| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • circuit italia
 • circuit italia
 • circuit italia
 • circuit italia
 • circuit italia
 • circuit italia

Circuit Italia

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 6 nopți
 • Preț: 630 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 6 nopți în cameră dublă la hoteluri de 2/3/4*; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion București-Veneția şi Roma-București; Taxe de aeroport; Transferuri aeroport–hotel-aeroport și transport cu autocar cu aer condiționat; Asistență turistică.

Tariful nu include: Asigurare medicală de călătorie și storno; Excursii opționale, intrări la obiectivele turistice; Ghizi locali; Supliment cazare în Roma; Taxă locală în Roma.
Oferta este disponibilă cu plecare din București, grup minim de 25 persoane. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Circuit Italia

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Circuit Italia 2017

Veneția – Verona – Florența – Roma – Tivoli – Napoli – Capri

Plecare 29 mai 21 iunie 13 iulie 16, 29 august 6 septembrie
Tarif adult / circuit 630,00 € 630,00 € 630,00 € 630,00 € 630,00 €

 

Ziua 1

București – Veneția – Verona – Montecatini

Prezentare pe aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă din București la ora 04:00 pentru îmbarcarea pe cursa spre Treviso. Îmbarcare în autocar și deplasare spre Veneția. Croazieră în Veneţia spre Piaţa San Marco, unde se află cele mai renumite obiective turistice Campanila, Procuraţiile, Palatul Dogilor şi Basilica San Marco. Turiştii familiarizaţi cu Veneţia pot merge alege individual croaziera pe insula Murano. Traseul continuă spre Verona, vom admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piaţa delle Erbe, Palatul şi Mormintele Scalgierilor. Cazare la hotel în zona Montecatini.

Ziua 2

Pisa – Florența – Roma

Mic dejun la hotel. Vă propunem excursia opţională în Pisa (15 €/adult) pentru a vizita Domul impresionant, Turnul Înclinat şi Baptisteriul. Turul continuă spre Florenţa, oraşul artelor, unde vom vizita: Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Piaţa Senioriei, Palazzo Vecchio, Galeriile Uffizi, Ponte Vechio, Palazzo Pitti şi Basilica Santa Croce. Traseul continuă spre capitala italiană, cazare la hotel Regent 4* sau similar din Roma sau la hotel Principe 4* din stațiunea Pomezia.

Ziua 3

Roma

Mic dejun la hotel. Vom vizita în Roma, „Cetatea Eterna”: Santa Maria Maggiore, San Pietro in Vincoli, Colosseum, Columna lui Traian, Piaţa Veneţia, Capitoliul şi Pantheonul. Turul continuă cu: Piaţa Navona, Fontana di Trevi, Piaţa Spaniei şi grandioasa Bazilică San Pietro din Vatican. Cazare la hotel în Roma sau Pomezia.

Ziua 4

Roma – Tivoli

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru vizite individuale în Roma sau în muzeele din Vatican, unde veți putea admira Capela Sixtină şi Stanze di Rafaello. După-amiază vă sugerăm o vizită la Castelul Sant’Angelo şi Palatul Conservatorilor sau excursia opţională la Vila D`Este din Tivoli (10 €/adult), pentru a admira cele mai spectaculoase grădini renascentiste din Europa. Cazare la hotel în Roma sau Pomezia.

Ziua 5

Roma – Napoli – Insula Capri

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru vizite individuale în Roma și shopping sau excursie opţională în Napoli (22 €/adult), de unde ne îmbarcăm spre frumoasa Insulă Capri pentru a vizita Piaţa Umberto şi Anacapri, seara vom face un scurt tur pietonal pe traseul Castel Nuovo, Teatrul San Carlo, Piaţa Plebiscitului, Palatul Regal. Turiştii familiarizaţi cu Insula Capri, pot alege să viziteze individual Grota Azzuro sau oraşul antic Pompei. Cazare la hotel în Roma sau Pomezia.

Ziua 6

Roma

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru vizite individuale în Roma și shopping. Vă putem sugera vizitarea Catacombelor de pe Via Appia Antica, Vila Borghese, San Giovanni Laterano sau Complexul E.U.R, construit din ordinul lui Benito Mussolini. Cazare la hotel în Roma sau Pomezia.

Ziua 7

Roma – București

Mic dejun la hotel.  Timp liber pentru vizite individuale în Roma și shopping. După-amiază, transfer la aeroportul din Roma pentru zborul de întoarcere în București. 

 


Comentarii și review-uri