| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • circuit israel tara sfanta
 • circuit israel tara sfanta
 • circuit israel tara sfanta
 • circuit israel tara sfanta
 • circuit israel tara sfanta
 • circuit israel tara sfanta

Israel, circuit în „Țara Sfântă”

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 5 nopți
 • Preț: 659 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Israel, circuit în „Țara Sfântă”

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Betleem – Ein Karem – Ierusalim – Marea Moartă – Jerihon – Caana Galileii – Nazaret – Tabor – Tiberias – Haifa – Tel Aviv

Plecare 10 mai 2015 12 iulie 2015 11 octombrie 2015
Tarif adult / circuit 659,00 € 659,00 € 659,00 €

 

Ziua 1

București – Ierusalim – Betleem

Întâlnire la Aeroportul Internațional “Henri Coandă” (Otopeni) la ora 08:30, cu însoțitorul de grup. Îmbarcare pe cursa El Al: București (10:45) Tel Aviv (13:15). Transfer cu autocar din aeroport în Ierusalim. Tur panoramic în jurul porților Sfintei Cetăți. Cină și cazare la hotel categoria ”turist” în Betleem.

Ziua 2

Betleem – Ierusalim

Mic dejun. Betleem, vizităm Biserica Ortodoxă a Nativitatii și a Criptei “unde Dumnezeu S-a facut Om”, pentru Mântuirea noastră (aici se află o icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului ”Apărătoarea Betleemului”), Biserica romano-catolică Sfânta Ecaterina, Grota Laptelui. Vizită la Ein Karem, “patria Sfântului Ioan Botezatorul”. Vizitarea Bisericii și a Criptei în care s-a născut “cel mai mare om născut dintr-o femeie” și Fântâna Fecioarei Maria. Întoarcere la Ierusalim, vizită pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foișorul – Cina cea de taină, Mormântul Marelui Rege David. Vizită la Zidul Plângerii. Cină și cazare hotel în Bethleem.

Ziua 3

Ierusalim – Muntele Măslinilor

Mic dejun. Deplasare la Ierusalim, începem Pelerinajul (pietonal) cu Muntele Măslinilor; vizită la Biserica Pater Noster (Tatăl Nostru), Biserica Dominus Flavit (Domnul a plâns), Biserica Națiunilor (Agoniei) cu Grădina Ghetsimani, urmează Biserica Mormântului Maicii Domnului și Peștera Ghetsimani. Vom intra în cetate prin Poarta Sfântul Ștefan (Poarta Leilor). Vizitarea casei în care a locuit Maria în Cetatea Antonia. Parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 locuri în care s-a oprit Domnul până la Sfântul Mormânt. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii și vizitarea Paracliselor Sfinte. Încheiem ziua aprinzând o lumânare la Biserica Romanească din Ierusalim. Cină și cazare la hotel în Betleem.

Ziua 4

Ierusalim – Ierihon – Marea Moartă – Tiberias

Mic dejun. Deplasare pe traseul Bethleem – Ierusalim – Marea Moartă. Intrare în orașul Jerihon, cel mai vechi oraș din lume. Vizită la Biserica Greco – Ortodoxă unde se află “Dudul lui Zacheu” (intrare 2 €/persoană), Biserica și Căminul Românesc de la Ierihon. Admirăm panorama Muntelui Carantania și a Mănăstirii Sfântul Gheorghe, unde Mântuitorul a fost ispitit de diavol. Coborâm spre Marea Moartă cea mai joasă „mare” de pe glob și vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurtă oprire la magazinul cu produse cosmetice și la un restaurant cu autoservire. Pauză de aproximativ 45 minute, aveți posibilitatea de a face baie în Marea Moartă. Continuăm spre Galileea, în nordul Israelului, urcând pe Valea Iordanului. Vizită la Yardenit, locul amenajat al Botezului. Cină și cazare la hotel categoria ”turist” în Tiberias.

Ziua 5

Caana Galileii – Nazaret – Capernaum

Mic dejun. Deplasare la Caana, vizită la Biserica Ortodoxă Greacă, aflată pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei în vin. În Nazaret vom vizita Biserica Ortodoxă Sfântul Gavril cu Izvorul  Mariei, pictată de frații Moroșanu în anul 1977 și Biserica Catolică “Buna Vestire”, cea mai mare construcție de cult din Orientul Apropiat. În Capernaum, oraș numit și ”Cetatea Domnului”, vizităm vestitul loc unde Iisus a predicat, casa Sfântului Petru. Tabgha, locul unde Iisus a săvârșit minunea înmulțirii pâinilor și peștilor. Vizităm Biserica de pe Muntele Fericirilor. Opțional, în funcție de timp, putem face o scurtă croazieră de 45 minute (cca. 10 €/persoană) cu o copie a ”bărcii lui Iisus” pe apele Sfinte ale Mării Galileii și vizită la Capris cu fabrica de aur și diamante. Cină și cazare la hotel în Tiberias.

Ziua 6

Tiberias – Muntele Tabor – Haifa – Tel Aviv

Mic dejun. Părăsim orașul Tiberias și ne îndreptăm spre Muntele Tabor, vizităm Biserica Ortodoxă Greacă, aflată pe locul “Schimbării la Față”. Transfer cu microbuz în impresionantul oraș-port de la Marea Mediterană, Haifa, situat într-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom admira Templul Cultului Baha’ i cu grădinile în terase, Biserica Stella Maris (Steaua Mării) cu grota Sfântului Prooroc Ilie Tezviteanul. Părăsim Haifa și ne îndreptăm spre Tel Aviv pe coasta Mediteranei. Continuăm spre Aeroportul Internațional Ben – Gurion. Îmbarcare pe cursa El Al: Tel Aviv (17:40 – București (20:35).

 


Comentarii și review-uri