| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Circuit China Beijing-Shanghai

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 1445 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Bilete de avion București-Beijing și Shanghai – București (via Paris); Taxe de aeroport; Cazare 7 nopți în cameră dublă; Regim de masă: pensiune completă; Transferuri aeroport–hotel-aeroport; Transport cu autocarul conform traseul; Transfer cu trenul de mare viteză Beijing-Suzhou; Vizite şi intrări la obiectivele turistice incluse în program; Asistență turistică din partea agenției și ghizi locali.

Tariful nu include: Asigurare medicală de călătorie și storno; Taxa de viză și procesare (70 €/adult); Bacşiş pentru şoferi şi ghizi locali (30$).
Oferta este disponibilă cu plecare din București, grup minim de 21 persoane. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Circuit China Beijing-Shanghai

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Circuit China 2017

Beijing – Shanghai

Plecare 5 septembrie 2017
Tarif adult / circuit 1445,00 €

 

Ziua 1

București – Beijing

Prezentare pe aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă din București la ora 05:00 pentru întâlnirea cu însoţitorul de grup și îmbarcare pe cursa spre Beijing, via Paris.

Ziua 2

Beijing

Aterizare în Beijing la ora locală 06:00, după îndeplinirea formalităților vamale transfer la hotel de categoria 3* în Beijing. Vom vizita Templului Cerului construit în secolul al XV-lea, în timpul dinastiei Ming. Templul taoist este înconjurat de un teritoriu imens, a fost principalul obiectiv religios timp de câteva secole. Complexul a fost mărit în secolul al XVI-lea din ordinul Împaratului Jiajing. Partea nordică a templului este semicirculară şi simbolizează cerul, în timp ce partea sudică, de formă pătrată, simbolizează pământul.

Ziua 3

Beijing – Marele Zid Drumul Sacru

Mic dejun la hotel. Dlecare spre Marele Zid chinezesc, o construcție gigantică, considerată cea mai mare construcție de pe glob ca volum. Marele Zid este format dintr-o serie de fortificații din piatră și pământ, ridicate de-a lungul a aproximativ 2000 de ani. Uriașul zid începe în est, de la trecătoarea Shanhaiguan și continuă până în vestul Chinei, în zona Lop Nur. Zidul a avut rolul de apărare a graniței imperiului chinez împotriva atacurilor popoarelor nomade din nord. Primele secțiuni din zid au fost construite în secolul al V-lea î.e.n. După prânz, continuăm cu viztarea Mormintelor imperiale din dinastiile Ming și Qing, din localitatea Changping, situată la aproximativ 70 km în nordul orașului Beijing. În această zonă muntoasă, sunt mormintele a 13 împărați, 23 de împărătese și numeroși prinți, prințese și curtezane. Vom vizita unul dintre mormintele imperiale. Seara vom servi o cină tradițională cu rață Pekineză, unul dintre cele renumite preparate gastronomice chineze. Cazare la hotel în Beijing.

Ziua 4

Beijing – Orașul Interzis

Mic dejun la hotel. Vom vizita Piața Tiananmen, cunoscută drept cea mai mare piață centrală din lume, cu numeroase obiective și construcții importante: Muzeul de Istorie al Revoluției Chineze, Mausoleul Mao, Turnul Tiananmen. Apoi ne vom deplasa spre faimosul Oraș Interzis, un complex arhitectural unic în lume. Numărul total a camerelor este de 9 999 , cu una mai puțin decât cifra care simbolizează Perfecțiunea Divină, în tradiția chineză. Vom servi prânzul într-un restaurant local, apoi vom vizita Templul Cerului, un complex de clădiri taoiste din sudul Beijingului. Aici veneau împărații dinastiilor Ming și Quing pentru ceremoniile anuale și rugăciuni pentru recolte bune. Complexul a fost construit între 1406-1420, în timpul Împăratului Yongle, cel care a construit Orașul Interzis și Palatul Imperial Chinezesc. La sfârşit vom vizita un atelier de prelucrare a perlelor naturale. Cină la restaurant şi cazare la hotel în Beijing.

Ziua 5

Beijing – Suzhou

Mic dejun la pachet şi plecare cu trenul de mare viteză spre oraşul Suzhou din provincia chineză Jiangsu. Călătoria durează aproximativ 5 ore. Sosire la Suzhou în jurul orei 13:00, oraşul este situat în delta fluviului Yangtze, leagănul culturii Wu. Suzhou este renumit pentru podurile din piatră, pagodele şi grădinile construite în vremea dinastiilor Ming şi Qin, în acelaşi timp este un centru important în industria mătăsii. După dejun vom vizitarea uneia dintre cele mai reprezentative grădini, Zhuozhengyuan şi “Master of the Net“, vom face o plimbare cu barca pe unul din canalele oraşului. Turul se încheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a mătăsii. Cină la restaurant şi cazare la hotel în Suzhou, de categoria 4*.

Ziua 6

Suzhou – Wuzhen – Hangzhou

Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Wuzhen, localitate tradiţională chineză, aşezată de-a lungul Marelui Canal Beijing-Hangzhou. Construcţia canalului navigabil cu o lungime de peste 1700 km a început în secolul al VI-lea, în timpul dinastiei Sui şi a fost finalizată cinci secole mai târziu, în timpul dinastiei Song. Wuzhen are o istorie îndelungată, de peste un mileniu. Vom face tur panoramic în Wuzhen pentru a admira prăvăliile vechi şi casele tradiţionale, construite de-a lungul canalelor ce traversează oraşul. După servirea prânzului, vom pleca spre Hangzhou, capitala provinciei Zhejiang. Cină la restaurant şi cazare la hotel în Hangzhou, de categoria 3*.

Ziua 7

Hangzhou – Shanghai

Mic dejun. Vom face o plimbare cu barca pe Lacul de Vest, apoi vom vizita o plantaţie de ceai şi vom participa la ceremonia de servire a ceaiului. După prânz vom vizita templul Lingyin din Hangzhou, unul din cele mai renumite şi mai vechi temple budiste din China, cu numeroase pagode şi grote. Potrivit tradiţiei templul a fost fondat în secolul al IV-lea. Vom vizita Pagoda celor 6 Armonii. Plecare cu autocarul spre Shanghai. Cină şi cazare la hotel în Shanghai, de categoria 4*.

Ziua 8

Shanghai, turul oraşului

Mic dejun. Turul oraşului Shanghai, cel mai mare oraș din China și unul dintre cele mai importante centre comerciale ale Asiei. Shanghai este cel mai mare șantier urban de construcții din lume, are peste 640 de zgârie-nori și cțteva sute în construcție, majoritatea în noul cartier Pudong. Vom vizita grădina Yuyuan, aflată în centrul vechi al orașului, o minune a arhitecurii în regiunea de sud a fluviului Yangtze. Construcția ei s-a finalizat în anul 1559, în timpul dinatiei Ming, se presupune că ar fi durat aproape 20 ani. După prânz vizităm oraşul vechi cu strada Nanjing, principala arteră comercială şi Bund, o promenadă pe malul cartierului Puxi, unde era concentrată comunitatea occidentală. Cele mai multe clădiri din zonă sunt construite în stilul neo-renascentist sau neo-clasic, comune în Europa anilor 1890-1920. Cină şi cazare la hotel în Shanghai, de categoria 4*.

Ziua 9

Shanghai – Bucureşti

Mic dejun. Transfer de la hotel la aeroportul din Shanghai pentru zborul către București. Cursa Air France este cu escală la Paris, sosire estimată la Bucureşti la ora 22:10.

 


Comentarii și review-uri