| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • Voyage Bodrum
 • Voyage Bodrum
 • Voyage Bodrum
 • Voyage Bodrum
 • Voyage Bodrum
 • Voyage Bodrum
 • Voyage Bodrum
 • Voyage Bodrum
 • Voyage Bodrum
 • Voyage Bodrum
 • Voyage Bodrum
 • Voyage Bodrum
 • Voyage Bodrum
 • Voyage Bodrum

Voyage Bodrum 5*

 • Destinația: Charter, Charter Bodrum, Charter Turcia, Oferte All Inclusive, Oferte Early Booking
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 813 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: ultra all inclusive; Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP-BJV-OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asigurare medicală de călătorie și storno; Asistență turistică.

Tariful nu include: Excursii opționale.
Tarifele au aplicată reducerea early booking valabilă până pe data de 28.02. Pachetele pentru Bodrum sunt disponibile cu plecări din București, Cluj-Napoca și Suceava. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Voyage Bodrum 5*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 6 iunie 13 iunie 20 iunie 27 iunie 4, 11 iulie 18, 25 iulie 1, 8, 15 august 22 august 29 august 5 sept. 12 sept.
Tarif sejur / adult 813,50 € 863,00 € 882,50 € 1001,00 € 1095,00 € 1095,00 € 1001,00 € 1027,00 € 928,00 € 928,00 € 854,00 €

Informaţii hotel Voyage Bodrum – Bodrum, charter Bodrum 2019

Hotelul Voyage Bodrum 5* este situat pe malul mării, la 900 metri distanță de centrul orașului Bodrum și la 40 km de aeroport. Complexul este elegant, construit în terase, care coboară spre mare. Complexul a fost renovat în anul 2011 și se adresează exclusiv persoanelor adulte (peste 16 ani), poate fi recomandat pentru petrecerea lunii de miere.

Facilități camere: mobilier elegant, LCD, televiziune prin satelit, telefon, aer condiţionat, acces internet, minibar, seif, duș sau cadă, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, curățenie zilnic în cameră, schimbarea așternuturilor de trei ori pe săptămână, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant principal, restaurant a la carte (internațional), trei baruri, cofetărie, terasă, grădină, cameră de bagaje, lift, seif, programe de divertisment, muzică live/DJ, magazine, acces internet, beauty salon, piscină exterioară, servicii medicale (la cerere), aer condiționat, spălătorie, închirieri auto, schimb valutar, parcare.

Servicii gratuite: sală de fitness, aerobic, darts, tenis de masă.

Servicii contra cost: masaj, biliard, lecții de diving, sporturi nautice cu motor.

Plajă proprie, cu nisip și pietriș, ponton, beach-bar. La plajă și piscină umbrelele, șezlongurile, saltelele, prosoapele sunt gratuite.

Informaţii utile pentru vacanță în Bodrum

Bodrum este situat în peninsula cu același nume din regiunea Mugla, în partea sud-vestică a Turciei, la aproximativ 180 km de Kusadasi. Bodrum este un important port și o destinație turistică importantă a Mării Egee. Bodrum are o istorie îndelungată, așezarea întemeiată de greci în antichitate se numea Halicarnas și a fost locul natal al istoricului elen Herodot. Bodrum adăpostește ruinele uneia dintre cele șapte minuni ale lumii antice, Mausoleul din Halicarnas. Orașul a fost cucerit și stăpânit pe rând de perși, bizantini și otomani. Bodrum beneficiază de o așezare geografică  privilegiată, înconjurat de munți, cu golfuri spectaculoase și apele mării cristaline, cu o mare diversitate de specii marine, plaje frumoase cu nisip și climă blândă. Orașul are o viață de noapte foarte activă cu multe baruri și discoteci, iar hotelurile din stațiune satisfac exigențele oricărui vizitator. Orașul este renumit pentru construcția de bărci tradiționale numite tirhandil și yachturi elegante și pentru atmosfera lui boemă și prietenoasă, fiind preferat de elita artistică a Turciei. Aeroportul Milas Mugla se află la 35 km distanță de Bodrum, transferul durează aproximativ 35 minute. Insula grecească Kos se află la numai 30 minute distanță de mers cu vaporul din Bodrum.

Clima: În Bodrum clima este mediteraneană, cu ierni ploioase și veri fierbinți și uscate. Cele mai călduroase luni sunt iulie şi august. În timpul iernii temperatura se situează între 6-16°C, iar vara temperatura variază între 30-35°C.

Moneda: Lira turcească

Obiective turistice:

Castelul Sfântul Petru Eliberatorul din Bodrum este unul dintre cele mai bine conservate monumente medievale din lume. Construcția fortificată a început în anul 1402, din inițiativa cavalerilor din Rodos, fiind considerat un simbol al rezistenței Europei creștine împotriva otomanilor. La ridicarea construcției s-au folosit o parte din materialele Mausoleului din Halicarnas, care se degradase datorită cutremurelor. Castelul Sfântul Petru Eliberatorul a rămas  până în secolul al XVI-lea ultimul adăpost pentru creștini de pe întregul țărm al Asiei Mici, când a fost cucerit de sultanul Mahomed al II-lea. În prezent, castelul servește drept muzeu, cu exponate apaținând cavalerilor și adăpostește Muzeul de Arheologie Subacvatică, cu exponate recuperate din adâncul mării.

Mausoleul din Halicarnas a fost ridicat între anii 377- 353 î.e.n, servind drept monument funerar regelui Mausolus. În timpul domniei acestuia, capitala Halicarnas a cunoscut o perioadă de înflorire economică și culturală. Monumentul a fost considerat una dintre cele șapte minuni ale lumii antice, iar termenul de mausoleu provine din numele regelui. Mausoleul s-a degradat datorită unor cutremure puternice și a cavalerilor din Rodos, în secolul al XV-lea.

Amfiteatrul datează din perioada elenă, a fost construit în secolul al iV-lea î.e.n. și extins în perioada cuceririi romane. Capacitatea amfiteatrului este estimată la 13 000 de persoane și a fost restaurat recent.
© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri