| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Circuit în Paris

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 5 nopți
  • Preț: 550 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 5 nopți în cameră dublă la hotel de 3*; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion București-Paris și retur; Taxe de aeroport; Transfer aeroport-hotel-aeroport; Însoțitor de grup român.

Tariful nu include: Asigurare medicală de călătorie și storno; Excursii opționale și intrări la obiectivele turistice.
Oferta este disponibilă cu plecare din București, grup minim de 20 persoane. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Circuit în Paris

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Circuit în Paris 2017

Paris – Versailles – Fontainebleau – Valea Loirei – Disneyland

Plecare 31 mai 18, 24 iunie 11 iulie 4, 13, 29 august
Tarif adult / circuit 560,00 € 560,00 € 550,00 € 550,00 €

 

Ziua 1

București – Paris

Prezentare pe aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă din București pentru îmbarcare pe cursa spre Paris. După aterizare se face transferul la hotel, timp liber pentru explorarea capitalei Franței situată în regiunea Île-de-France din partea central-nordică a țării, pe malurile fluviului Sena. Paris este una dintre cele mai faimoase destinații turistice din lume, un important centru economic și cultural european. Cazare la hotel în Paris.

Ziua 2

Paris – Versailles

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru vizite pe cont propriu sau excursie opțională la Versailles. Palatul Versailles de lângă Paris este cel mai renumit palat francez și a fost resedința casei regale până la Revoluția Franceză. Construcția palatului Versailles a fost începută de Ludovic al XIII- lea, dar imaginea actuală este datorată regelui Ludovic al XIV- lea, supranumit Regele Soare. Camerele regale, Sala Oglinzilor, Capela, Opera Regală și Muzeul de Istorie a Franței, sunt atracțiile principale ale palatului Versailles. La întoarcerea în Paris vom face un tur panoramic al cartierului La Defence, vom putea admira numeroase obiective turistice: L’Arc de Triomphe, Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Şcoala Militară, Domul Invalizilor, Podul  Alexandru al III-lea, Grand  Palais, Petit  Palais,  Champs  Elysees, Place Concorde, Opera Garnier, Galeriile Lafayette, Moulin Rouge și Place Pigalle. Întoarcere la hotel cu transport public. Cazare la hotel în Paris.

Ziua 3

Paris – Ile de la Cité – Montmartre

Mic dejun la hotel. Începem explorarea capitalei franceze din Ile de la Cité, utilizând transportul în comun. Admirăm Palatul de Justiție, bijuteria gotică Sainte Chapelle și Catedrala Notre Dame închinată Fecioarei Maria, cel mai longeviv și mai impresionant simbol al Parisului. Traversăm pietonal Cartierul Latin pentru a admira Universitatea Sorbona, Grădinile Luxembourg și Pantheon-ul. Seara, vom putea vizita cartierul Montmartre cu bazilica Sacre  Coeur și Place du Tertre. Cazare la hotel în Paris. 

Ziua 4

Paris – Fontainebleau – Valea Loirei

Mic dejun la hotel. Vă propunem excursia opțională la Fontainebleau și pe Valea Loirei. Palatul Fontainebleau, situat la 55 de km distanță de Paris, este unul dintre cele mai mari palate franceze și reședință regală pentru zeci de monarhi între secolele al XII-lea și al XIX-lea. Palatul a beneficiat de contribuția mai multor monarhi francezi, însă Napoleon Bonaparte i-a conferit măreția renascentistă actuală. Interiorul este maiestuos, decorat cu picturi și fresce, principalele puncte de atracție sunt: apartamentele regale, galeriile, Teatrul lui Napoleon al III-lea, capelele, cele patru muzee, curțile interioare și grădinile. Continuăm itinerariul pe Valea Loarei, inclusă în Patrimoniul Mondial Unesco, pentru castelele impresionante, ce domină malurile râului. Aceste palate și castele somptuoase sunt atracțiile turistice majore ale Franței, se vizitează renumitul Castel Chambord, construit în secolul al XVI-lea în timpul domniei regelui Francisc I. La întoarcerea spre Paris, vom face un popas în Blois pentru a vizitarea castelului, fostă reședință a nobilimii și a casei regale franceze. Din fortăreața inițială, ridicată în secolul al XIII-lea s-a păstrat turnul gotic, construcțiile ulterioare au generat un amestec neobișnuit de stiluri arhitecturale. Cazare la hotel în Paris. 

Ziua 5

Paris – Disneyland

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru plimbări sau excursie opțională la Disneyland. Parcul este situat în Marne-la-Vallée, la aproximativ 32 km distanță de Paris, cuprinde două parcuri tematice pentru toate vârstele, Disneyland Park și Walt Disney Studios Park, cu: magazine, restaurante, baruri, teatre, cinematografe, hoteluri, zone de distracții și de recreere. Parcurile vă introduc în atmosfera desenelor animate create de Walt Disney, cu personajele lumii basmelor, sunt organizate spectacole și parade cu diferite tematici. Din Disney Village veți putea cumpăra rochia de prințesă preferată și costume ale eroilor preferați din filme și desene animate. Cazare la hotel în Paris.

Ziua 6

Paris – București

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru shopping și plimbări până la transferul la aeroportul din Paris pentru zborul spre Otopeni – Henri Coandă din București.

 


Comentarii și review-uri