| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Zante Park Resort & Spa 4*

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 500 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Zante Park Resort & Spa 4*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 13 iunie 20 iunie 27 iunie 4, 11, 18 iulie 25 iulie 1 august 8, 15 august 22, 29 august 5 sept. 12 sept.
Tarif sejur / adult 500,50 € 526,50 € 573,00 € 573,00 € 660,50 € 674,50 € 660,50 € 567,00 € 603,00 € 567,00 €

Regim de masă disponibil, la cerere: all inclusive.

Informaţii hotel Zante Park Resort & Spa – charter Zakynthos

Hotelul Zante Park Resort & Spa 4* este situat la 300 metri distanță de plaja din Laganas, aproape de centrul stațiunii, la aproximativ 7 km de orașul Zakynthos și la 5 km de aeroport. Hotelul a fost renovat de curând, beneficiază de facilităţi moderne şi de diverse activități de agreement, poate fi recomandat cuplurilor pentru un sejur estival reuşit.

Facilități camere: mobilier modern, telefon, LCD, televiziune prin satelit, DVD player, acces internet (contra cost), aer condiționat, încălzire, birou, seif, minibar, cafetieră, cadă sau duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, două baruri, terasă, grădină, camere pentru nefumători, family room, facilități pentru persoane cu dizabilități, aer condiţionat, încălzire, acces internet, seif, lift, cameră de bagaje, programe de divertisment, internet-café, săli de conferinţe şi petreceri, salon TV, biliard, tenis de masă, beauty salon, centru spa şi wellness (jacuzzi, saună, masaj), sală de fitness, piscină exterioară, închirieri biciclete, închirieri auto, schimb valutar, baby-sitter (la cerere), spălătorie, echitație, sporturi nautice, birou de turism.

Informaţii utile pentru sejur în insula Zakynthos

Zakynthos sau Zante este cea mai sudică insulă ionică, așezată în partea de vest a Peninsulei Peloponez din Grecia. Relieful insulei este variat, cuprinde zone muntoase acoperite cu păduri de pin, câmpii fertile, peșteri stâncoase, săpate în țărm, plaje paradiziace cu nisip și mare de azur. Plaja Navagio cu nisipul său alb este un adevărat colț de rai, spectacolul ei natural a devenit simbolul insulei. Zakynthos este o insulă verde, beneficiază de vegetație luxuriantă, completată de tradiționalele plantații de măslini, citrice și viță de vie. Potrivit lui Homer insula a fost botezată după Zakynthos, fiul regelui Troiei, Dardanos, care ar fi descoperit-o și stăpânită de legendarul Ulise. Insula a fost locuită din perioada neoliticului, purtând numele Yria, a fost ocupată de macedonieni, romani, britanici, italieni, francezi, turci, care și-au pus amprenta pe istoria și cultura ei. Cea mai pregnantă influență culturală străină este cea venețiană. Insula poate fi considerată un loc de pelerinaj, datorită numărului impresionant de lăcașuri de cult ridicate de localnici, biserici și mănăstiri medievale, cu icoane și fresce foarte frumoase. Capitala insulei, orașul Zakynthos, se află pe țărmul estic, beneficiază de o atmosferă romantică, clădiri vechi, cochete, cafenele și taverne intime, piațete elegante, panorama superbă a golfului. În Zakynthos stațiunile sunt pitorești și își păstrează farmecul tradițional. Argassi și Kalamaki sunt cele mai cunoscute stațiuni, Agios Nikolaos, Alykes, Alykanas și Gerakari sunt destinații potrivite pentru un sejur de relaxare, Laganas se potrivește celor are iubesc distracțiile nocturne, stațiunea Tsilivi le îmbină pe amândouă.

Clima: Zakynthos are climat mediteranean, verile sunt fierbinți și însorite, iar iernile sunt ploioase și blânde. În lunile iulie și august temperatura medie este de 32°C, în lunile iunie și septembrie temperatura medie este de 28°C. Precipitațiile sunt frecvente în timpul iernii, nivelul de umiditate chiar și în perioada estivală.

Moneda: €

Obiective turistice:

Zakynthos (Zante) a fost distrus în mare parte în anul 1953, datorită unui cutremur devastator și a fost reclădit păstrându-se arhitectura inițială. Orașul îmbină plăcut arhitectura medievală cu cea contemporană. Zakynthos găzduiește obiective turistice, care merită vizitate: Biserica Sfântul Dionysios, dedicată patronului spiritual al insulei, Muzeul de Artă Bizantină din Piața Solomon, Biserica Sfântul Nicolae, Castelul Venețian de pe dealul Bohali.

Parcul Național Marin se află în partea de sud a insulei, care protejează teritoriu terestru și acvatic, habitatul unor specii protejate precum: țestoasele cu cap pătrat, foca mediteraneană, delfinii, păsări migratoare și faună marină.

Capul Schinari se află pe țărmul nordic al insulei, având în vecinătate Peșterile Albastre. Aceste formațiuni stâncoase erodate sub formă de arcade sunt foarte spectaculose datorită contrastului puternic creat între culoarea albă a stâncilor și albastrul intens al apei.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri