| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Princess 3*

  • Destinația: Charter, Charter Grecia, Kefalonia (7)
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 601 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Charter Kefalonia 2014:
Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard. Regim de masă: mic dejun. Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP). Transfer aeroport-hotel-aeroport. Asistență turistică.
Tariful nu include: Excursii opționale. Asigurare medicală de călătorie și storno.
Ofertele pentru Kefalonia sunt disponibile cu plecări din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Princess 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 17, 24 iunie 1, 8 iulie 15 iulie 22 iulie 5, 12 august 19 august 26 august 2, 9 septembrie 16 septembrie 23 septembrie
Tarif sejur / adult 747,50 € 747,50 € 757,50 € 817,00 € 817,00 € 807,00 € 747,50 € 747,50 € 705,50 € 601,00 €

 

Informaţii hotel Princess – charter Kefalonia 2014

Hotelul Princess 3* este situat în zona centrală a stațiunii Lassi, aproape de plaja Makris Gialos, la aproximativ 2 km de Argostoli, capitala insulei și la 6 km distanță de aeroport. Hotelul este cochet, înconjurat de o grădină frumoasă, cu facilități moderne și o atmosferă intimă, poate fi recomandat pentru o vacanță de relaxare și explorare a insulei.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin satelit, telefon, radio, seif, aer condiţionat, acces internet, frigider, uscător de păr, cadă sau duş, balcon.

Dotări și servicii: recepție, restaurant, bar, terasă, grădină, family room, seif, aer condiţionat, acces internet, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, programe de divertisment, salon TV, piscină exterioară, închirieri auto, schimb valutar, birou de turism, parcare.

Informaţii utile sejur Kefalonia

Insula grecească, Kefalonia (Cefalonia), este cea mai mare din arhipelagul insulelor ionice, cu relief predominant muntos. Kefalonia beneficiază infrastructură turistică foarte bine dezvoltată și de frumuseți naturale uimitoare, plaje cu nisip fin și ape turcoaz în stațiunile Lassi, Skala, Poros, Lourdas, Agia Efimia, Assos, Fiskardo, Sami, golfuri și peșteri impresionante, păduri de brazi și numeroase alte specii rare protejate în Parcul Național Ainos. Argostoli, capitala insulei, este un oraș pitoresc, cu multe posibilități de divertisment, cu o istorie tumultoasă și vestigii importante. Perioadele de înflorire sunt strâns legate de navigație și de construcția navelor, Kefalonia a fost disputată de-a lungul secolelor de marile puteri europene, datorită așezării ei strategice. În anul 1953, insula a fost lovită de un cutremur puternic, care a distrus numeroase vestigii istorice, romane, bizantine și venețiene. Kefalonia este renumită pentru producția de miere cu aromă de cimbru și pentru soiurile de vin Robola. Aeroportul internațional al insulei se află la 8 km distanță de capitala, Argostoli.

Clima: Insula Kefalonia beneficiază de un climat mediteranean. Iernile sunt blânde și ploioase, iar verile sunt însorite și lipsite de precipitații. În perioada estivală, temperatura variază între 23 și 38°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Castelul Agios Georgios datează din secolul al XIII-lea și se află în localitatea Peratata, la aproximativ 5 km distanță de orașul Argostoli. Fortăreața are o suprafață impresionantă și fost ridicată în perioada dominației bizantine pentru apărarea orașului vechi.

Mănăstirea și biserica Agios Gerasimos, dedicate sfântului protector al Kefaloniei, se află în valea Omalos, în vecinătatea satelor Fragata și Valsamata. Construcția este impresionantă, a fost ridicată în secolul al XVI-lea și este cel mai important loc de pelerinaj al insulei. Mormântul Sfântului Gerasimos este adăpostit în mănăstire.

Muzeul Arheologic din Argostoli găzduiește  numeroase exponate grecești și romane din Kefalonia, bijuterii, obiecte din ceramică, figurine din bronz, monede din metale prețioase, arme. Muzeul de Istorie și Folclor din Argostoli deține o colecție impresionantă de tablouri, costume tradiționale, artefacte, unelte și figurine din lemn, bijuterii și fotografii vechi.

Peștera Drogarati se află la câțiva kilometri depărtare de stațiunea Sami. Peștera deține impresionante stalactite și stalagmite, cu o vechime de peste 10 000 de ani. În timpul verii, se organizează evenimente artistice datorită acusticii deosebite.

Peștera Melissani din apropierea stațiunii Sami este superbă, a fost descoperită după cutremurul din anul 1953, deoarece o parte din acoperiș căzuse. Peștera are un lac cu apă cristalină, de culoarea smaraldului, stalactite magnifice, care pot fi admirate în timpul plimbării cu barca. Apa lacului este un amestec de apă marină, sărată și apă dulce din izvoarele locale.

Ithaka (Ithaki) este insula natală a eroului legendar, Ulise, din poemul epic Odiseea al lui Homer. Aici a fost așteptat de credincioasa lui soție, Penelopa, timp de douăzeci de ani. Ithaka este o destinație liniștită, ideală pentru relaxare, cu sate tradiționale și porturi pitorești.

© 2012, DAIAVEDRA

 


Comentarii și review-uri