| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • circuit israel iordania
 • circuit israel iordania
 • circuit israel iordania
 • circuit israel iordania
 • circuit israel iordania
 • circuit israel iordania
 • circuit israel iordania
 • circuit israel iordania
 • circuit israel iordania
 • circuit israel iordania

Circuit Israel – Iordania

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 6 nopți
 • Preț: 814 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Circuit Israel – Iordania 2015
Tariful include:Cazare 6 nopți în cameră dublă la hoteluri de 3*. Regim de masă: demipensiune. Bilete de avion București-Tel Aviv și retur. Taxe de aeroport. Transferuri aeroport–hotel-aeroport și transport cu autocar cu aer condiționat. Intrări la obiectivele turistice, ghizi locali și bacșiș.
Tariful nu include:Excursii opționale. Taxa de intrare în Petra (55 €/adult). Viza în Iordania (45 €/adult). Asigurare medicală de călătorie și storno.
Oferta este disponibilă cu plecare din București, grup minim de 35 persoane. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Circuit Israel – Iordania

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Tel Aviv – Haifa – Nazaret – Iordan – Amman – Petra – Aqaba – Marea Moartă – Ierihon – Betleem

Plecare 16, 30 martie 13, 20, 27 aprilie 4, 11, 18, 25 mai 8 iunie
Tarif adult / circuit 814,00 € 814,00 € 814,00 € 814,00 €

 

Ziua 1

București – Tel Aviv – Haifa – Cana Galileii – Nazaret

Prezentare pe aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă din București la ora 04:00 pentru îmbarcarea spre Tel Aviv. După aterizare, plecare spre Nazaret, pe traseu se vizitează orașul Haifa: Biserica Stella Maris (peştera Sfântului Prooroc Ilie) şi Grădinile Suspendate Bahai, continuăm deplasarea spre Cana Galileei, unde se vizitează Biserica Minunii, construită pe ruinele unei bazilici din secolul al VI-lea și încheiem ziua în Nazaret, unde vom vizita Biserica Ortodoxă Sfântul Gavril, cu Fântâna Fecioarei Maria şi Biserica Catolică Buna Vestire, care adăposteşte în subsol o parte a casei lui Iosif (Peştera Familiei Sfinte). Cină și cazare la hotel în Nazaret/Tiberias.

Ziua 2

Capernaum – Tabgha – Muntele Fericirilor – Iordan – Amman

Mic dejun la hotel. Plecare spre Capernaum, locul unde a locuit Iisus după ce a plecat din Nazaret, se vizitează ruinele sinagogii din calcar alb, locul în care Iisus a predicat, ruinele casei soacrei Sfântului Petru şi Biserica Ortodoxă greacă Sfântul Gheorghe. Continuăm traseul spre Tabgha, unde vom admira o biserică construită în stilul bizantin, apoi facem popas pe Muntele Fericirilor. Pe platoul muntelui, cu o înălţime de 560 metri, se află capela octogonală a Bisericii Fericirilor. Din Tiberias, croazieră pe Lacul Galileii, urmează Râul Iordan-Yardenit, locul unde Iordanul părăseşte Marea Galileii şi este amenajat pentru a oferi pelerinilor posibilitatea să intre în apele sfinte. Continuăm spre frontiera cu Iordania pentru cazare şi cină la hotel în Amman.

Ziua 3

Amman – Madaba – Muntele Nebo – Petra

Mic dejun la hotel. Facem turul capitalei Iordaniei, Amman, vom admira incluzând Marea Moschee şi Amfiteatrul. Continuăm spre Madaba, vom vizita Biserica Sfântul Gheorghe, renumită pentru mozaicurile din secolul al VI-lea și ne îndreptăm spre Muntele Nebo, cu o înălțime de aproximativ 1000 metri. Potrivit tradiției iudaice, acesta este muntele de unde Moise a privit spre Pământul Făgăduinței și pe acest munte ar fi și murit profetul. Cină şi cazare la hotel în Amman.

Ziua 4

Petra  – Aqaba

Mic dejun la hotel. Deplasare spre Petra, vechea capitală a Nabateenilor, până la cucerirea romană. Străbatem un canion îngust până la minunatul oraş antic dăltuit în stâncă. După-amiaza ajungem pe malul Mării Roşii, în staţiunea Aqaba, unde vom avea timp liber pentru vizitarea staţiunii, shopping sau baie în mare. Cină şi cazare la hotel în Aqaba.

Ziua 5

Aqaba – Marea Moartă – Masada – Ierihon – Betleem

Mic dejun la hotel. Trecem frontiera în Israel și ne îndreptăm spre Eilat, renumita staţiune de pe malul israelian al Mării Roşii. Timp liber pentru vizitarea staţiunii sau shopping. La prânz, ne îndreptăm spre Betleem, vom face un popas la Qumran lângă Marea Moartă, aflată la aproximativ 400 metri sub nivelul oceanului planetar. Continuăm spre Masada, unde opţional puteți urca cu telecabina (15 €/adult) la ruinele cetăţii, unde a avut loc cea mai eroică rezistenţă a iudeilor  împotriva romanilor, apoi ne îndreptăm spre Ierihon, oraşul cu cea mai veche istorie din lume, vom vizita Aşezământul Românesc şi Dudul lui Zacheu. Cină şi cazare la hotel în Betleem.

Ziua 6

Ierusalim – Muntele Măslinilor – Via Dolorosa – Muntele Sion

Mic dejun la hotel. Vom explora orașul Ierusalim, începem cu Muntele Măslinilor, Mănăstirea Tatăl Nostru, construită pe locul unde Iisus i-a învăţat pe ucenici rugăciunea Tatăl Nostru, Biserica Dominus Flevit şi Grădina Ghetsimani, locul de rugăciune al lui Isus, continuăm turul cu Biserica Tuturor Naţiunilor, construită prin contribuţia a 12 state şi Biserica Mormântului Maicii Domnului, unde se află Capela Sfinților Ioachim şi Ana. Traversăm pârâul Chedron și intrăm în cetatea Ierusalimului prin Poarta Sfântul Ştefan şi parcurgem Via Dolorosa spre Golgota şi Sfântul Mormânt. Vizita se încheie cu: Zidul Plângerii, Muntele Sion, Foişorul Cina cea de Taină, Biserica Adormirii Maicii Domnului şi Mormântul lui David. Cină şi cazare la hotel în Betleem.

Ziua 7

Ein Karem – Betleem – Tel Aviv

Mic dejun la hotel. Deplasare spre Ein Karem, locul întâlnirii Fecioarei Maria cu Elisabeta, vom vizita Biserica Sfântul Ioan Botezătorul, ridicată pe locul naşterii sale. După-amiază deplasare la Betleem pentru vizitarea Bisericii Naşterii Domnului, construită peste peştera folosită ca staul pentru oi. Inițial, biserica a fost construită în timpul Împăratului Constantin, prin grija mamei sale, Împărăteasa Elena, în anul 333 e.n. Seara, vom face turul oraşului  Tel Aviv cu autocarul şi vizităm oraşul vechi, Jaffa, vom admira biserica, ce adăposteşte moaştele Sfântului Gheorghe din Lod. Transfer la aeroportul din Tel Aviv pentru întoarcerea în București.

 


Comentarii și review-uri