| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Kamari Beach 3*

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 624 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP-JTR-OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asigurare medicală de călătorie și storno; Asistență turistică.

Tariful nu include: Excursii opționale.
Tarifele beneficiază de reducere early booking valabilă până pe 16.04. Ofertele pentru sejur în Santorini sunt disponibile cu plecări din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Kamari Beach 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 12 iunie 19 iunie 26 iunie 3 iulie 10, 17 iulie 24 iulie 31 iulie 7, 14 august  21 august  28 august 4 sept. 11 sept. 18 sept. 25 sept.
Tarif sejur / adult 658,50 € 624,00 € 672,50 € 743,00 € 719,00 € 784,00 € 837,50 € 810,50 € 868,00 € 782,50 € 782,50 € 738,50 € 665,50 € 630,00 €

 

 Informaţii hotel Kamari Beach – charter Santorini 2016

Hotelul Kamari Beach 3* este situat pe plaja cu nisip negru din stațiunea Kamari, la aproximativ 8 km distanță de orașul Fira. Hotelul are o lungă tradiție, beneficiază de arhitectură tradițională cicladică, de interioare cochete și de servicii bune, poate fi recomandat pentru vacanțe de relaxare cuplurilor tinere.

Facilități camere: mobilier modern, telefon, TV, televiziune prin satelit, acces internet, seif, aer condiţionat, ventilator, frigider, cadă sau duș, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, family room, aer condiționat, acces internet, cameră de bagaje, sală de fitness, biliard, piscină exterioară, solar, închirieri auto, birou de turism, plajă privată, birou de turism, parcare (în apropiere).

Informaţii utile sejur în insula Santorini

Insula grecească Santorini (Thira), de origine vulcanică, este situată în Marea Egee și face parte din Arhipelagul Cicladelor. Santorini este cea mai importantă insulă a arhipelagului, care s-a format pe caldera vulcanului, în urmă unei erupții puternice, de acum 3600 de ani. Santorini este faimoasă pentru atmosfera ei romantică, cu cele mai frumoase răsărituri, relieful insulei este spectaculos, pitoresc, contrastul între apele albastre ale mării și pantele abrupte ale stâncilor, cu clădiri albe, biserici, îngrămădite pe versanți și vegetația luxuriantă, creează imagini unice, fermecătoare. Capitala insulei, orașul Fira (Thira), beneficiază de o arhitectură deosebită cu clădiri albe, înșirate pe faleza înaltă de 300 metri. Orașul are clădiri, ce îmbină stilul local cu cel venețian, străduțe înguste, labirintice, cu zeci de magazine cu suveniruri, restaurante, discoteci și taverne. Plajele acoperite de nisip de origine vulcanică, roșu, negru sau alb, sunt spectaculoase și foarte apreciate de iubitorii sporturilor nautice. Viticultura în această zonă este o tradiție foarte veche, iar vinurile din Santorini sunt extrem de parfumate și cunoscute la nivel mondial. 

Clima: Santorini are climat mediteranean, cu veri fierbinți și uscate, temperatura poate atinge 40°C. Plouă rar, în lunile mai și octombrie. Iarna, temperatura variază între 10 și 20°C. 

Moneda: €

Obiective turistice:

Akrotiri este un sit arheologic, la aproximativ 12 km distanță de Fira. Metropola datează din Epoca Bronzului, distrusă în antichitate de o puternică erupție vulcanică, în jurul anului 1450 î.Chr. Datorită unei mențiuni a lui Platon, mulți sunt de părere că vechea metropolă Akrotiri ar putea fi legendara Atlandida. 

Pyrgos este o mică localitate, la aproximativ 7 km distanță de Fira. Pyrgos se întinde pe un deal, clădirile au arhitectură medievală, străduțe înguste, ziduri fortificate și multe biserici. Se spune că, în Pyrgos sunt mai multe biserici decât locuințe. Mănăstirea Profetului Ilie se află la aproximativ 6 km distanță de Pyrgos, a fost ridicată în secolul al XVIII-lea și găzduiește un mic muzeu, cu icoane, obiecte ecleziastice, materiale etnografice.

Oia este o mică așezare, renumită pentru arhitectura pitorească, un amestec interesant de vile în stilul venețian și case mici tradiționale, sculptate în solul vulcanic, biserici cu cupole albastre și multe mori de vânt. Muzeul Maritim și vechea cetate Kastro merită vizitate.

Izvoarele termale se află în insula Palia Kameni, temperatura lor atinge 33°C și au un conținut bogat în sulf. Băile în aceste izvoare termale sunt recomandate pentru tratarea unor afecțiuni dermatologice. Sunt curse regulate cu vaporașe spre Palia Kameni.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri