| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • Aparthotel Aqua Nostre Mar - charter Costa Maresme
 • Aparthotel Aqua Nostre Mar - charter Costa Maresme
 • Aparthotel Aqua Nostre Mar - charter Costa Maresme
 • Aparthotel Aqua Nostre Mar - charter Costa Maresme
 • Aparthotel Aqua Nostre Mar - charter Costa Maresme
 • Aparthotel Aqua Nostre Mar - charter Costa Maresme
 • Aparthotel Aqua Nostre Mar - charter Costa Maresme

Aqua Nostre Mar 3*

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 621 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Sejur Costa Maresme
Tariful include: Cazare 7 nopți în apartament. Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP). Transfer aeroport-hotel-aeroport. Asistență turistică.
Tariful include: Excursii opționale. Asigurare medicală de călătorie și storno.
Tariful include reducerea early booking valabilă până pe data de 31.05.2014. Ofertele pentru Costa Maresme sunt disponibile cu plecări din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Aqua Nostre Mar 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 9 iunie 16 iunie 23 iunie 30 iunie 7 iulie 14 iulie 21 iulie 1 septembrie 8 septembrie
Tarif sejur / adult 621,00 € 631,00 € 655,00 € 675,00 € 725,00 € 737,50 € 769,50 € 650,00 € 621,00 €

Regim de masă disponibil, la cerere: demipensiune, pensiune completă.

Informaţii aparthotel Aqua Nostre Mar – charter Costa Maresme 2014

Aparthotelul Aqua Nostre Mar 3* este situat zona centrală a stațiunii Pineda de Mar, la 100 metri distanță de plajă. Aparthotelul este modeern, poate fi recomandat pentru un sejur cu familia și pentru grupuri de tineri.

Facilități camere: mobilier modern, chicinetă utilată, frigider, canapea extensibilă, aer condiționat, TV, televiziune prin satelit, acces internet, seif (contra cost), telefon, cadă, uscător de păr, balcon.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, bar, terasă, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, lift, seif, cameră de bagaje, aer condiţionat, acces internet, teren de joacă, tenis de masă. Clienții pot beneficia de servicii de masă, piscină exterioară, programe de divertisment la Hotelul Aqua Promenade 4*, aflat la 100 metri distanță.

Informaţii utile litoral Costa Maresme

Costa Maresme este zona de litoral a Mării Mediterane, din provincia Barcelona, mărginită de zone muntoase și plaje întinse cu nisip fin. Costa Maresme cuprinde țărmul Spaniei din partea nordică a orașului Barcelona, dintre Montgat și Malgrat de Mar, cel mai important oraș fiind Mataro. Costa Maresme este renumită pentru pescuit, cultivarea legumelor și a viței de vie. Zona este pitorească, plajele sunt frumoase și clima blândă, litoralul beneficiază de o lungă tradiție în turism, hoteluri moderne, restaurante, baruri și facilități pentru practicarea sporturilor nautice. Cele mai cunoscute stațiuni sunt: Santa Susana, Calella, Canet de Mar, Pineda de Mar, Sitges, Badalona, Viladecans, St Pol de mar, Arenys de Mar. Cele mai utilizate mijloace de transport public între stațiuni sunt trenurile și autobuzele.

Clima: Costa Maresme are o climă mediteraneană, cu ierni blânde, umede și veri calde, uscate. Iarna temperatura minimă este de 4°C, iar vara temperatura depășește 30°C. Costa Maresme are umiditate destul de ridicată și precipitații frecvente apar de la sfârșitul lunii august pâna în octombrie, cea mai rece lună este ianuarie.

Moneda: €

Obiective turistice:

Barcelona, capitala Cataloniei, este un superb oraș mediteranean, cosmopolit, viu și romantic, clasic și modern, în același timp. Metropola îmbină arhitectura veche barocă și gotică din centrul vechi cu construcțiile îndrăznețe ale lui Gaudi. Galeriile de artă găzduiesc opere semnate de Miro, Tapies sau Picasso, iar muzeele păstrează moștenirea culturală seculară a orașului. Barcelona e fascinantă, are sute de atracții care te așteaptă, La Rambla, Sagrada Familia, cartierul Gotic, Montjuic, Parcul Guell, Muzeul Picasso, promenada portului.

Montserrat, "Muntele Sfant" al Cataloniei se află la o distanță de 60 km de Barcelona. Masivul muntos domină relieful împrejur cu silueta impresionantă, coloanele stâncoase au forma unor degete gigantice, care îmbrățișează construcțiile religioase. Primele locuri de rugăciune au fost construite pe Montserrat în secolul al XI-lea. Mănăstirea Montserrat este un ansamblu monahal superb, bazilica este bogat decorată cu basoreliefuri reprezentand scene biblice și găzduiește celebra statuie neagră a Maicii Domnului, "La Moreneta". Mănăstirea Montserrat este unul dintre cele mai cunoscute locuri de pelerinaj din Spania și deține Escolania, una dintre cele mai vechi școli de muzică bisericească. Muzeul Montserrat adăpostește lucrări semnate artiști precum Picasso, Dali, El Greco, Caravaggio, Degas, Monet, Sisley.

Mataro, capitala Costei Maresme, este un oraș fermecător, multicultural, cu o istorie îndelungată. Centrul vechi al orașului este apărat de ziduri ridicate în secolul al XVI-lea, găzduiește clădiri cu arhitectură remarcabilă, neo-clasică, barocă și renascentistă, Bazilica Santa Maria, Casa de Caputxines, Muzeul Regional.
© 2012, DAIAVEDRA

 


Comentarii și review-uri