| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Ellington Nice Center 4*

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 998 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Ellington Nice Center 4*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 30 iunie 7, 14, 21, 28 iulie 4, 11, 18, 25 august
Tarif sejur / adult 998,50 € 1007,50 € 1007,50 €

Informaţii hotel Ellington Nice Center – sejur Coasta de Azur 2016

Hotelul Ellington Nice Center 4* este situat în centrul oraşului Nisa, la câțiva pași distanță de plajă şi de Piaţa Massena. Hotelul este elegant, decorat în stilul anului 1920, decorul barului este inedit, cu o atmosferă inspirată din muzica jazz, iar terasa beneficiază de o atmosferă romantică, poate fi recomandat cuplurilor pentru o vacanță estivală.

Facilități camere: mobilier elegant, seif, aer condiţionat, încălzire, birou, LCD, televiziune prin satelit, cafetieră, minibar, acces internet (contra cost), cadă, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, sală de mese, bar, grădină, terasă, camere pentru nefumători, lift, seif, încălzire, aer condiţionat, cameră de bagaje, acces internet, săli de conferinţă şi petreceri, spălătorie, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), zonă de plajă privată, parcare în apropiere (contra cost).

Informaţii utile sejur pe Coasta de Azur

Coasta de Azur (Riviera Franceză) este una dintre cele mai renumite destinații de vacanță, datorită apelor limpezi ale Mării Mediterane și climei blânde, preferată de elita europeană încă din secolul al XVIII-lea. Riviera, botezată “La Côte d’Azur” de scriitorul Stephen Liegeard, este zona litorală din sudul Franței, cu destinații celebre precum Menton, Antibes, Saint Tropez, Juan-les-Pins și include Principatul Monaco. Munții Alpi se întâlnesc cu marea și creează nenumărate golfuri și faleze, cu plaje superbe. Regiunea este renumită pentru plantațiile de măslini, ierburi aromate, flori parfumate și a producției de parfumuri (Grasse, Cannes). Gastronomia locală este bazată în special pe preparate din pește și fructe de mare garnisite cu legume, ulei de măsline și condimente. Nisa este cel mai mare oraș de pe Coasta de Azur, o destinație balneară renumită, cu o istorie interesantă și numeroase muzee de artă. Promenade des Anglais este cea mai renumită zonă de promenadă a orașului, cu priveliștea spectaculoasă a mării pe de-o parte și de imaginea boemă a clădirilor, pe de alta. Cannes este un oraș fascinant transformat în secolul al XIX-lea dintr-un sat de pescari într- o destinație aristocratică. Orașul atrage prin eleganță, clima blândă, nenumărate hoteluri, restaurante, magazine și plaje cu nisip fin. Anual, Cannes este gazda celui mai prestigios Festival de Film european.

Clima: Coasta de  Azur se bucură de o climă mediteraneană, cu ierni moderate, temperatura nu scade sub 6°C, iar verile sunt călduroase, cu temperaturi care ating 30°C. Temperatura medie în timpul iernii este de 5°C, iar în timpul verii este de 28°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Palais Lascaris se află în centrul vechi al orașului Nisa, adăpostește o amplă colecție instrumente muzicale și o farmacie din secolul al XVIII-lea. Palatul este o bijuterie arhitectonică barocă, din secolul al XVII –lea, ce a aparținut familiei nobiliare Lascaris-Vintimille, declarat  monument istoric în anul 1946. Taxă de intrare: 5 € (adulți), 2,50 € (studenți).

Palatul Nikaia din Nisa este o clădire gigantică, polivalentă, care adăpostește concerte, spectacole, evenimente sportive, congrese. Capacitatea totală a complexului este de 9 000 de locuri, iar cea mai mare sală de concerte are o capacitate de 6 250 de locuri.

Muzeul Matisse din Nisa se află într-o spectaculoasă vilă din secolul al XVII- lea (Villa des Arenes) și deține o colecţie permanentă de picturi, desene, gravuri şi sculpturi, cărţi ilustrate şi fotografii ale celebrului pictor francez Henri Matisse. Taxă de intrare: 5 € (persoană)

Bazilica Notre Dame din centrul vechi al orașului Nisa a fost ridicată în anul 1868. Bazilica, o capodoperă gotică, este cea mai mare din oraș și datorită acusticii sale deosebite găzduiește concerte de muzică clasică.

Palais des Festivals et des Congres a fost construit în anul 1949, pentru a găzdui Festivalul de Film de la Cannes și a fost extins pe parcurs. Clădirea are un design futuristic, iar în prezent cuprinde un cazinou, auditorii, săli de expoziții și spectacole, unde sunt organizate anual diverse festivaluri și evenimente. Accesul vizitatorilor este gratuit.

Musee de la Castre din Cannes este găzduit de un castel fortificat și expune un patrimoniu vast, cu antichitati mediteraneene, tablouri, ceramică, instrumente muzicale, artă provensală din secolul al XIX-lea, piese arheologice. Curtea muzeului beneficiază de o priveliște minunată a orașului Cannes și a golfului. Taxă de intrare: 3.30 € (adulți), 2.25 € (copii, studenți).

Tour du Masque este un turn din secolul al XII- lea, devenit faimos datorită celebrului roman al lui Alexandre Dumas “Omul cu masca de fier”. Legenda spune că “omul cu masca de fier” a evadat din insula Sainte-Marguerite și și-a petrecut aici, ultimii ani din viață. Se spune, că fantoma lui încă mai bântuie turnul. Accesul este gratuit.

© 2012, DAIAVEDRA

 


Comentarii și review-uri