| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Circuit în Germania

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 6 nopți
  • Preț: 899 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Circuit în Germania

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Frankfurt – Heidelberg – Pădurea Neagră – Lacul Titisee – Lindau – Castelul Neuschwanstein și Castelul Linderhof – Wieskirche – Garmisch-Partenkirchen – München – Rothenburg ob der Tauber

Plecare 28 aprilie 2016
Tarif adult / circuit 899,00 €

Transferuri gratuite din: Iași, Roman, Bacău, Adjud, Râmnicu Sărat, Brașov, Predeal, Azuga, Sinaia, Comarnic, Ploiești, Mangalia, Constanța, Medgidia, Cernavodă, Fetești, Tecuci, Focșani, Galați, Brăila, Craiova, Slatina, Pitești.

Ziua 1

București – Frankfurt

Întâlnire în aeroportul Otopeni-Henri Coandă cu însoțitorul de grup, decolare la ora 08:40 spre Frankfurt, sosire pe aeroportul Flughafen Frankfurt am Main la ora locală 10:15 și transfer la hotel. După-amiază explorăm Frankfurt, unul dintre cele mai mari orașe din Germania, situat pe cursul râului Main, în landul Hessa din sud-vestul țării. Metropola are o istorie de peste 2000 de ani, a fost inițial o așezare romană, locuită apoi de triburile germanice. În timpul Sfântului Imperiu Roman, orașul a ocupat un rol important în istorie, regii și împărații romano-germani erau aleși în Frankfurt, iar între anii 1562-1792 erau încoronați aici. Metropola este animată atât ziua, cât și noaptea, beneficiază de o atmosferă cosmopolită, modernă, cu numeroase clădiri futuristice, muzee, teatre, centre comerciale și restaurante, străzi pietonale cu clădiri vechi, reconstruite, parcuri frumoase. Cele mai emblematice obiective turistice sunt: Catedrala Sfântul Bartolomeu, Opera Veche (Alte Oper) și Primăria Römer. Cină de bun venit și cazare la Hotelul Excelsior 3* sau similar din Frankfurt.

Ziua 2

Frankfurt – Heildelberg – Pădurea Neagră

Mic dejun la hotel. Plecare pe traseul Wurzburg-Fussen din sudul Germaniei, numit și „drumul romantic” datorită numeroaselor castele medievale, clădirilor istorice și monumentelor arhitecturale din Bavaria (Bayern). Frumusețile din parcurile naturale, aerul curat, bogăţia culturală, armonia perfectă dintre tradiție și modernitate, festivalurile și căldura proverbială a bavarezilor sunt atributele principale ale regiunii. Ne îndreptăm spre zona Pădurea Neagră, locul de unde izvorăște fluviul Dunăre, vom descoperi orașul Heildelberg de pe malul râului Neckar. Aici și-a petrecut ultimii ani din viață, în exil, domnitorul Alexandru Ioan Cuza. Heildelberg găzduiește una dintre cele mai vechi universități europene și clădiri medievale superbe. Cină și cazare la Hotelul Best Western Hofgut Sternen 3*+  din Breitnau sau similar.

Ziua 3

Regiunea Pădurea Neagră – Lacul Titisee – Lindau – Fussen

Mic dejun la hotel. Dimineața vom explora zona din jurul lacului Titisee situată în partea de sud a regiunii Pădurea Neagră. Turul continuă spre lacul Constanța (Bodensee), cel mai mare din munții Alpi, format în era glaciară, situat la granița dintre: Germania, Austria și Elveția. Vom explora insula Lindau din partea de est a lacului și orașul omonim. Lindau s-a dezvoltat dintr-o veche așezare de pescari, orașul beneficiază de numeroase clădiri medievale. Vom putea admira Biserica Sfântul Ștefan, Biserica Sfântul Petru, “Leul Bavarez” și farul din port. Seara, ne îndreptăm spre Nesselwang pe Drumul Alpin, cazare la Hotelul Nesselwanger Hof 4* sau similar.

