| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Anemos Studios 4*

  • Destinația: Charter, Charter Grecia, Charter Mykonos, Oferte Early Booking
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 731 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 7 nopți în studio; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP-JMK-OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asigurare medicală de călătorie și storno; Asistență turistică.

Tariful nu include: Excursii opționale.
Tarifele beneficiază de reducere early booking valabilă până pe 15.12. Ofertele pentru sejur în Mykonos sunt disponibile cu plecări din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Anemos Studios 4*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 12 iunie
19 iunie 26 iunie 3, 10 iulie
17 iulie 24, 31 iulie 7, 14, 21 august
28 august
4 sept. 11 sept.
Tarif sejur / adult 746,50 € 817,50 € 833,50 € 833,50 € 872,50 € 943,50 € 943,50 € 782,00 € 809,50 € 731,00 €

Informaţii complex Anemos Apartments & Studios – Ornos, charter Mykonos 2019

Complexul Anemos Apartments & Studios 4* este situat într-o zonă animate, la aproximativ 100 metri distanță de plaja din staţiunea Ornos, la aproximativ 2,5 km distanţă de orașul Mykonos și de aeroport. Hotelul cu arhitectură în stil cicladic beneficiază de atmosferă prietenoasă, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare și pentru explorarea insulei.

Facilități camere: mobilier modern, LCD, televiziune prin satelit, acces internet, aer condiționat, frigider, zonă de relaxare, articole de toaletă gratuite, cadă sau duş, uscător de păr, izolare fonică, balcon.

Dotări și servicii: recepție nonstop, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, family room, cameră de bagaje, aer condiţionat, acces internet, piscină exterioară, solar, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), parcare.

Informaţii utile pentru sejur în insula Mykonos

Mykonos este o insulă din Marea Egee, care face parte arhipelagul Cicladelor, și o renumită destinație turistică a Greciei, preferată de tineri. Legendele elene spun că stâncile insulei sunt giganții îngropați de Hercule, după ce au fost înfrânți. În perioada antichității în timpul dominației elene, feniciene sau romane Mykonos a fost un important centru comercial. În perioada medievală insula a fost disputată de venețieni și otomani, dominația turcă s-a sfârșit la începutul secolului al XIX-lea. Mykonos este renumită pentru plajele de nisip idilice, majoritatea fiind concentrate în partea de sud a insulei și pentru distracțiile nocturne din cluburi, discoteci sau de pe plaje conduse de DJ faimoși. Cel mai mare oraș este Mykonos (Chora), așezat pe coasta de vest a insulei, o aglomerație pitorească de case albe, cu arhitectură cicladică, așezate în terase, străduțe înguste, cu magazine, taverne și cafenele gălăgioase, biserici micuțe. Orașul Mykonos se poate lăuda cu un cartier foarte pitoresc, în stil venețian, așezat în partea de est a portului. Clădirile cu mici balcoane din lemn sunt construite pe maluri, în bătaia valurilor.

Clima: Insula Mykonos are climat de tip mediteranean, cu veri însorite și lipsite de precipitații, iar iernile sunt blânde și ploiase. În timpul verii, temperatura se încadrează între 24°C și 32°C, iarna temperatura medie este de 12°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Mănăstirea Panagia Tourliani (Eisodia tis Panagias) este situată la 8 km de orașul Mykonos, în Ano Mera și datează din secolul al XVI-lea. Lăcașul de cult este faimos datorită icoanei Maicii Domnului realizată de evanghelistul Luca, găsită în regiunea Tourlos. Biserica este decorată cu sculpturi rafinate din lemn, realizate de artiști din Florenţa în secolul al XVIII-lea.

Insula Delos este situată la aproximativ 2 km vest de Mykonos și găzduiește unul dintre cele mai cunoscute situri arheologice grecești, fiind declarată un muzeu național și insclusă în patrimoniul UNESCO. Insula a fost cel mai important loc de cult dedicat zeului Apollo, potrivit legendelor Delos este locul nașterii fraţilor Apollo și Artemis din panteonul elen. Se pot vizita: sanctuarul lui Apolo, Agora, sala Corăbiilor, Lacul Sacru, Muntele Kynthos, portul antic.

Morile de vânt din sudul orașului Mykonos, cu siluetele masive străjuind golful Mykonos, au devenit un simbol al insulei. Morile de vânt au fost folosite pentru măcinarea cerealeor până la începutul secolului trecut.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri