| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • circuit indonezia java si bali
 • circuit indonezia java si bali
 • circuit indonezia java si bali
 • circuit indonezia java si bali
 • circuit indonezia java si bali
 • circuit indonezia java si bali
 • circuit indonezia java si bali
 • circuit indonezia java si bali
 • circuit indonezia java si bali
 • circuit indonezia java si bali

Circuit în Indonezia: Java & Bali

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 11 nopți
 • Preț: 2175 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Circuit în Indonezia: Java & Bali 2015
Tariful include: Cazare 11 nopți în cameră dublă standard la hoteluri de 3*/4*/5* (1 noapte în Jakarta, 2 nopți în Bandung, 2 nopți în Yogyakarta, 1 noapte în rezervația Bromo și 5 nopți în Bali); Regim de masă: mic dejun zilnic, 8 mese de prânz și o cină; Bilete de avion București-Jakarta și retur Denpasar-București (via Amsterdam) și taxe de aeroport; Bilet de avion cursă internă Surabaya–Denpasar; Transferuri aeroport–hotel-aeroport și transport cu autocar cu aer condiționat; Vizitele menționate în program; Asistență turistică și ghid local; Bacșișuri. Asigurare medicală de călătorie și storno.
Tariful nu include: Taxele de viză (70 $/persoană); Excursii opționale; Asigurare medicală de călătorie și storno.
Oferta de circuit în Indonezia este disponibilă cu plecare din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Circuit în Indonezia: Java & Bali

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Circuit în Indonezia: Java & Bali

Jakarta – Bandung – Yogyakarta – Bromo – Bali

Plecare 23 octombrie 2015
Tarif adult / circuit 2175,00 €

 

Ziua 1

București – Jakarta (via Amsterdam)

Întalnire cu însoțitorul de grup pe aeroportul Otopeni din București la ora 11:55 pentru îmbarcarea pe cursa pentru Jakarta, via Amsterdam.

Ziua 2

Jakarta

Sosire în Jakarta, capitala Indoneziei la ora locală 17:45. Capitala Indoneziei, Jakarta, este situată în nord-vestul insulei Java, la gura de vărsare a fluviului Liwung în golful Jakarta. Orașul este cosmopolit, dinamic, cu arhitectură diversificată, pe de o parte clădiri moderne, din oțel și sticlă, pe de altă parte clădiri coloniale și piețe tradiționale cu mirodenii, neschimbate de secole.  Transfer la hotelul Santika 4* din Jakarta.

Ziua 3

Jakarta – Bandung

Mic dejun. Vom face turul panoramic al orașului Jakarta, care include: Muzeul Național cu o vastă colecție de artefacte, portul și piața locală, Piața Fatahilah cu Primăria. Zona reflectă moștenirea colonială a insulei, vom putea admira rămășițele vechiului oraș, Batavia, construit de olandezi în stil european. Ne îndreptăm spre Bandung, oraș întemeiat de coloniștii olandezi în secolul al XV-lea. Bandung, al treilea oraș ca mărime din Indonezia,  este situat la o altitudine de aproximativ 750 metri și beneficiază de o panoramă impresionantă a munților vulcanici. Cazare la hotelul Prama Grand Preanger 5* din Bandung.

Ziua 4

Bandung – Tangkuban Perahu

Mic dejun. Excursie de jumătate de zi la vulcanul activ Tangkuban Perahu, vom putea observa izvorul cu apă termală Ciater. La întoarcere vom face un popas într-un sat din apropiere pentru a asista la un spectacol susținut de copii, cu muzică tradițională. Cazare la hotelul Prama Grand Preanger 5* din Bandung.

Ziua 5

Bandung – Yogyakarta

Mic dejun. Dimineața ne îmbarcăm în trenul express cu destinația Kutoarjo, călătoria durează aproximativ 6 ore. Vom continua călătoria din Kotoarjo cu autocarul pentru a vizita templul budist Borobudur, unul dintre cele mai impresionante din lume, inclus în patrimoniul mondial UNESCO. Templul a fost construit în secolul al IX-lea pentru cinstirea lui Buda și reprezintă un important loc de pelerinaj pentru credincioșii budiști. Templul este construit în formă de piramidă cu șase terase pătrate și decorat cu peste sute de basoreliefuri și statui. Cazare la hotelul Santika 4* din Yogyakarta.

