| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • relax inn bugibba malta
 • relax inn bugibba malta
 • relax inn bugibba malta
 • relax inn bugibba malta
 • relax inn bugibba malta
 • relax inn bugibba malta
 • relax inn bugibba malta

Relax Inn 3*

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 479 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Charter Malta 2015
Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asistență turistică.
Tariful nu include: Excursii opționale; Asigurare medicală de călătorie și storno.
Rezervările efectuate cu 1 – 2 luni înainte de plecare beneficiază de reduceri. Ofertele pentru Malta sunt disponibile cu plecări din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Relax Inn 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 2, 9, 16, 23 iulie 30 iulie 6, 13, 20, 27 august 3, 10 septembrie 17, 24 septembrie 1, 8, 15 octombrie
Tarif sejur / adult 541,00 € 557,00 € 557,00 € 557,00 € 541,00 € 479,00 €

 

Informaţii hotel Relax Inn – charter Malta 2015

Hotelul Relax Inn 3* se află în centrul orașului Bugibba, la câțiva pași distanță de zona de promenadă și  de stația de autobuz. Hotelul este mic, cu o atmosferă intimă, beneficiază de o piscină pentru copii, amenajată pe acoperiș, poate fi recomandat pentru un sejur economic și pentru explorarea insulei.

Facilități camere: mobilier modern, aer condiţionat, încălzire, TV, televiziune prin cablu, telefon, radio, acces internet, cafetieră, seif și frigider (contra cost), cadă sau duş, uscător de păr, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, camere pentru nefumători, family room, lift, încălzire, aer condiţionat, zonă pentru fumători, acces internet, cameră de bagaje, sală de lectură, sală de jocuri, internet-cafe, piscină exterioară, închirieri auto, spălătorie, parcare.

Informaţii utile sejur în Malta

Malta este un arhipelag format din șase insule: Malta, Gozo, Comino, Cominotto, Filfla și St. Paul, numai primele trei fiind locuite. Această țară insulară este situată în Marea Mediterană, la aproximativ 90 km distanță de Sicilia. Malta a fost locuită din timpuri străvechi de fenicieni, greci, cartaginezi și romani. Renumele insulei este datorat frumuseții reliefului, mării limpezi, golfurilor stâncoase, plajelor cu nisip roșiatic și pietrei calcaroase, de culoarea mierii. Semnificația numelui insulei este legată de piatra aurie, supranumită “insula de miere”. Cele mai enigmatice construcții din Malta, care datează de peste 5000 de ani, sunt templele megalitice de la Hagar Qim, dedicate Zeiței Mamă. Istoria Maltei este legată destinele Cavalerilor Ioaniți, care au primit-o ca donație la începutul secolului al XVI-lea. În timpul guvernării Ioaniților, s-au construit palate, catedrale, fortărețe, porturi, capitala Valletta, numită după constructorul ei, Jean Parisot de la Valette. Citadelele medievale, catedralele baroce, clădirile somptuoase, templele megalitice sunt o incursiune în interesanta istorie a Maltei, frumusețea arhipelagului și ospitalitatea localnicilor au devenit proverbiale. Sărbătorile dedicate patronilor spirituali, numite festa, durează câteva zile și sunt spectacole de lumini și culoare, cu carnavaluri, muzică de fanfară și sute de artificii. Cele mai cunoscute stațiuni sunt Sliema, St. Julian’s, Qawra, Bugibba, Mellieha, Paceville, cu numeroase variante de divertisment. Mijloacele de transport public cele mai utilizate sunt autobuzele, circulația în Malta se face pe partea stângă.

Bugibba este un orășel mic din nordul coastei malteze, lângă Qawra și una dintre cele mai renumite stațiuni turistice noi din Malta. Bugibba este o destinație plină de viaţă, cu numeroase baruri, restaurante, cluburi şi plaje stâncoase sau cu nisip roșiatic. În vecinătatea stațiunii se află un templu preistoric, ale cărui sculpturi inedite cu pești sunt păstrate în Muzeul Național de Arheologie din Valletta.

Clima: Malta are climat specific mediteranean, iernile sunt blânde, iar verile sunt fierbinți și uscate. Temperatura medie în ianuarie este de 12°C, în luna iulie temperatura depășește 30°C. Precipitațiile sunt slabe și apar în intervalul dintre lunile noiembrie și februarie.

Moneda: €

Obiective turistice:

Valletta, capitala Maltei, este un muzeu medieval în aer liber, găzduiește Auberge de Castille, Grădinile Barracca cu priveliștea Marelui Port, Palatul Marilor Maeștri, Fortul St. Elmo, numeroase muzee și biserici. Co-Catedrala Sfântul Ioan (Kon-Katidral ta’ San Gwann) a fost ridicată în secolul al XVI-lea de Cavalerii Ioaniți. Catedrala ascunde în spatele fațadei austere un interior opulent, sculpturi din marmură, tavanul pictat de Mattia Preti, candelabre elaborate, capodopere ale pictorului Caravaggio (Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezatorul și Sfântul Jerome).

Mdina, vechea capitală fortificată, este o frumoasă citadelă medievală locuită, cu străzi înguste, labirintice, palate și biserici. Orașul Mdina, supranumit „orașul tăcerii”, a fost fondat de fenicieni. Catedrala Sfântul Pavel, construită în stilul baroc, a fost ridicată pe locul unde se spune că ar fi avut loc întâlnirea dintre guvernatorul Publius și Sfântul Pavel. Sfântul Publius s-a convertit la creștinism și a devenit primul episcop maltez.

Insula Gozo este o destinație pitorească, cu sate vechi, drumuri înguste, vegetație luxuriantă și peisaje superbe. Gozo este un refugiu romantic perfect. În Gozo, se spune că l-ar fi ținut captiv nimfa Calypso pe Ulise, timp de șapte ani.

Insula Comino este un paradisul iubitorilor de scufundări sau surf. „Laguna albastră” a insulei cu plaja aurie și apa de culoarea turcoazului, pare o uriașă piscină naturală.

Templele megalitice din Malta sunt structuri vechi din piatră, ridicate în urma cu aproximativ 5000 de ani (mai vechi decât Stonehenge sau piramidele). Cele mai renumite din insula Malta sunt Hagar Qim, Mnajdra, Tarxien și Ggantija din insula Gozo. În prezent, nu se cunoaște tehnica prelucrării pietrei, a transportului și a înălțării templelor megalitice.

Portul Marsaxlokk, din sud-estul Maltei, este un spectacol plin de culoare, datorită pescarilor care se întrec în a-și colora bărcile în cele mai ingenioase combinații și obligatoriu sunt decorate cu ochiul protector al lui Osiris.

Domul Bisericii Sfânta Maria, a treia cupolă ca mărime din Europa (după Bazilica Sfântul Petru din Roma și Sfântul Pavel din Londra) se află în Mosta. Orașul este situat în centrul insulei Malta, la aproximativ 9 km distanță nord-vest de capitala Valletta.
© 2012, DAIAVEDRA

 


Comentarii și review-uri