Ziua 4

Neuschwanstein – Wieskirche – Oberammergau – Garmisch-Partenkirchen

Mic dejun la hotel. Astăzi vom admira cele mai frumoase castele ale Bavariei. Vom vizita castelul Neuschwanstein construit în timpul domniei regelui Bavariei, Ludovic al II-lea, la sfârșitul secolul al XIX-lea în stilul romantic-renascentist. Constucția este amplasată pe culmea pitorească a unui deal din apropierea localității Hohenschwangau. Continuăm cu vizitarea Bisericii Wieskirche ridicată în stil baroc, în secolul al XVIII-lea și apoi explorăm elegantul castel Linderhof ridicat tot din ordinul lui Ludovic al II-lea, pe domeniul de vânătoare al tatălui său. Acesta a fost refugiul favorit al regelui, beneficiază de grădini elaborate, în stil renascentist. Vom face un popas la abația Ettal ridicată în secolul al XIV-lea în stil baroc. Abația benedictină este renumită pentru construcția cu statui din marmură și cupole superbe, și pentru distileria de lichioruri produse din plante.  Seara vom ajunge în stațiunea montană Garmisch-Partenkirchen din apropierea vârfului Zugspitze, cel mai înalt din Germania, cu altitudinea de 2962 metri. Stațiunea, gazda Jocurilor Olimpice de iarnă din anul 1936, este considerată un paradis al sporturilor de iarnă. Cazare la Hotelul Wittelsbacher Hof 4*  sau similar din Garmisch-Partenkirchen.

Ziua 5

Garmisch-Partenkirchen – München

Mic dejun la hotel. Plecare spre München, al treilea oraș ca mărime din Germania și unul dintre cele mai prospere orașe europene. Orașul, capitala landului Bavaria, este situat în Câmpia Bavariei, pe malurile râului Isar. Prima atestare apare în secolul al XII-lea, în timpul administrării Bavariei de către ducele Heinrich der Lowe, fiind legată de o mănăstire benedictină de călugări. În scurtă vreme așezarea devine cetate, apoi capitala ducilor Bavariei, un important centru cultural și artistic în timpul Sfântului Imperiu Roman și al Imperiului German. După Primul Război Mondial și instaurarea republicii începe o istorie tulbure datorită crizei economice, urmată de ascensiunea nazismului și venirea la putere a lui Hitler. În urma celui de-al Doilea Război Mondial oraşul a fost reconstruit în urma distrugerilor majore provocate de conflictele militare. München este faimos pentru arhitectura impresionantă, pentru numeroasele evenimente culturale și festivaluri, pe care le găzduiește. Marienplatz, Neues Rathaus, Turnul cu Ceas, Peterskirche și Frauenkirche, catedrala închinată Sfintei Fecioare Maria sunt cele mai emblematice obiective turistice ale orașului bavarez. Cazare la Hotelul Mercure Muenchen Ost Messe 3* sau similar din München.

Ziua 6

München

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru explorarea orașului München sau excursie opțională în Rothenburg ob der Tauber, supranumit „orașul Crăciunului” datorită festivitățior anuale organizate aici în luna decembrie. Centrul orașului este fermecător, cu clădiri medievale, bine conservate și o atmosferă romantică, irezistibilă. Cele mai renumite obiective turistice sunt: Primăria cu fațada în stil renascentist și taverna Ratstrinkstube cu ceasul ornat cu figurine ce apar la ore fixe, între 10:00-22:00. Cazare la Hotelul Mercure Muenchen Ost Messe 3* sau similar din München.

Ziua 7

München – București

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru shopping în München, după-amiază transfer la aeroport pentru îmbarcarea pe cursa Tarom spre București cu decolare la ora 19:50 și aterizare pe Otopeni la ora 22:50.


Comentarii și review-uri