Ziua 6

Yogyakarta

Mic dejun. Regiunea Yogyakarta din partea de sud a insulei Java este separată administrativ de Republica Indonezia, fiind o monarhie condusă de sultan. Orașul Yogyakarta este capitala regiunii omonime, cu un rol cultural și istoric foarte important în insulă. Vom experimenta o plimbare cu ricșa printr-un tur al orașului. Vom vizita fabrica de țigări de foi a coloniștilor olandezi, Palatul Kraton, reședința familiei monarhice. Palatul beneficiază de arhitectură tradițională javaneză, de colecții de costume și de artă tradițională. După-amiază vom vizita templul hindus Prambanan construit în secolul al IX-lea cu o arhitectură impresionantă și decorat cu scene din epopeea Ramayana. Templul este dedicat trinității hinduse, Trimurti, reprezentată de zeii Brahma, Vișnu și Șiva. Cazare la hotelul Santika 4* din Yogyakarta.

Ziua 7

Yogyakarta – Bromo

Mic dejun. Plecare spre vulcanul Bromo, pe traseu vom face un popas în piața Triwindhu cu antichități și produse artizanale. Cazare la cabană în rezervația naturală din vecinătatea vulcanului Bromo.

Ziua 8

Bromo – Bali

Dimineața devreme vom face o excursie pe muntele Penanjakan pentru a admira spectaculosul răsărit de soare cu silueta vulcanului Bromo.  Vom face o plimbare cu jeep-uri în apropierea craterului vulcanului Bromo. Transfer la aeroportul din Surabaya pentru zborul spre insula Bali de la ora 16:25. Sosire în aeroportul Denpasar din insula Bali la ora 18:25, transfer la hotelul Risata Bali Resort & Spa 4* din Kuta.

Ziua 9

Bali

Insula Bali, situată în centrul arhipelagului indonezian, este o renumită destinație exotică datorită climei, faunei și vegetației paradisiace, reliefului impresionant, condițiilor excelente pentru practicarea sporturilor nautice. Bali este supranumită „insula zeilor” datorită sutelor de temple de aici, populaţia majoritară a insulei este de religie hindusă balineză. În Bali sunt păstrate tradiții milenare, sunt găzduite numeroase ceremonii, festivaluri, un amestec de teatru, muzică și dans. Cazare la hotelul Risata Bali Resort & Spa 4* din Kuta.

Ziua 10

Bali

Kuta este o stațiune de pe țărmul sudic al insulei Bali, o destinație cosmopolită, animată, cu numeroase hoteluri, restaurante și discoteci, cu plaje nemărginite și condiții excelente pentru surfing. Cazare la hotelul Risata Bali Resort & Spa 4* din Kuta.

Ziua 11

Bali

Mic dejun. Astăzi vom explora insula Bali, începem turul cu zona Bedugul, situată la o altitudine de aproximativ 1500 metri, vom admira templul hindus Ulun Danu. Vizităm Rezervația naturală Alas Kedaton, facem un popas la fostul templu regal, Taman Ayun și apoi vizităm templul Tanah Lot.  Cazare la hotelul Risata Bali Resort & Spa 4* din Kuta.

Ziua 12

Bali

Mic dejun. După-amiază vom asista la un spectacol tradițional balinez (Kecak) într-un sat din apropierea stațiunii, apoi vom servi cina la un restaurant tradițional. Cazare la hotelul Risata Bali Resort & Spa 4* din Kuta.

Ziua 13

Bali – București

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare. Transfer la aeroportul din Denpasar pentru zborul de întoarcere la București via Amsterdam de la ora 21:30.

Ziua 14

București

Sosire pe aeroportul Otopeni din București la ora locală 13:05.

 


Comentarii și review-uri