| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
  • circuit londra

Circuit în Londra

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 5 nopți
  • Preț: 610 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 5 nopți în cameră dublă la hotel de 3*; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion București-Londra și retur; Taxe de aeroport; Transport cu autocar; Însoțitor de grup român.

Tariful nu include: Asigurare medicală de călătorie și storno; Excursii opționale și intrări la obiectivele turistice.
Oferta este disponibilă cu plecare din București, grup minim de 20 persoane. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Circuit în Londra

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Circuit în Londra 2017

Londra – Greenwich – Windsor – Oxford – Stratford – Stonehenge – Salisbury

Plecare 12, 19, 26 iulie 12, 17, 23 august
Tarif adult / circuit 610,00 € 610,00 €

 

Ziua 1

București – Londra

Prezentare pe aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă din București la ora 06:30 pentru îmbarcare pe cursa spre Londra. După aterizare se face transferul la hotel, timp liber pentru explorarea capitalei de pe malurile Tamisei. Cazare la hotel în Londra.

Ziua 2

Londra – Greenwich

Mic dejun la hotel. Londra este capitala Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, metropola este una dintre cele mai importante centre culturale și financiare din lume, o destinație cosmopolită și seducătoare, cu istorie îndelungată. Orașul situat în Câmpia Tamisei, pe cursul fluviului Tamisa, este o destinație captivantă, cu muzee excepționale, teatre, palate și catedrale pentru cei pasionați de istorie sau artă, cu cluburi zgomotoase pentru petrecăreți și cu multe evenimente culturale sau sportive, în anul 2012 a găzduit Jocurile Olimpice. Vom începe explorarea capitalei britanice: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul, Muzeul figurilor de ceară Madame Tussaud, British Museum. Seara, puteți alege o plimbare cu vaporașul pe Tamisa sau o vizită la Observatorul astronomic Greenwich străbătut de meridianul Zero. Meridianul Greenwich a fost stabilit convențional în anul 1884 și are un rol important pentru determinarea coordonatelor geografice și a fusurilor orare pe glob. Observatorul Regal Greenwich este amplasat în Parcul Regal, în apropiere se pot vizita Muzeul Maritim Național și Greenwich Village & Market. Cazare la hotel în Londra.

Ziua 3

Londra

Mic dejun la hotel. Astăzi vom explora Londra cu transportul public, vom vizita: Parcul St. James, Catedrala Westminster Abbey, National Gallery sau Tate Gallery. Seara vom avea timp pentru plimbări și shopping în zona Trafalgar Square și Covent Garden. Cazare la hotel în Londra. 

Ziua 4

Londra – Windsor – Stratford-upon-Avon – Oxford

Mic dejun la hotel. Vă propunem excursia opțională la castelul Windsor, cel mai mare castel locuit în permanență din lume. Castelul este reședință regală, a fost construit între anii 1066-1087 de către Wiliam Cuceritorul, de-a lungul timpului a găzduit 39 de regi și regine care i-au pus amprenta pe aspectul lui. În circuitul vizitatorilor puteți admira piese de artă, saloane de banchete, apartamentele regale, capela. Continuăm turul spre Stratford-upon-Avon, locul de naștere al lui Shakespeare, apoi ne îndreptăm spre Oxford, cel mai vechi centru universitar din Marea Britanie. Vom vizita Queen’s College, Merton College, Catedrala. Cazare la hotel în Londra. 

Ziua 5

Londra – Stonehenge – Salisbury

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru plimbări sau excursie opțională la Stonehenge, unul dintre cele mai importante monumente preistorice din Europa. Monumentalul ansamblu Stonehenge era dedicat zeilor locali și are o vechime de peste 4000 de ani. Turul continuă spre Salisbury, unde vom vizita catedrala, o bijuterie gotică ridicată în secolul al XIII-lea. Cazare la hotel în Londra.

Ziua 6

Londra – București

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru shopping și plimbări până la transferul la aeroportul din Londra pentru zborul spre Otopeni – Henri Coandă din București.

 


Comentarii și review-uri