| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Tre Archi 3*

  • Destinația: Cazare, Veneția
  • Preț: 24 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun.

Tariful nu include: Taxe locale.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității. Tarifele cresc în perioada sărbătorilor, târgurilor, festivalurilor și a altor evenimente publice.

Rezervă acum

Tre Archi 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 1 – 31 decembrie 1 – 31 ianuarie 1 – 28 februarie
Tarif  adult / noapte 25,00 € 24,00 € 24,00 €

Informaţii hotel Tre Archi – cazare în Veneția

Hotelul Tre Archi 3* este în Veneția, pe canalul Cannaregio, în cartierul rezidențial Sestiere di Cannareggio, destul de aproape de centru. Clădirea este un palat venețian din secolul al XVIII-lea complet renovat, păstrându-și farmecul medieval. Hotelul beneficiază de o atmosferă romantică și de servicii bune, poate fi recomandat pentru explorarea orașului.

Facilități camere: mobilier elegant, LCD, televiziune prin satelit, acces internet, telefon, seif, aer condiționat, încălzire, minibar, birou, uscător de păr, cadă sau duș, izolare fonică, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, sală de mese, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, seif, aer condiționat, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, salon TV, serviciu de vânzare bilete, birou de turism.

Informaţii utile pentru vacanță în Veneția

Veneția se află în nord-estul Italiei, într-o lagună a Mării Adriatice și cuprinde peste 100 insule. Orașul a jucat un rol extem de important în istoria europeană și a fost disputată de marile puteri europene ca o bijuterie inestimabilă. Datorită așezării sale inedite, Veneția este destinația preferată a îndrăgostiților din întreaga lume. Clădirile medievale, zecile de canale și poduri elegante fascinează și atrag vizitatorii de secole. Faima orașului s-a datorat timp de secole artizanilor locali, pentru producția de oglinzi, tapiserii, vitralii, cristaluri, iar în prezent atrage prin tezaurul său cultural, carnavalurile fastuoase, plimbările romantice cu celebrele gondole, vinurile aromate.

Clima: Veneția are un climat mediteranean umed, cu veri foarte călduroase și ierni reci. Temperatura medie în ianuarie este de 2°C, iar în iulie și august temperatura atinge 30°C.

Moneda: €

Mijloace de transport public: Transportul în Veneția se face cu vaporettos, vaporașe cu rute regulate şi există staţii (pontoane) în majoritatea insulelor venețiene. Transferul din Aeroportul Marco Polo în Veneția la Piazzale Roma, se poate face cu autocare Venice Express, călătoria durează aproximativ 30 minute și 5,5 € dus-întors. Aeroportul Treviso este situat la aproximativ 40 km distanță de orașul Veneția, transferul se poate face cu autobuzul.

Restaurante și cafenele: Restaurant Da Raffaele, Taverna al Remer, Trattoria da Ignazio, Restaurant Riva Rosa, Caffe Florian, Restaurant-Bar Centrale, Restaurant Cantina Canaletto.

Obiective turistice:

Bazilica San Marco se află în piața cu același nume, edificiul impresionează prin arhitectura bizantină, decorată cu mozaicuri aurite, cu elemente gotice. Constructia a început în 1094 și a fost finalizată în 1617. Initial, basilica a fost exclusiv utilizată de dogii venețieni, abia în 1807 a devenit resedința Patriarhului Veneției. Intrarea este gratuită.

Palatul Dogilor a servit pe rând drept Senat, Tribunal, arhiva publică, închisoare după căderea republicii venețiene. Palatul Ducal (Palazzo Ducale) a fost construit în secolul al IX- lea și reconstruit, dobândind forma actuală în anul 1424. Arhitectura palatului este în stilul gotic venețian, exteriorul fiind din marmură albă și roz. Palatul adăpostește opere de artă ale unor sculptori și pictori celebri. Taxă de intrare: 12 € (adulți), 6,5 € (tarif redus)

Ca’ d’Oro este cel mai atractiv palat de pe Canal Grande, a fost construit în secolul al XV- lea ca reședință a familiei Contarini. Fațada este construită în stil gotic venețian, cu elemente florale. Taxă de intrare: 6 € (adulți), 3,5 € (tarif redus)

Podul Rialto este cel mai vechi pod peste Marele Canal, finalizat în anul 1591, a fost singura modalitate de a traversa pe jos canalul până în anul 1854, când a fost construit Podul Academia.

Bazilica Santa Maria della Salute este una dintre cele mai impresionante lăcașuri de cult din Italia, închinată Fecioarei Maria. Construcția a început în anul 1630, în semn de mulțumire după eradicarea ciumei. Intrarea este gratuită.

Turnul Orologiului (Torre dell`Orologio) are o înălțime  de 100 metri și este construit în stilul renascentist. Turnul se află în Piazza San Marco, datează din secolul al XV- lea, iar ceasul funcționează încă.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri