| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Strada Marina 4*

  • Destinația: Charter, Charter Grecia, Charter Zakynthos, Oferte Early Booking
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 394 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP-ZTH-OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asistență turistică.

Tariful nu include: Asigurare medicală de călătorie și storno; Excursii opționale.
Tarifele sunt cu plecare din București, reducere early booking valabilă până pe data de 31.03. Ofertele pentru Zakynthos sunt disponibile cu plecări din București, Timișoara, Iași și Cluj-Napoca.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Strada Marina 4*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 27 mai 3, 10 iunie 17, 24 iunie 1 iulie 8, 15 iulie 22, 29 iulie 5, 12 august
19, 26 august 2 sept.
9, 16 sept. 23 sept.
Tarif sejur / adult 394,00 € 434,00 € 469,00 € 469,00 € 484,00 € 484,00 € 484,00 € 484,00 € 484,00 € 469,00 € 433,00 €

Regim de masă disponibil, la cerere: demipensiune.

Informaţii hotel Strada Marina – Zante, charter în Zakynthos 2019

Hotelul Strada Marina 4* este situat pe promenada oraşului Zante, aproape de centru, la aproximativ 500 metri de plajă  şi la 3 km distanţă de aeroport. Hotelul beneficiază de facilităţi moderne, de servicii bune, de terasă amenajată pe acoperiş cu priveliştea mării, poate fi o alegere inspirată pentru relaxare şi explorarea zonei.

Facilități camere: mobilier clasic, aer condiționat, LCD, televiziune prin satelit, acces internet, frigider, birou, zonă de relaxare, uscător de păr, cadă sau duş, articole de toaletă gratuite, izolare fonică, room service, balcon (majoritatea).

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilităţi, family room, acces internet, aer condiționat, seif, lift, cameră de bagaje, internet-cafe, piscină exterioară, închirieri auto, birou de turism, spălătorie, parcare (în apropiere).

Informaţii utile pentru sejur în Zakynthos

Zakynthos sau Zante este cea mai sudică insulă ionică, așezată în partea de vest a Peninsulei Peloponez din Grecia. Relieful insulei este variat, cuprinde zone muntoase acoperite cu păduri de pin, câmpii fertile, peșteri stâncoase, săpate în țărm, plaje paradiziace cu nisip și mare de azur. Plaja Navagio cu nisipul său alb este un adevărat colț de rai, spectacolul ei natural a devenit simbolul insulei. Zakynthos este o insulă verde, beneficiază de vegetație luxuriantă, completată de tradiționalele plantații de măslini, citrice și viță de vie. Potrivit lui Homer insula a fost botezată după Zakynthos, fiul regelui Troiei, Dardanos, care ar fi descoperit-o și stăpânită de legendarul Ulise. Insula a fost locuită din perioada neoliticului, purtând numele Yria, a fost ocupată de macedonieni, romani, britanici, italieni, francezi, turci, care și-au pus amprenta pe istoria și cultura ei. Cea mai pregnantă influență culturală străină este cea venețiană. Insula poate fi considerată un loc de pelerinaj, datorită numărului impresionant de lăcașuri de cult ridicate de localnici, biserici și mănăstiri medievale, cu icoane și fresce foarte frumoase. Capitala insulei, orașul Zakynthos, se află pe țărmul estic, beneficiază de o atmosferă romantică, clădiri vechi, cochete, cafenele și taverne intime, piațete elegante, panorama superbă a golfului. În Zakynthos stațiunile sunt pitorești și își păstrează farmecul tradițional. Argassi și Kalamaki sunt cele mai cunoscute stațiuni, Agios Nikolaos, Alykes, Alykanas și Gerakari sunt destinații potrivite pentru un sejur de relaxare, Laganas se potrivește celor are iubesc distracțiile nocturne, stațiunea Tsilivi le îmbină pe amândouă.

Clima: Zakynthos are climat mediteranean, verile sunt fierbinți și însorite, iar iernile sunt ploioase și blânde. În lunile iulie și august temperatura medie este de 32°C, în lunile iunie și septembrie temperatura medie este de 28°C. Precipitațiile sunt frecvente în timpul iernii, nivelul de umiditate chiar și în perioada estivală.

Moneda: €

Obiective turistice:

Zakynthos (Zante) a fost distrus în mare parte în anul 1953, datorită unui cutremur devastator și a fost reclădit păstrându-se arhitectura inițială. Orașul îmbină plăcut arhitectura medievală cu cea contemporană. Zakynthos găzduiește obiective turistice, care merită vizitate: Biserica Sfântul Dionysios, dedicată patronului spiritual al insulei, Muzeul de Artă Bizantină din Piața Solomon, Biserica Sfântul Nicolae, Castelul Venețian de pe dealul Bohali.

Parcul Național Marin se află în partea de sud a insulei, care protejează teritoriu terestru și acvatic, habitatul unor specii protejate precum: țestoasele cu cap pătrat, foca mediteraneană, delfinii, păsări migratoare și faună marină.

Capul Schinari se află pe țărmul nordic al insulei, având în vecinătate Peșterile Albastre. Aceste formațiuni stâncoase erodate sub formă de arcade sunt foarte spectaculose datorită contrastului puternic creat între culoarea albă a stâncilor și albastrul intens al apei.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri