| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • circuit israel iordania
 • circuit israel iordania
 • circuit israel iordania
 • circuit israel iordania
 • circuit israel iordania
 • circuit israel iordania
 • circuit israel iordania
 • circuit israel iordania
 • circuit israel iordania
 • circuit israel iordania

Circuit în Israel & Iordania

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 735 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Circuit în Israel & Iordania

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Circuit Israel & Iordania 2016

Haifa – Muntele Tabor – Nazaret – Petra – Amman – Madaba – Ierihon – Betleem – Ierusalim – Ein Karem

Plecare 12 septembrie 2016
Tarif adult / circuit 735,00 €

 

Ziua 1

București – Tel Aviv – Haifa – Tiberias

Prezentare pe aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă din București la ora 07:45 pentru îmbarcarea spre Tel Aviv. După aterizare, la ora locală  13:20, plecare pe coasta Mării Mediterane spre Caesarea, pe urmele Sfântului Petru, locul de unde a plecat apostolul spre Roma. Ne îndretăm spre orașul Haifa, aici vom vizita vom admira Templul Cultului Baha’ i cu grădinile în terase și Biserica Stella Maris (Steaua Mării) cu grota Sfântului Prooroc Ilie Tezviteanul. Cină și cazare la hotel în Tiberias.

Ziua 2

Tiberias – Muntele Tabor – Nazaret – Cana Galileii

Mic dejun la hotel. Astăzi ne îndreptăm spre Muntele Tabor, locul Schimbării la Față, unde se află biserica ortodoxă grecească cu hramul „Sfântul Prooroc Ilie”, apoi vom vizita orașul Nazaret, locul în care a copilărit Iisus. Vom vizita Biserica Ortodoxă Sfântul Gavril, cu Fântâna Fecioarei Maria şi Biserica Catolică Buna Vestire, care adăposteşte în subsol o parte a casei lui Iosif (Peştera Familiei Sfinte). Vom putea face o croazieră pe Marea Galileii cu barca de lemn, construită ca în urmă cu 2000 de ani. Ne îndreptăm spre Capernaum, unde vom putea vizita ruinele Sinagogii, apoi în Tabgha, unde Iisus a săvârșit minunea înmulțirii pâinilor și peștilor, vom vizita Biserica lui Petru. Cină și cazare la hotel în Tiberias.

Ziua 3

Muntele Fericirilor – Capernaum – Tabgha – Yardenit – Amman

Mic dejun la hotel. Astăzi ne îndreptăm spre Muntele Fericirilor, locul unde a avut loc predica de pe munte. Pe platoul muntelui, cu o înălţime de 560 metri, se află capela octogonală a Bisericii Fericirilor. Continuăm turul spre orașul Capernaum, unde vom putea vizita ruinele Sinagogii, apoi în Tabgha, unde Iisus a săvârșit minunea înmulțirii pâinilor și peștilor, vom vizita Biserica lui Petru. Itinerariul continuă pe Valea Iordanului, vom face popas la Yardenit, locul unde a fost botezat Iisus, după-amiază plecăm spre Beit She’an cu ruinele orașului antic, Decapolis. Trecem frontiera cu Iordania și ne îndreptăm spre Amman. Capitala Iordaniei, denumită în antichitate Philadelphia, este unul dintre cele mai frumoase din lumea arabă și printre cele mai vechi orașe locuite neîntrerupt din lume. Cină și cazare la hotel în Amman.

Ziua 4

Amman  – Petra

Mic dejun la hotel. Vom explora Petra, cel mai renumit obiectiv turistic al Iordaniei. Petra, capitala nabateenilor până în anul 106 e.n., a fost redescoperit în anul 1812 după o căutare de aproximativ 300 de ani. “Orașul de piatră” este renumit pentru arhitectura aparte, săpat aproape integral în peretele muntelui, vă vor surprinde monumentele și mormintele săpate în stâncă, amfiteatrul și superbele culori ale defileului. La capătul defileului se află ruinele celui mai frumos edificiu al anticului oraș Petra – Al Khazneh (Trezoreria), sculptat în piatră roșie. Vom explora teatrul, templele, cimitirele, altarul și alte construcții monumentale din canion. Trecem prin Valea lui Moise și ne întoarcem în Amman, unde vom face un tur panoramic al orașului. Cină și cazare la hotel în Amman.

