| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Italia – oraşele artelor

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 820 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă la hoteluri de 3/4*; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion București-Bologna şi Napoli-București; Taxe de aeroport; Transferuri aeroport–hotel-aeroport și transport cu autocar; Tururi de oraş cu ghid local în Florenţa şi Roma; Vizite în Siena şi Napoli; Asistență turistică.

Tariful nu include: Asigurare medicală de călătorie și storno; Excursii opționale, intrări la obiectivele turistice; Taxele locale.
Oferta este disponibilă cu plecare din București, grup minim de 25 persoane. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Italia – oraşele artelor

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Circuit Italia – oraşele artelor 2017

Bologna – Florența – Siena – Roma – Napoli

Plecare 4 august
Tarif adult / circuit 820,00 €

 

Ziua 1

București – Bologna

Prezentare pe aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă din București la ora 11:00 pentru îmbarcarea pe cursa spre Bologna cu decolare la ora 13:00. Sosire pe aeroportul Marconi din Bologna la ora locală 14:15. Transfer cu autocarul în oraş, cazare la hotelul NH Bologna de la Gare 4* sau similar. Seara puteţi participa la un tur pietonal în centrul istoric al oraşului. Deplasarea se va face cu mijloacele de transport în comun, veţi putea admira cele mai emblematice obiective turistice: Piazza Maggiore cu Fântâna lui Neptun, Basilica di San Petronio, Piazza della Mercanzia, Universitatea deschisă în anul 1088, cea mai veche din lume.

Ziua 2

Bologna – Florența

Mic dejun la hotel. Plecare spre Florenţa, oraşul artelor, turul panoramic cu ghid local include: Piaţa Senioriei, Catedrala Santa Maria del Fiore, Turnul Giotto, Baptisteriul, Ponte Vecchio. Cazare la hotel de categoria 3* din Florenţa.

Ziua 3

Florenţa

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru shopping şi vizite individuale sau vizită opţională în cartierul vechi Oltrarno cu o mulţime de clădiri istorice, printre care: Ponte Vecchio, Piazza Santo Spirito, Palazzo Pitti, Grădinile Boboli. În zona grădinilor puteţi servi prânzul la un restaurant şi puteţi achiziţiona suveniruri realizate de artizani locali. Cazare la hotel în Florenţa.

Ziua 4

Florenţa – Siena – Roma

Mic dejun la hotel. Plecare spre Siena şi Roma. Siena găzduiește o citadelă medievală cu atmosferă romantică, vom vizita zona pietonală a oraşului, cu Piazza del Campo, Primăria, Domul. Seara vom ajunge la Roma, cazare la hotelul Portamaggiore 3* sau similar din Roma.

Ziua 5

Roma

Mic dejun la hotel. Turul Romei cu ghid, vom face popasuri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial, Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare la hotel în Roma.

Ziua 6

Roma – Napoli

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru vizite individuale în Roma și oraşul stat, Vatican. Veţi putea descoperi sculptura Pieta, capodopera lui Michelangelo, Muzeele Vaticanului cu impresionanta colecţie de opere de artă din toate colţurile lumii. După-amiază plecare spre Napoli. Cazare la hotelul Holiday Inn 4* sau similar din Napoli.

Ziua 7

Napoli

Mic dejun la hotel.  Timp liber pentru vizite individuale în Napoli și shopping sau vizită opţională la situl arheologic, Pompei. Orașul Pompei, distrus de erupția vulcanului Vezuviu în anul 79 e.n., oferă vizitatorilor posibilitatea de a cunoaște detalii privind viaţa de zi cu zi a romanilor. La întoarcere savuraţi o pizza Margherita, originară din Napoli. pizza Margherita  fost denumită după regina Margherita, consorta Umberto I al Italiei. Regina prefera reţeta cu roșii, mozarella și busuioc, ingredientele compun steagul italian. Cazare la hotel în Napoli.

Ziua 8
Napoli – București

Transfer de la hotel la aeroport în jurul orei locale 06:00 şi îmbarcare pe cursa cu destinaţia București-Otopeni. Decolare la ora 09:05, sosire în Bucureşti la ora 12:00.

 


Comentarii și review-uri