| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Praga – Viena – Castelele Boemiei

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 5 nopți
  • Preț: 454 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 5 nopți în cameră dublă la hoteluri de 3/4*; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion București-Viena și retur; Taxe de aeroport; Transferuri aeroport–hotel-aeroport; Transport cu autocar cu aer condiționat; Ghid însoțitor.

Tariful nu include: Asigurare medicală de călătorie și storno; Excursii opționale, intrări la obiectivele turistice; Ghizi locali; Transportul local în Viena și Praga; Supliment hotel 4* în Praga.
Oferta este disponibilă cu plecare din București, grup minim de 25 persoane. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Praga – Viena – Castelele Boemiei

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Circuit Praga – Viena – Castelele Boemiei 2018

Viena – Ceski Krumlov – Konopiste – Praga – Karlovy Vary – Karlstein – Dresda – Brno

Plecare 30 august 2018
Tarif adult / circuit 454,00 €

 

Ziua 1

București – Viena

Prezentare pe aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă din București la ora 06:00 pentru îmbarcarea spre Viena. Îmbarcare în microbuz pentru transferul la hotel, timp liber la dispoziție. După-amiază întâlnire cu ghidul pentru vizitarea Palatului Schonbrunn şi a grădinilor, continuăm cu un tur panoramic al oraşului Viena,vom a admira frumuseţea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Palatul Hofburg, Catedrala Sfântul Ştefan, Opera. Opţional cină tradiţională în pitorescul cartier Grinzing (26 €/adult). Cazare la hotel în Viena.

Ziua 2

Viena – Abația Melk – Ceski Krumlov – Konopiste – Praga

Mic dejun la hotel. Plecare spre capitala Cehiei, pe traseu vom face un scurt popas la Abația Melk, cu o arhitectură barocă splendidă. Continuăm traseul și vizităm două dintre cele mai frumoase castele din Boemia: Cesky Krumlov, inclus în patrimoniul UNESCO şi Castelul Konopiste, fosta reşedinţă a prințului Franz Ferdinand, moştenitorul tronului Austro-Ungariei, asasinat la Sarajevo. În cursul serii, sosire şi cazare la hotelul Olympik Tristar sau similar în Praga.

Ziua 3

Praga

Mic dejun la hotel. Facem turul orașului Praga, începem cu Mănăstirea Loreta, Castelul Praga (Prazsky Hrad), fosta reședință a regilor Boemiei și împăraților romano-germani, Catedrala Sfântul Vitus, Ulița Aurarilor, Biserica Sfântul Nicolae, Podul Carol, cartierul Stare Mesto cu Monumentul Jan Hus, Primăria şi Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc. După-amiază, program liber în Piata Vaclavske pentru shopping sau plimbare. Seara, puteți alege opţiona, croaziera pe Râul Vltava (12 €/adult), puteți opta pentru servirea cinei pe vaporaș (11 €/adult). Cazare la hotel în Praga.

Ziua 4

Praga – Karlovy Vary – Karlstein

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru shopping și plimbări în Praga sau excursie opţională în Karlovy Vary și la Castelul Karlstein (25+10 €/adult). În Karlovy Vary, stațiune faimoasă pentru izvoarele sale termale, vom parcurge aleea colonadelor și vom putea cumpăra suveniruri din numeroasele magazine de aici. La întoarcere vizităm renumita fabrică de cristaluri de la Nizbor, de lângă castel. Vizită la impunătorul Castel Karlstein, situat într-o zonă pitorească. Cazare la hotel în Praga.

Ziua 5

Praga – Dresda

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru shopping și plimbări în Praga sau excursie opţională în orașul german, Dresda, unde vom putea admira edificiile în stilul baroc şi rococo, restaurate la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, printre care Opera, Catedrala şi a Palatului Zwinger. Cazare la hotel în Praga.

Ziua 6

Praga – Brno – Viena – București

Mic dejun la hotel. Plecare spre Viena, cu scurt popas în Brno, continuăm spre aeroportul din Viena pentru îmbarcare la zborul către București – Otopeni.

 


Comentarii și review-uri