Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • charter corfu angelina sidari
 • charter corfu angelina sidari
 • charter corfu angelina sidari
 • charter corfu angelina sidari
 • charter corfu angelina sidari
 • charter corfu angelina sidari
 • charter corfu angelina sidari
 • charter corfu angelina sidari
 • charter corfu angelina sidari

Angelina 3*

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 291 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Charter Corfu 2016
Tariful include: Cazare 7 nopți în studio; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP-CFU-OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asistență turistică.
Tariful nu include: Asigurare medicală de călătorie și storno; Excursii opționale.
Tarifele sunt cu plecare din București, valabile în limita disponibilităților.
Ofertele pentru Corfu sunt disponibile cu plecări din București și Cluj-Napoca. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 31 mai 7 iunie 14 iunie 21 iunie 28 iunie 5 iulie 12 iulie 19, 25 iulie 2, 9 august 16, 23 august 30 august 6 sept. 13 sept. 20 sept.
Tarif sejur / adult 291,00 € 297,50 € 324,00 € 335,00 € 360,00 € 379,00 € 393,00 € 412,00 € 459,00 € 459,00 € 381,50 € 350,50 € 321,50 € 300,00 €

Informaţii Angelina Hotel & Apartments – charter Corfu 2016

Angelina Hotel & Apartments 3* este situat în zona animată a renumitei staţiuni Sidari, la aproximativ 200 metri distanță de plajă. Complexul beneficiază de facilități moderne și poate fi recomandat cuplurilor și familiilor cu copii pentru un sejur estival.

Facilități studio: mobilier clasic, telefon, TV, televiziune prin satelit, aer condiţionat și seif (contra cost), chicinetă utilată, frigider, cafetieră, duș, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, pub, terasă, grădină, camere pentru nefumători, family room, seif, acces internet, aer condiţionat, cameră de bagaje, programe de divertisment, karaoke, darts, biliard, piscină exterioară cu secțiune pentru copii, pescuit, sporturi nautice, închirieri auto, schimb valutar, birou de turism, serviciu de transfer (contra cost), parcare.

Informaţii utile sejur în insula Corfu

Insula Corfu (Kerkyra) se află în partea nord-vestică a Greciei, în Marea Ionică. Istoria insulei este îndelungată, în perioada antichității, insula i-a ispitit pe greci și apoi pe romani, în perioada medievală a venit ocupația venețienă, când Corfu a devenit un avanpost, în calea atacurilor otomane. Insula a jucat un rol impotant în comerțul din Mediterană și a deținut o puternică flotă navală. În anul 1864, Corfu este înapoiată Greciei după o perioadă de administrare napoleoniană și britanică. Corfu este o destinație cosmopolită, cu zeci de stațiuni pitorești, cu taverne zgomotoase, resorturi moderne, cu gazde ospitaliere, cu o cultură bogată în legende și mituri, cu plaje superbe și livezi de măslini. Cel mai important oraș al insulei este Corfu, situat pe tărmul estic, un amestec interesant de vechi și nou, cu numeroase bijuterii arhitecturale din perioada dominației venețiene, franceze sau britanice, clădiri medievale, situri arheologice și mărturii creștine, alături de cafenele, discoteci și magazine noi. Cele mai cunoscute stațiuni din Corfu sunt: Agios Gordios, Barbati, Messonghi, Moraitika, Dassia, Ipsos, Glyfada, Paleokastritsa, Sidari.

Clima: Corfu are o climă mediteraneană. Iernile sunt blânde și ploioase, iar verile sunt însorite și lipsite de precipitații. În perioada estivală, temperatura variază între 23 și 38°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Muzeul de Artă Asiatică este găzduit de fosta reședință regală (Palaia Anaktora) din Corfu, un complex cu arhitectură în stil neoclasic, construit la începutul secolului al XIX-lea. Exponatele muzeului aparțin culturilor chineze, indiene și japoneze, din perioada Neoliticului până în secolul al XIX-lea.

Fortul Nou (Neo Frourio) se află în partea nord-estică orașului Corfu și datează din secolul al XVI-lea. Fortul Nou este un impresionant complex de fortificații, o capodoperă a epocii sale. În prezent, complexul adăpostește Muzeul de Artă Ceramică și uneori reprezentații teatrale.

Splianada este piața publică, formată din două părți, Ano și Kato, cu grădini, monumente, cafenele, pavilioane pentru filarmonică și terenuri de cricket, moștenire din perioada protectoratului britanic.

Fortul Vechi (Palaio Frourio) este o fortăreață venețiană ridicată în secolul al XV-lea, în portul Corfu, pe ruinele unei construcții bizantine. Fortăreața a fost construită pe un promontoriu artificial și găzduiește în prezent o colecție de artă bizantină, Biblioteca Municipală, Biserica Sfântul Gheorghe, Turnul cu Ceas și farul.

Biserica Sfântul Spyridon, construită în anul 1589, adăpostește moaștele patronului spiritual al insulei Corfu.  Biserica beneficiază de o colecție de obiecte de cult din metale prețioase și icoane.  

Palaiopolis este situl arheologic al vechiului oraș, care datează din secolul al VI-lea î.Chr. Metropola antică a fost distrusă și reconstruită în repetate rânduri, în urma războaielor civile și ale atacurilor romanilor. Se pot observa ruinele unui templu, agora, băile romane.

Achilleion este o reședință a reginei Elisabeta a Bavariei, soția împăratului Austro-Ungariei Franz Iosef I. Palatul îmbină mai multe stiluri arhitectonice și a fost construit la sfârșitul secolului al XIX-lea, la aproximativ 10 km distanță de orașul Corfu. 

Aqualand este unul dintre cele mai frumoase parcuri acvatice din Europa, cu o suprafață impresionantă, înconjurat de pădure. Parcul se află în centrul insulei Corfu, în stațiunea Agios Ioannis. Toboganele sunt împarțite pe categorii, în funcție de cât de abrupte sunt pantele.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri