| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Lango Design & Spa 5*

  • Destinația: Charter, Charter Grecia, Charter Samos & Kos, Evenimente, Luna de miere
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 752 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP-KGS-OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asigurare medicală de călătorie și storno; Asistență turistică.

Tariful nu include: Taxe locale; Excursii opționale.
Tarifele au aplicată reducerea early booking valabilă până pe data de 15.11. Ofertele pentru sejur în Kos sunt disponibile cu plecări din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Lango Design & Spa 5*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 16, 23 iunie 30 iunie 7, 14 iulie 21, 28 iulie 4, 11 august 18, 25 august 1 sept. 8 sept. 15 sept.
Tarif sejur / adult 849,50 € 866,00 € 967,00 € 967,00 € 967,00 € 967,00 € 849,50 € 835,50 € 752,50 €

 

Informaţii hotel Lango Design & Spa – charter Kos 2018

Hotelul Lango Design & Spa 5* este situat pe malul mării, în Lambi, la aproximativ 2 km distanţă de oraşul Kos şi la 21 km de aeroport. Hotelul dedicat exclusiv adulţilor va fi inaugurat în sezonul 2018, este luxos, cu arhitectură contemporană şi facilităţi moderne, poate fi recomandat pentru petrecerea unui sejur romantic sau pentru luna de miere.

Facilități camere: mobilier elegant, aer condiționat, LCD, televiziune prin satelit, telefon, birou, seif, minibar, acces internet, articole de toaletă gratuite, duș, uscător de păr, halate de baie, papuci de casă, balcon.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, două baruri, cramă, terasă, grădină, acces internet, aer condiționat, seif, cameră de bagaje, sală de fitness, centru spa şi wellness (saună, cadă cu hidromasaj, masaj), piscină interioară, piscină exterioară, solar, plajă privată, serviciu de transfer (contra cost), parcare.

Informaţii utile pentru sejur în insula Kos

Insula Kos este situată în partea de sud-est a Mării Egee, la aproximativ 4 km distanță de costa Turciei, face parte din arhipelagul Dodecanez. Relieful insulei grecești este predominant de șes, cu câteva formațiuni muntoase cu o altitudine de peste 800 de metri, cu vegetație luxuriantă, păduri bogate, plantații de măslini și pomi fructiferi, plaje superbe cu nisip mărginite de apele turcoaz ale mării. În mitologia elenă era considerată insula sacră, patronată de zeul medicinii Asclepius (Esculap) și poate nu întâmplător este locul natal al lui Hipocrate, fodatorul Școlii de Medicină. Insula are o istorie îndelungată și foarte zbuciumată, a fost locuită încă din perioada preistorică de minoani, urmați de ahei și dorieni, cucerită de perși, disputată de atenieni și spartani, stapânită de romani și bizantini, de venețieni, ioaniți și otomani. După încheierea celui de-al doilea Război Mondial insula a intrat în componența statului elen. Capitala insulei, Kos, se află pe litoralul nord-estic, este un oraș modern, pitoresc, cu o cultură impresionantă și obiective turistice interesante, bine conservate, Castelul Cavalerilor Ioaniți, siturile romane și grecești. Insula Kos beneficiază de o atmosferă tradițională autentică în satele sale pitorești Tigaki, Zia, Antimachia, Asomatos, Lagoudi, Pyli, Asfendiou, bogate în vestigii istorice antice și medievale. Stațiunile Kardamena, Kefalos, Lambi, Marmari sunt cele mai renumite destinații turistice ale insulei, pentru plajele frumoase, viața de noapte activă și peisajele paradisiace. Mastichari este renumită pentru conservarea atmosferei rustice. Transportul public între stațiunile din insulă este asigurat de autobuze cu orar fix. Aeroportul Internațional din Kos (KGS) este situat la aproximativ 22 km distanță de orașul Kos.

Clima: Insula Kos beneficiază de un climat de tip mediteranean, cu aproximativ 300 zile însorite pe an. Verile sunt calde și secetoase, iar iernile sale sunt blânde și cu precipitații abundente. Datorită temperaturilor ridicate apa mării este caldă și în extrasezon, în lunile mai și octombrie media este de 24-26 °C, în lunile iulie, august și septembrie temperatura medie este de 32 °C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Sanctuarul lui Asclepios se află la aproximativ 4 km distanță de orașul Kos. Monumentul era dedicat zeului medicinei, Asclepeios, fiul lui Apollo și lui Hipocrate, considerat părintele medicinii. Clădirea servea drept spital și loc de rugăciune deopotrivă, a fost ridicată în secolul al IV-lea î.e.n. pe locul unui templu dedicat zeului Apollo.

Castelul Cavalerilor Ioaniți se află în vecinătatea orașului Kos, a fost ridicat între anii 1380 și 1514 din ordinul cavalerilor ordinului Sfântul Ioan. Castelul beneficiază de o arhitectură impresionantă, construit cu elemente de ingenioase de inginerie, printre care: podul de piatră, cele patru turnuri circulare și poarta Carmadino. Muzeul castelului expune inscripții vechi, sculpturi, blazoane, altare.

Siturile antice din Kos găzduiesc Amfiteatrul roman (Odeon) ridicat în secolul III î.e.n. din marmură, Agora, Altarul lui Dionysos, Casa Romană, sanctuarul lui Hercule, sanctuarul zeiței Afrodita, protectoarea orașului, portul antic

Bazilicile vechi din Golful Kefalos și Biserica Agios Ioannis Prodromos au fost construite între secolele V–VI și aparțin creștinismului timpuriu. Construcțiile sunt impresionante, în stilul bizantin, deși de dimensiuni reduse, materialele utilizate pentru construcția Bisericii Agios Ioannis Prodromos provin din construcțiile antice.

Parcul Acvatic Lido se află în apropierea stațiunii Mastichari și este deschis din luna aprilie până în octombrie, cu posibilități de distracție pentru toate vârstele, vegetație luxuriantă, piscine, tobogane, terenuri de sport, terase, restaurante, magazine.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri