| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • circuit anatolia cappadocia si antalya
 • circuit anatolia cappadocia si antalya
 • circuit anatolia cappadocia si antalya
 • circuit anatolia cappadocia si antalya
 • circuit anatolia cappadocia si antalya
 • circuit anatolia cappadocia si antalya
 • circuit anatolia cappadocia si antalya
 • circuit anatolia cappadocia si antalya

Circuit Anatolia: Cappadocia & Riviera Mediteranei

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 485 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Circuit Anatolia: Cappadocia & Riviera Mediteranei 2015
Tariful include: Bilete de avion București-Antalya și retur; Taxe de aeroport ; Cazare 7 nopți în cameră dublă la hoteluri de 4* (4 nopți în Antalya, 3 nopți în Cappadocia); Regim de masă: demipensiune/all inclusive; Transferuri aeroport–hotel-aeroport și transport cu autocar cu aer condiționat; Tururi panoramice în Antalya, Cappadocia și vizită în Konya; Bacșișri; Însoțitor de grup român.
Tariful nu include: Excursii opționale, intrări la obiectivele turistice; Asigurare medicală de călătorie și storno.
Oferta este disponibilă cu plecare din București, grup minim de 25 persoane. Adulții fără însoțitor cu vârsta ≥ 55 ani plătesc supliment de 25 €/sejur. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Circuit Anatolia: Cappadocia & Riviera Mediteranei

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Antalya – Konya – Cappadocia – Antalya

Programe sociale 2015

Plecare 14, 21, 28 septembrie 2015 5, 12 octombrie 2015
Tarif adult / circuit 505,00 €  485,00 €

 

Ziua 1

București – Antalya

Prezentare pe aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă din București la ora 10:40 pentru îmbarcarea pe cursa companiei aeriene Pegasus pentru zborul spre Antalya. Sosire în Antalya la ora locală 14:40 și transfer la hotel. Cină și cazare la hotel de categoria 4* în regiunea Antalya.

Ziua 2

Antalya – Konya  – Cappadocia

Mic dejun la hotel. Plecare către Cappadocia, regiune situată la aproximativ la 540 km distanță de Antalya. Ne îndreptăm spre orașul Konya, veche capitală a seleucizilor, cunoscută pentru viața culturală și artistică și mai ales pentru dervișii rotitori. În Konya a fost fondat ordinul călugărilor musulmani derviși, membrii meditau și comunicau cu divinitatea printr-un dans mistic, cu rotiri amețitoare. Vom vizita Mausoleul lui Mevlana Celaleddin Rumi, poetul persan care a fondat ordinul dervișilor. Continuăm drumul spre Cappadocia, cină și cazare la hotel de categoria 4* în regiunea Cappadocia.

Ziua 3

Cappadocia

Mic dejun la hotel. Vom vizita Cappadocia, regiune faimoasă pentru relieful inedit, sub forma de hornuri, cât și pentru orașele subterane, vechi de câteva milenii. Opțional, puteți survola cu balonul peste văile Cappadociei la răsăritul soarelui. Vom merge spre Valea Devrent pentru a admira „Fairy Chimneys”, formațiunile stâncoase cu forme bizare, apoi continuăm turul către Avanos, orășel renumit pentru arta olăritului. Avanos este străbătut de râul Kizilirmak, cel mai lung din Turcia. Continuăm itinerariul cu Valea Călugărilor (Pasabag), vom admira un ansamblu de stânci cu siluete de călugări, facem popas la muzeul în aer liber Goreme, un vechi complex monahal cu biserici și capele săpate în piatră. Din „castelul” Uchisar, cel mai înalt punct al regiunii, vom putea admira superba panoramă a văii Cappadociei. Cină și cazare la hotel de categoria 4* în regiunea Cappadocia.

Ziua 4

Cappadocia

Mic dejun la hotel. Continuăm explorarea Cappadociei cu o plimbare la Kizilcukur (Valea Roșie) și popas în satul Cavusin cu casele construite în piatră. Vizităm orașul subteran Kaymakli, construit în piatră, cu 8 – 9 etaje sub pământ, aici se adăposteau primii creștini de teama persecuției romane și bizantine. Apoi vom explora formațiunile de piatră din Catalkaya și vom admira regiunea din Esentepe. Ultimul popas este în Valea Porumbeilor, unde se află cea mai mare colecție de cuiburi de porumbei din lume. Opțional, seara puteți participa la o seară cu dansuri tradiționale turcești. Cină și cazare la hotel de categoria 4* în regiunea Cappadocia.

Ziua 5

Cappadocia – Antalya

Mic dejun la hotel. Plecare spre regiunea Antalya, renumita rivieră a Mării Mediterane. Traseul este de aproximativ 500 km. Orașul Antalya este situat în sudul Turciei, la poalele Munților Taurus, pe litoralul Mării Mediterane. Antalya este centrul administrativ al provinciei cu același nume, una dintre cele mai importante stațiuni de pe riviera mediteraneană, un important port și aeroport internațional. Plajele aurii și apa cristalină a mării, sporturile nautice, gastronomia bogată, magazinele pestrițe și barurile gălăgioase, vestigiile elene, romane, bizantine sau otomane, festivalurile atrag anual mii de turiști. Cină și cazare la hotel de categoria 4* în regiunea Antalya.

Ziua 6

Antalya

Mic dejun la hotel. Vom decoperi orașul Antalya, vom vizita fabrici și magazine de pielărie și de bijuterii, vom exersa arta negocierii, comercianții turci fiind vestiți pentru acest lucru. În jurul orei 13:00 vom lua prânzul, apoi vizităm orașul Antalya cu bulevardele umbrite de palmieri, portul, orașul vechi împrejmuit de ziduri de apărare, cu straduțe înguste și case vechi, din lemn. Vom putea face cumpărături într-unul dintre cele mai vestite bazaruri din Antalya. Cazare cu all inclusive la hotel de categoria 4* din regiunea Antalya.

Ziua 7

Antalya

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru relaxare, shopping sau excursii opționale în regiunea Antalya. Cazare cu all inclusive la hotel de categoria 4* din regiunea Antalya.

Ziua 8

Antalya – București

Mic dejun la hotel. După eliberarea camerelor se face transferul la aeroportul din Antalya pentru îmbarcare pe cursa companiei aeriene Pegasus cu destinația București.

 


Comentarii și review-uri