Ziua 5

Amman – Madaba – Ierihon – Betleem

Mic dejun la hotel. Plecăm spre Madaba, oraș situat în zona centrală a Iordaniei, cu o istorie îndelungată, datează încă din Epoca Bronzului. Madaba este renumită pentru mozaicurile realizate în timpul dominației bizantine și Umayyad, vom admira mozaicul din secolul al VI-lea ce acoperă pardoseala bisericii ortodoxe Sfântul Gheorghe. Harta din mozaic a fost descoperită în anul 1896, fiind considerată una dintre cele mai vechi hărți ale Țării Sfinte. Traseul continuă spre Muntele Nebo, care potrivit tradiției iudaice, este muntele de pe care Moise a privit spre Pământul Făgăduinței. Cu o altitudine de 700 metri, deasupra Văii Iordanului, Nebo oferă o priveliște o minunată spre Valea Iordanului, Marea Moartă și Jericho. Vom trece frontiera în Israel prin dreptul orașului Ierihon și vom vizita locul botezului din Valea Iordanului cu Mănăstirea Sfântul Gherasim. În Ierihon, cel mai vechi oraș din lume, vom admira Mănăstirea Carantania, vom vizita Mănăstirea Dudul lui Zaheu și Așezământul Românesc din Ierihon. Cină și cazare la hotel în Betleem.

Ziua 6

Betleem – Ierusalim – Muntele Măslinilor – Via Dolorosa

Mic dejun la hotel. Vom explora orașul Ierusalim, începem cu Muntele Măslinilor, Mănăstirea Tatăl Nostru, construită pe locul unde Iisus i-a învăţat pe ucenici rugăciunea Tatăl Nostru, Biserica Dominus Flevit şi Grădina Ghetsimani, locul de rugăciune al lui Isus, continuăm turul cu Biserica Tuturor Naţiunilor, construită prin contribuţia a 12 state şi Biserica Mormântului Maicii Domnului, unde se află Capela Sfinților Ioachim şi Ana. Intrăm în cetatea Ierusalim și parcurgem Via Dolorosa până la Biserica Sfântului Mormânt. În cele 14 opriri vom vedea Golgota, Piatra Ungerii, Sfântul Mormânt și Așezământul Românesc din Ierusalim. Cină şi cazare la hotel în Betleem.

Ziua 7

Betleem – Ein Karem

Mic dejun la hotel. Dimineața ne vom deplasa în pustiul Iudeii pentru  a vizita Mănăstirea Sfântul Teodosie cu Peştera Magilor, apoi ne vom deplasa cu taxiurile către Mănăstirea Sfântul Sava, construită în secolul al V-lea, accesul este permis doar bărbaţilor. După-amiază plecăm spre Betleem unde vom vizita Biserica Naşterii Domnului cu Peştera  în  care  s-a  născut Iisus și vom admira icoana Maicii Domnului, “Betleemita”. La mică distanță se află Grota Laptelui, locul în care, potrivit tradiției, se adăpostea Maica Domnului cu Pruncul, când Iosif  a  primit poruncă de la înger să plece în Egipt. Deplasare spre Ein  Karem, locul natal al Sfântului Ioan Botezătorul, vizităm  Biserica, locul  nașterii și Izvorul Sfintei Fecioare Maria. Cină şi cazare la hotel în Betleem.

Ziua 8

Hozeva – Ierusalim – Tel Aviv – București

Mic dejun la hotel. Deplasare către Hozeva, locul unde a trăit în ultima parte a vieţii sale, Sfântul Ioan Iacob Românul, vom  vizita Mănăstirea Sfântul Gheorghe. Continuăm spre Muntele Sionului, un platou înalt din partea sud-vestică a orașului Ierusalim. Aici vom vizita Biserica Adormirii Maicii   Domnului, Foişorul „Cina cea de taină”, Mormântul Regelui David, Zidul  Plângerii. Transfer în aeroportul din Tel Aviv și îmbarcare pentru zborul spre București-Otopeni.

 


Comentarii și review-uri