| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • Flamingo - sejur Marmaris
 • Flamingo - sejur Marmaris
 • Flamingo - sejur Marmaris
 • Flamingo - sejur Marmaris
 • Flamingo - sejur Marmaris
 • Flamingo - sejur Marmaris
 • Flamingo - sejur Marmaris

Flamingo 4*

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 733 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Sejur în Marmaris
Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard. Regim de masă: demipensiune. Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP). Transfer aeroport-hotel-aeroport. Asigurare medicală de călătorie și storno. Asistență turistică.
Tariful nu include: Excursii opționale.
Ofertele pentru Marmaris sunt disponibile cu plecări din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Flamingo 4*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 21 iunie 28 iunie 5, 12, 19 iulie 26 iulie 2 august 9, 16 august 23 august 30 august 6, 13 septembrie
Tarif adult / sejur 733,00 € 725,50 € 725,50 € 785,50 € 795,50 € 805,50 € 825,50 € 775,50 € 745,00 €

Informaţii hotel Flamingo – charter Bodrum 2015

Hotelul Flamingo 4* este situat în zona falezei, lângă plaja publică, la aproximativ 3 km distanță de centrul orașului Marmaris. Hotelul a fost renovat în anul 2012, beneficiază deo priveliște frumoasă a mării, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare.

Facilități camere: mobilier modern, aer condiționat, TV, televiziune prin satelit, telefon, minibar, curățenie zilnic în cameră, schimbarea lenjeriei de trei ori pe săptămână, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, cadă, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, facilități pentru persoane cu dizabilități, salon TV, aer condiționat, acces internet, lift, seif, cameră de bagaje, piscină exterioară, sală de conferințe și petreceri, programe de divertisment, servicii medicale (la cerere), birou de turism, sporturi acvatice, parcare.

Servicii gratuite: aerobic.

Servicii contra cost: masaj, saună, hammam, sală de fitness.

Facilități pentru copii: piscină, loc de joacă.

Plajă proprie cu nisip. La piscină și pe plajă umbrelele, șezlongurile sunt gratuite, saltelele sunt contra cost.

Informaţii utile vacanță în Marmaris

Marmaris este un oraș portuar situat în Turcia, la întâlnirea Mării Egee cu Marea Mediterană, în regiunea Mugla. Coastele muntoase sunt împădurite, plajele sunt strălucitoare și apele mării cristaline, zona golfului este renumită pentru atmosfera cosmopolită și pentru numeroasele cafenele, baruri, discoteci și pentru practicarea sporturilor nautice sau a distracției în parcurile acvatice. Numele actual al orașului este legat de o legendă din vremea Sultanului Soliman Magnificul, care ar fi schimbat numele vechi al cetății Physkos. Vechea așezare întemeiată de carieni în urmă cu 5 milenii a fost un important centru comercial și militar al zonei. De-a lungul veacurilor orașul a fost martorul perindării mai multor civilizații și anume: egipteană, asiriană, elenă, persană, otomană. Zona este bogată în vestigii antice: orașele Physkos, Bybassios, Hydras, situl elen Amos, așezarea romană Erine, templul zeiței Hemithaya. Infrastructura turistică ireproșabilă, frumusețile naturale, clima blândă, bazarele pestrițe și zgomotoase, gastronomia turcească sunt argumentele pentru care turiștii aleg această destinație estivală. Stațiunea Icimeler se află la 9 km distanță de Marmaris și este renumită pentru apele sale minerale, plajele frumoase și grădinile de flori. Orașelul Turunc se află la 10 km de Marmaris, este ideal pentru o vacanță de relaxare, cu plajă nisipoasă și condiții ideale pentru practicarea sporturilor acvatice. Kumlubuk beneficiază de frumuseți naturale încântătoare, la întâlnirea albastrul marin cu verdele colinelor împădurite. Dalyan este faimoasă datorită broaștelor țestoase, care locuiesc aici și pentru posibilitatea de a practica sporturi extreme.

Clima: Marmaris beneficiază de climat de tip mediteranean, cu verile călduroase și ierni blânde. Zona se bucură de un sezon turistic îndelungat, cu aproximativ 300 de zile însorite pe an. Cea mai călduroasă lună a anului este august, când temperatura ajunge la 37°C, iarna temperatura coboară până la 10°C.

Moneda: Lira turcească

Obiective turistice:

Castelul din Marmaris a fost construit în anul 1522, în timpul domniei lui Soliman Magnificul, pe locul unei vechi așezări ioniene. Alexandru cel Mare ar fi invadat regiunea Caria, apoi a reparat castelul transformandu-l în garnizoană. În apropierea castelului se află hanul Caravanserai al Sultanei Hafsa, mama Sultanului Soliman Magnificul, construit în anul 1545, beneficiază de o arhitectură remarcabilă.

Muzeul Marmaris se află în Castelul Marmaris, expozițiile prezintă obiecte nautice, amfore din epoca elenă, romană și bizantină, obiecte din sticlă și ceramică, monede și ornamente, țesături, obiecte de mobilier tradițional, ornamente și arme din perioada otomană.

Insula Cleopatrei sau Cedrea este renumită pentru plaja superbă cu nisip fin și pentru golful mic, în care înota Regina Cleopatra și Marc Antoniu. Potrivit legendei nisipurile pe pe insulă au fost aduse cu navele din Egipt. Ruinele de pe partea de est a insulei datează din epoca de romană, Teatrul, Agora, potrivit unor epigrafe se organizau festivaluri de atletism în onoarea zeului Apollon.

Atlantis Water Park și Aqua Dream Water Park sunt cele mai renumite parcuri acvatice de distracții din Marmaris, cu posibilități de divertisment pentru toate vârstele, numeroase tobogane, piscine cu valuri, mini-golf, bowling, restaurante și baruri.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri