tariful nu include: Asigurare medicală de călătorie și storno; Excursii opționale și intrări la obiectivele turistice; Bacșișuri pentru ghizi, șoferi.
Oferta este disponibilă cu plecări din București, grup minim de 25 persoane. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Circuit Rusia: Moscova-Sankt Petersburg

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

 

Circuit Rusia 2019:

Moscova – Sankt Petersburg

 

Plecare 1, 29 martie 2019
19 aprilie 2019
Tarif adult / circuit 825,00 € 825,00 €


Ziua 1
București – Moscova

Prezentare pe aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă București la ora 10:30 pentru îmbarcarea pe cursa Aeroflot cu destinația Moscova. Sosire la Moscova la ora locală 16:40, transfer și cazare la Hotelul Park Inn by Radisson Sadu 4* sau similar din Moscova.

Ziua 2
Moscova

Mic dejun la hotel. Vom face turul panoramic al capitalei Rusiei, Moscova, vom admira: Piața Roșie, construită din ordinul lui Ivan al III-lea, în secolul al XV-lea, Parcul Voctoriei, Arcul de Triumf, Casa Albă, Catedrala Hristos Mântuitorul, platforma de observare Sparrow Hills, Monumentul lui Pușkin de pe strada Arbat, etc. Continuăm explorarea orașului la metroul din Moscova, stațiile subterane sunt proiectate și decorate de renumiți sculptori ruși, arhitecți și artiști, adevărate săli de muzee subterane pentru vizitatori. După acest tur vă propunem vizita opțională cu ghid local la Kremlin, complexul fortificat găzduiește: patru palate, patru catedrale, clopotniţa lui Ivan și turnurile fortăreței. Fosta reşedinţă a ierarhilor bisericii ortodoxe şi a ţarilor găzduiește acum sediul Preşedinţiei şi al Guvernului Rusiei (45 €/adult). Cazare în Moscova.

Ziua 3
Moscova – Sankt Petersburg

Mic dejun la hotel. Transfer la aeroport pentru îmbarcare pe cursa internă Aeroflot cu destinația Sankt Petersburg. Sosire în fosta capitală a Imperiului Rus la ora locală 14:25, transfer și cazare la Hotelul Dostoevsky 4* sau similar din Sankt Petersburg. Metropola, al doilea oraș ca mărime al Rusiei, conservă atmosfera imperială din epoca țaristă.

Ziua 4
Sankt Petersburg

Mic dejun la hotel. Astăzi vom face turul panoramic în Sankt Petersburg, care include: Palatul de Iarnă, Bulevardul Nevski cu celebrele poduri, Catedrala Kazan, Catedrala Sfântul Isaac, etc. În timpul turului vom face un popas la Muzeul Vodcii Rusești pentru a ne „încălzi” cu celebra licoare. După-amiază vă propunem vizita opțională la Fortăreața Petru și Pavel, cea mai veche construcție a orașului. Superba catedrală din interiorul fortăreței adăpostește mormintele țarilor și țarinelor Rusiei, de la Petru I la Nicolae al II-lea (25 €/adult). Seara, puteți opta pentru un spectacol folcloric rusesc (65 €/adult). Cazare la hotel în Sankt Petersburg.

Ziua 5
Sankt PetersburgPeterhof

Mic dejun la hotel. Dimineața, timp liber pentru shopping și vizite individuale sau excursie opțională la Peterhof, reședință de vară a țarilor Rusiei, construit de Petru cel Mare. Vom admira palatul și parcurile decorate cu fântâni arteziene, canale și cascade, incluse în patrimoniul mondial UNESCO. După-amiază vă propunem vizita opțională la Catedrala Sfântul Isaac construită în secolul al XIX-lea. Cupola catedralei este acoperită cu 100 kg de aur pur, iar zidurile sunt acoperite cu fresce superbe.Continuăm cu vizita la Biserica Învierii lui Hristos, ridicată de țarul Alexandru al III-lea pe locul unde a fost asasinat țarul Alexandru al II-lea al Rusiei în anul 1881. Urmează vizita la Catedrala Fecioarei din Kazan, grandioasa clădire este atipică pentru un edificiu religios ortodox (45 €/adult). Cazare la hotel în Sankt Petersburg.

Ziua 6
Sankt Petersburg

Mic dejun la hotel. Dimineața vă propunem vizita la dintre cele mai bogate muzee ale lumii, Muzeul Hermitage, colecția muzeului cuprinde peste trei milioane de exemplare. Muzeul se află în fostul Palat de Iarnă, principala reședință a familiei imperiale, ocupă șase clădiri de-a lungul râului Neva, în zona centrală a orașului Sankt Petersburg. Colecțiile adunate de-a lungul a peste 250 de ani prezintă evoluția artei și culturii din timpul Epocii de Piatră și până în secolul al XX-lea (45 €/adult). După-amiază vă propunem o incursiune în orașul Țarskoe Selo, cea mai fermecătoare suburbie a orașului Sankt Petersburg, a fost redenumită Pușkin, în onoarea celui mai mare poet rus. Palatul Ecaterinei, construit pentru Împărăteasa Elisabeta de către arhitectul Bartolomeo Rastrelli, este o capodoperă arhitecturală barocă, renumită pentru fascinanta Cameră de Chihlimbar și pentru cele 600 ha de grădini și parcuri. (70 €/adult).

Ziua 7

Sankt Petersburg București

Mic dejun la hotel. Eliberarea camerelor în jurul orei 11:00,timp liber pentru ultimele cumpărături și după-amiază transfer la aeroportul din Sankt Petersburg pentru îmbarcare la cursa Aeroflot spre București, aterizare pe aeroportul București Henri Coandă în cursul nopții.

 


Comentarii și review-uri