| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • Begonville - sejur Marmaris
 • Begonville - sejur Marmaris
 • Begonville - sejur Marmaris
 • Begonville - sejur Marmaris
 • Begonville - sejur Marmaris
 • Begonville - sejur Marmaris
 • Begonville - sejur Marmaris
 • Begonville - sejur Marmaris
 • Begonville - sejur Marmaris
 • Begonville - sejur Marmaris

Begonville 3*+

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 428 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă promo; Regim de masă: all inclusive; Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP-BJV-OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asistență turistică.

Tariful nu include: Asigurare medicală de călătorie și storno; Excursii opționale.
Tarifele afișate sunt cu plecări din București, reducere early booking valabilă până pe data de 31.01. Sunt disponibile pachete pentru Marmaris cu plecări din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Begonville 3*+

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 1, 8, 15 iunie 22 iunie 29 iunie 6, 13 iulie 20, 27 iulie 3, 10, 17 august 24 august 31 august 7 sept. 14 sept. 21 sept.
Tarif sejur / adult 428,00 € 491,00 € 498,50 € 541,00 € 541,00 € 541,00 € 516,00 € 506,00 € 506,00 € 450,50 € 428,00 €

Informaţii hotel Begonville – Marmaris, charter Bodrum 2017

Hotelul Begonville 3*+ este situat la 200 metri distanță de plaja publică, la aproximativ 1 km de centrul orașului Marmaris. Hotelul beneficiază de o atmosferă caldă, cu facilități moderne și înconjurat de vegetație, a fost renovat în anul 2011.

Facilități camere: mobilier modern, aer condiționat, TV, televiziune prin satelit, telefon, minibar, curățenie zilnic în cameră, schimbarea lenjeriei de două ori pe săptămână, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, duș, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, trei baruri, terasă, grădină, family room, seif, lift, programe de divertisment, cameră de bagaje, sală de conferințe și petreceri, cameră de bagaje, aer condiționat, acces internet, piscină exterioată, servicii medicale (la cerere), spălătorie, birou de turism, sporturi acvatice, parcare.

Servicii gratuite: sală de fitness, hammam, aerobic, darts.

Servicii contra cost: masaj, saună, mini-fotbal, tenis de masă, biliard, internet-cafe.

Facilități pentru copii: piscină, bufet.

Plajă publică cu nisip și pietriș. La piscină umbrelele, sezlongurile, saltelele sunt gratuite, pe plajă umbrelele, sezlongurile, saltelele sunt contra cost.

Informaţii utile pentru vacanță în Marmaris

Marmaris este un oraș portuar situat în Turcia, la întâlnirea Mării Egee cu Marea Mediterană, în regiunea Mugla. Coastele muntoase sunt împădurite, plajele sunt strălucitoare și apele mării cristaline, zona golfului este renumită pentru atmosfera cosmopolită și pentru numeroasele cafenele, baruri, discoteci și pentru practicarea sporturilor nautice sau a distracției în parcurile acvatice. Numele actual al orașului este legat de o legendă din vremea Sultanului Soliman Magnificul, care ar fi schimbat numele vechi al cetății Physkos. Vechea așezare întemeiată de carieni în urmă cu 5 milenii a fost un important centru comercial și militar al zonei. De-a lungul veacurilor orașul a fost martorul perindării mai multor civilizații și anume: egipteană, asiriană, elenă, persană, otomană. Zona este bogată în vestigii antice: orașele Physkos, Bybassios, Hydras, situl elen Amos, așezarea romană Erine, templul zeiței Hemithaya. Infrastructura turistică ireproșabilă, frumusețile naturale, clima blândă, bazarele pestrițe și zgomotoase, gastronomia turcească sunt argumentele pentru care turiștii aleg această destinație estivală. Stațiunea Icimeler se află la 9 km distanță de Marmaris și este renumită pentru apele sale minerale, plajele frumoase și grădinile de flori. Orașelul Turunc se află la 10 km de Marmaris, este ideal pentru o vacanță de relaxare, cu plajă nisipoasă și condiții ideale pentru practicarea sporturilor acvatice. Kumlubuk beneficiază de frumuseți naturale încântătoare, la întâlnirea albastrul marin cu verdele colinelor împădurite. Dalyan este faimoasă datorită broaștelor țestoase, care locuiesc aici și pentru posibilitatea de a practica sporturi extreme.

Clima: Marmaris beneficiază de climat de tip mediteranean, cu verile călduroase și ierni blânde. Zona se bucură de un sezon turistic îndelungat, cu aproximativ 300 de zile însorite pe an. Cea mai călduroasă lună a anului este august, când temperatura ajunge la 37°C, iarna temperatura coboară până la 10°C.

Moneda: Lira turcească

Obiective turistice:

Castelul din Marmaris a fost construit în anul 1522, în timpul domniei lui Soliman Magnificul, pe locul unei vechi așezări ioniene. Alexandru cel Mare ar fi invadat regiunea Caria, apoi a reparat castelul transformandu-l în garnizoană. În apropierea castelului se află hanul Caravanserai al Sultanei Hafsa, mama Sultanului Soliman Magnificul, construit în anul 1545, beneficiază de o arhitectură remarcabilă.

Muzeul Marmaris se află în Castelul Marmaris, expozițiile prezintă obiecte nautice, amfore din epoca elenă, romană și bizantină, obiecte din sticlă și ceramică, monede și ornamente, țesături, obiecte de mobilier tradițional, ornamente și arme din perioada otomană.

Insula Cleopatrei sau Cedrea este renumită pentru plaja superbă cu nisip fin și pentru golful mic, în care înota Regina Cleopatra și Marc Antoniu. Potrivit legendei nisipurile pe pe insulă au fost aduse cu navele din Egipt. Ruinele de pe partea de est a insulei datează din epoca de romană, Teatrul, Agora, potrivit unor epigrafe se organizau festivaluri de atletism în onoarea zeului Apollon.

Atlantis Water Park și Aqua Dream Water Park sunt cele mai renumite parcuri acvatice de distracții din Marmaris, cu posibilități de divertisment pentru toate vârstele, numeroase tobogane, piscine cu valuri, mini-golf, bowling, restaurante și baruri.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri