Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 

Azure Resort & Spa 5*

  • Destinația: Charter, Charter Grecia, Charter Zakynthos, Oferte All Inclusive, Oferte Early Booking
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 594 €

    * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
    Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: all inclusive; Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP-ZTH-OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asistență turistică.

Tariful nu include: Asigurare medicală de călătorie și storno; Excursii opționale.
Tarifele sunt cu plecare din București, reducere early booking valabilă până pe data de 31.01. Ofertele pentru Zakynthos sunt disponibile cu plecări din București, Timișoara, Iași și Cluj-Napoca.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 28 mai 4 iunie 11 iunie 18, 25 iunie 2, 9 iulie 16, 23, 30 iulie 6, 13 august 20, 27 august 3 sept. 10 sept. 17 sept.
Tarif sejur / adult 594,00 € 644,00 € 694,00 € 720,00 € 751,00 € 769,00 € 769,00 € 769,00 € 751,00 € 694,00 € 644,00 €

Informaţii hotel Azure Resort & Spa – charter în Zakynthos 2018

Hotelul Azure Resort & Spa 5* este situat într-o zonă pitorească a staţiunii Tsilivi, la aproximativ 200 metri distanță de plajă, la 4 km de orașul Zante și la 9 km de aeroportul din insula Zakynthos. Complexul a fost renovat pentru sezonul 2015, beneficiază de interioare minimaliste, elegante, de facilități moderne și de activităţi variate, poate fi recomandat cuplurilor şi familiilor pentru un sejur estival.

Facilități camere: mobilier modern, aer condiționat, LCD, televiziune prin satelit, radio, telefon, acces internet, aer condiţionat, birou, încălzire, minibar, cafetieră, cadă sau duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, halat de baie, papuci de casă, izolare fonică, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant principal, restaurant a la carte, trei baruri, terasă, grădină, family room, lift, aer condiţionat, încălzire, cameră de bagaje, acces internet, salon TV, magazine, două piscine exterioare, piscină interioară, centru spa și wellness (saună, masaj, cadă cu hidromasaj), beauty salon, sală de fitness, teren de joacă, tenis de masă, teren de tenis, închirieri auto, sporturi nautice, parcare.

Informaţii utile pentru sejur în Zakynthos

Zakynthos sau Zante este cea mai sudică insulă ionică, așezată în partea de vest a Peninsulei Peloponez din Grecia. Relieful insulei este variat, cuprinde zone muntoase acoperite cu păduri de pin, câmpii fertile, peșteri stâncoase, săpate în țărm, plaje paradiziace cu nisip și mare de azur. Plaja Navagio cu nisipul său alb este un adevărat colț de rai, spectacolul ei natural a devenit simbolul insulei. Zakynthos este o insulă verde, beneficiază de vegetație luxuriantă, completată de tradiționalele plantații de măslini, citrice și viță de vie. Potrivit lui Homer insula a fost botezată după Zakynthos, fiul regelui Troiei, Dardanos, care ar fi descoperit-o și stăpânită de legendarul Ulise. Insula a fost locuită din perioada neoliticului, purtând numele Yria, a fost ocupată de macedonieni, romani, britanici, italieni, francezi, turci, care și-au pus amprenta pe istoria și cultura ei. Cea mai pregnantă influență culturală străină este cea venețiană. Insula poate fi considerată un loc de pelerinaj, datorită numărului impresionant de lăcașuri de cult ridicate de localnici, biserici și mănăstiri medievale, cu icoane și fresce foarte frumoase. Capitala insulei, orașul Zakynthos, se află pe țărmul estic, beneficiază de o atmosferă romantică, clădiri vechi, cochete, cafenele și taverne intime, piațete elegante, panorama superbă a golfului. În Zakynthos stațiunile sunt pitorești și își păstrează farmecul tradițional. Argassi și Kalamaki sunt cele mai cunoscute stațiuni, Agios Nikolaos, Alykes, Alykanas și Gerakari sunt destinații potrivite pentru un sejur de relaxare, Laganas se potrivește celor are iubesc distracțiile nocturne, stațiunea Tsilivi le îmbină pe amândouă.

Clima: Zakynthos are climat mediteranean, verile sunt fierbinți și însorite, iar iernile sunt ploioase și blânde. În lunile iulie și august temperatura medie este de 32°C, în lunile iunie și septembrie temperatura medie este de 28°C. Precipitațiile sunt frecvente în timpul iernii, nivelul de umiditate chiar și în perioada estivală.

Moneda: €

Obiective turistice:

Zakynthos (Zante) a fost distrus în mare parte în anul 1953, datorită unui cutremur devastator și a fost reclădit păstrându-se arhitectura inițială. Orașul îmbină plăcut arhitectura medievală cu cea contemporană. Zakynthos găzduiește obiective turistice, care merită vizitate: Biserica Sfântul Dionysios, dedicată patronului spiritual al insulei, Muzeul de Artă Bizantină din Piața Solomon, Biserica Sfântul Nicolae, Castelul Venețian de pe dealul Bohali.

Parcul Național Marin se află în partea de sud a insulei, care protejează teritoriu terestru și acvatic, habitatul unor specii protejate precum: țestoasele cu cap pătrat, foca mediteraneană, delfinii, păsări migratoare și faună marină.

Capul Schinari se află pe țărmul nordic al insulei, având în vecinătate Peșterile Albastre. Aceste formațiuni stâncoase erodate sub formă de arcade sunt foarte spectaculose datorită contrastului puternic creat între culoarea albă a stâncilor și albastrul intens al apei.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri