| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Adamastos 3*

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 433 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP-JTR-OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asigurare medicală de călătorie și storno; Asistență turistică.

Tariful nu include: Excursii opționale.
Tarifele beneficiază de reducere early booking valabilă până pe 10.05. Ofertele pentru Santorini sunt disponibile cu plecări din București, Timișoara și Cluj-Napoca. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Adamastos 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 11, 18 iunie 25 iunie 2 iulie 9, 16, 23 iulie 30 iulie 6, 13, 20 august 27 august 3 sept. 10 sept. 17, 24 sept.
Tarif sejur / adult 433,50 € 442,00 € 522,50 € 491,50 € 553,00 € 578,00 € 553,00 € 491,50 € 483,00 € 433,50 €

 

Informaţii aparthotel Adamastos – Santorini, charter 2017

Hotelul Adamastos 3* este amplasat în partea de sud-vest a insulei Santorini, la aproximativ 300 metri distanță de plaja din Akrotiri, la 15 km de orașul Fira și la 9 km de aeroport. Arhitectura hotelului respectă stilul cicladic, poate fi o alegere potrivită pentru un sejur de explorare a insulei.

Facilități camere: mobilier clasic, TV, televiziune prin satelit, radio, telefon, frigider, acces internet, aer condiţionat, încălzire, duș, articole de toaletă gratuite, uscător de păr (la cerere), balcon.

Dotări și servicii: recepție, sală de mese, bar, terasă, camere pentru nefumători, seif, aer condiţionat, acces internet, cameră de bagaje, salon TV, piscină exterioară, serviciu de transfer (contra cost), închirieri auto, parcare.

Informaţii utile pentru vacanță în insula Santorini

Insula grecească Santorini (Thira), de origine vulcanică, este situată în Marea Egee și face parte din Arhipelagul Cicladelor. Santorini este cea mai importantă insulă a arhipelagului, care s-a format pe caldera vulcanului, în urmă unei erupții puternice, de acum 3600 de ani. Santorini este faimoasă pentru atmosfera ei romantică, cu cele mai frumoase răsărituri, relieful insulei este spectaculos, pitoresc, contrastul între apele albastre ale mării și pantele abrupte ale stâncilor, cu clădiri albe, biserici, îngrămădite pe versanți și vegetația luxuriantă, creează imagini unice, fermecătoare. Capitala insulei, orașul Fira (Thira), beneficiază de o arhitectură deosebită cu clădiri albe, înșirate pe faleza înaltă de 300 metri. Orașul are clădiri, ce îmbină stilul local cu cel venețian, străduțe înguste, labirintice, cu zeci de magazine cu suveniruri, restaurante, discoteci și taverne. Plajele acoperite de nisip de origine vulcanică, roșu, negru sau alb, sunt spectaculoase și foarte apreciate de iubitorii sporturilor nautice. Viticultura în această zonă este o tradiție foarte veche, iar vinurile din Santorini sunt extrem de parfumate și cunoscute la nivel mondial. 

Clima: Santorini are climat mediteranean, cu veri fierbinți și uscate, temperatura poate atinge 40°C. Plouă rar, în lunile mai și octombrie. Iarna, temperatura variază între 10 și 20°C. 

Moneda: €

Obiective turistice:

Akrotiri este un sit arheologic, la aproximativ 12 km distanță de Fira. Metropola datează din Epoca Bronzului, distrusă în antichitate de o puternică erupție vulcanică, în jurul anului 1450 î.Chr. Datorită unei mențiuni a lui Platon, mulți sunt de părere că vechea metropolă Akrotiri ar putea fi legendara Atlandida. 

Pyrgos este o mică localitate, la aproximativ 7 km distanță de Fira. Pyrgos se întinde pe un deal, clădirile au arhitectură medievală, străduțe înguste, ziduri fortificate și multe biserici. Se spune că, în Pyrgos sunt mai multe biserici decât locuințe. Mănăstirea Profetului Ilie se află la aproximativ 6 km distanță de Pyrgos, a fost ridicată în secolul al XVIII-lea și găzduiește un mic muzeu, cu icoane, obiecte ecleziastice, materiale etnografice.

Oia este o mică așezare, renumită pentru arhitectura pitorească, un amestec interesant de vile în stilul venețian și case mici tradiționale, sculptate în solul vulcanic, biserici cu cupole albastre și multe mori de vânt. Muzeul Maritim și vechea cetate Kastro merită vizitate.

Izvoarele termale se află în insula Palia Kameni, temperatura lor atinge 33°C și au un conținut bogat în sulf. Băile în aceste izvoare termale sunt recomandate pentru tratarea unor afecțiuni dermatologice. Sunt curse regulate cu vaporașe spre Palia Kameni.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri