Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • White City Beach - sejur Alanya
 • White City Beach - sejur Alanya
 • White City Beach - sejur Alanya
 • White City Beach - sejur Alanya
 • White City Beach - sejur Alanya
 • White City Beach - sejur Alanya
 • White City Beach - sejur Alanya
 • White City Beach - sejur Alanya
 • White City Beach - sejur Alanya

White City Beach 4*

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 605 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum Verifică tariful actual!
Plecare 3, 5 august 8 august 12, 14, 21 august 17 august 26, 28, 31 august 5 septembrie 12, 14 septembrie
Tarif sejur / adult 678,00 € 690,00 € 710,00 € 730,00 € 655,00 € 630,00 € 605,00 €

 

Informaţii hotel White City Beach – charter Antalya

Hotelul White City Beach 4* este situat la 50 metri distanță de plajă, la 6 km de orașul Alanya și la 120 km de aeroportul Antalya. Hotelul poate fi recomandat tinerilor pentru vacanța estivală.

Facilități camere: mobilier modern, baie, uscător de păr, aer condiționat, TV, televiziune prin satelit, telefon, minibar, seif, balcon, curățenie zilnic în cameră, schimbarea așternuturilor de două ori pe săptămână, room service (contra cost).

Dotări și servicii: recepţie nonstop, restaurant principal, trei baruri, piscină exterioară, două tobogane acvatice, beauty salon, programe de divertisment, spălătorie, servicii medicale (contra cost), sală de conferințe, magazin, schimb valutar, acces internet, închirieri auto, parcare.

Servicii gratuite: hammam, sală de fitness, aerobic, tenis de masă, darts.

Servicii contra cost: masaj, saună, internet-cafe, biliard.

Facilități pentru copii: bufet, loc de joacă, mini-club (copii între 4-12 ani), baby-sitter (contra cost), piscină, tobogan.

Plajă proprie cu nisip și pietriș, acces prin pasaj subteran, beach-bar. La piscină și pe plajă umbrelele, șezlongurile și saltelele sunt gratuite, prosoape de plajă sunt contra cost.

Informaţii utile Antalya – sejur Alanya

Alanya este o stațiune de litoral din sudul Turciei, aflată la aproximativ 120 km est de Antalya. La est și la vest de Alanya se găsesc cele mai bune plaje din zonă, cu nisip fin, Cleopatra, Damlatas, İncekum, Keykubat, Portakal, răsplatite de mai multe ori cu steagul albastru. Orașul vechi Alanya adăpostește case vechi, alei întortocheate, turnuri, moschei, bazaruri, un mic port, baruri, cafenele, restaurante cu bucătărie tradițională și internațională. Citadela Alanya sau Kale, aflată pe o mică peninsulă, este înconjurată de ziduri, cu 140 turnuri și 400 cisterne. Fortăreața a fost construită în secolul al XIII lea de sultanul Alaaddin Keykubat, dar fundația datează din perioada elenă. Merită vizitată Peștera Damlatas cu uriașele sale stalagmite, de aproape 15 m înălțime, temperatura interioară se pastrează constantă la – 22°C. Conținutul bogat în dioxid de carbon și umiditatea mai mare de 90%  sunt benefice persoanelor care suferă de astm. Orașul Alanya este înconjurat de stațiuni cum ar fi: Konakli, Incekum, Avsallar, Okurcalar, Mahmutlar. Turiștii, care preferă vacanțele în Alanya, trebuie să aibă în vedere durata transferului de la și spre aeroport, de aproximativ 2 ore, se compensează însă cu pitorescul drumului pe coastă.

Clima regiunii Antalya este mediteraneană, caldă și uscată vara, temperată și ploioasă iarna. Temperatura apei nu coboară sub 15°C, iar în timpul verii este în jur de 25°C. Temperaturile pot urca până la 40°C în lunile iulie si august.

Moneda: Lira turcească

Obiective turistice:

Fortăreața Alanya este una dintre cele mai robuste și mai frumoase cetăți din Anatolia, amplasată pe o peninsulă stâncoasă, cu o altitudine de 250 metri. Sultanul Alaaddin Keykubat I a ordonat construirea fortăreței cu 93 de turnuri în secolul al XIII-lea pentru apărarea orașului, pe ruinele unei vechi cetăți bizantine. Fortăreața adăpostea 420 cisterne, multe dintre ele se utilizează și în prezent.

Turnul Roșu a fost prima construcție din Alanya, cu rol defensiv, ridicată în timpul domniei sultanului Alaaddin Keykubat I. Construcția are o formă octogonală, o înălțime de 33 metri și un diametru de 29 metri. Numele turnului provine de la cărămida din argilă roșie utilizată, deși inițial purta numele sultanului fondator.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentariile si review-urile turiștilor