| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Ad Hoc Monumental 3*

  • Destinația: Cazare, Valencia
  • Preț: 50 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun.

Tariful nu include: Taxe locale.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității. Tarifele cresc în perioada sărbătorilor, târgurilor, festivalurilor și a altor evenimente publice.

Rezervă acum

Ad Hoc Monumental 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 1 – 31 decembrie 1 – 31 ianuarie 1 – 28 februarie
Tarif  adult / noapte 52,00 € 50,00 € 50,00 €

Informaţii hotel Ad Hoc Monumental – cazare în Valencia

Hotelul Ad Hoc Monumental 3* este situat în centrul istoric al Valenciei, lângă Catedrală. Clădirea fermecătoare din secolul al XIX- lea a devenit un hotel boutique cu design cochet, poate fi recomandat pentru o vacanță de explorare a orașului.

Facilități camere: mobilier elegant, LCD, telefon, radio, televiziune prin satelit, acces internet, birou, seif, aer condiţionat, izolare fonică, încălzire, cadă sau duș, uscător de păr, fierbător electric, room service, balcon.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, restaurant, bar, camere pentru nefumători, lift, seif, încălzire, aer condiţionat, acces internet, cameră de bagaje,  centru de afaceri, spălătorie, schimb valutar, închirieri biciclete, închirieri auto, birou de turism, serviciu de vânzare bilete. 

Informaţii utile pentru vacanță în Valencia

Valencia se află în partea de est a țării, în Golful Valencia al Mării Mediterane și este al treilea oraş ca mărime al Spaniei. Istoria orașului Valencia este legată de dispute între iberici, romani, vizigoți, aragonezi și mauri, cea mai cunoscută personalitate din perioada medievală este Rodrigo Díaz de Vivar (El Cid), care a recucerit Valencia de la mauri în secolul al XI-lea. În prezent, Valencia este un oraș multicultural, centrul turistic al Coastei del Azahar și un important centru economic. Valencia este un oraș viu, mereu surprinzător, o îmbinare armonioasă între vechi și nou, cu o viață culturală activă, cu carnavaluri și festivități spectaculoase (Fallas de Valencia), cu o infrastructură turistică impecabilă, cu plaje de nisip nesfârșite. Specialitățile gastronomice valenciene (paella, figatell), vinurile și citricele sunt renumite și foarte apreciate de oaspeți.

Clima: Valencia are climă mediteraneană, fără temperaturi extreme, media anuală este de 18 ºC. Valencia se bucură de peste 300 de zile însorite pe an, iernile sunt blânde, iar verile nu sunt fierbinți, temperatura medie fiind de 25 ºC. Toamna este anotimpul ploios.

Moneda: €

Mijloace de transport public: Valencia dispune de o bună rețea de transport, foarte utile sunt autobuzele și metroul, biletul costă 1,20 € pentru o singură călătorie. Mai puțin costisitoare sunt abonamentele cu mai multe călătorii. Aeroportul Manises este situat la 8 km distanță de Valencia, transferul în oraș se face cu autobuze sau cu metroul.

Restaurante și cafenele: Restaurant L’Antina, Restaurant Asador Ushuaia, Restaurant La Pitanza, Restaurant Raco del Turia, Refugio Restaurante del Carmen.

Obiective turistice:

Palatul Marchizului Dos Aguas este o clădire splendidă, care datează din secolul al XV- lea și găzduiește Muzeul Național de Ceramică Gonzalez Marti. Palatul a fost inițial o clădire gotică, remodelată în stil baroc, la care s-au adăugat elemente rococo, neo-clasice și orientale. Taxă de intrare: 3 € (adult), copii, pensionari – gratis.

Catedrala din Valencia, închinată Sfintei Fecioare Maria, este unul dintre cele mai renumite lăcașuri catolice, deoarece se spune că ar găzdui Sfântul Graal. Construcția catedralei a debutat în secolul al XIII –lea, dar fost terminată în secolul al XV- lea. Arhitectura este predominant în stil gotic, cu elemente renascentiste și baroce. Catedrala are mic muzeu cu o colecție de artă, printre care și lucrări de Goya. Taxă de intrare: 3 € (adult), 2,10 € (copii între 3-12 ani, pensionari).

Orașul Artelor și Științelor (Ciudad de Artes y Ciencias) din Valencia este un complex cultural și de divertisment modernist, proiectat pentru secolul XXI de arhitectul Santiago Calatrava. Arhitectura este extraordinară, futuristă, complexul cuprinde: Palatul Artelor Reina Sofia, Muzeul de Științe Principe Felipe, L’Hemisferic (cinematograf, planetariu), Acvariul L’Oceanografic, grădina L’Umbracle, Agora. Orașul artelor și științelor este cel mai titrat complex arhitectonic contemporan. Vizitarea majorității obiectivelor este contra cost.

Turnurile Serranos (Torres de Serranos) și Turnurile Quart (Torres de Quart) sunt embleme ale Valenciei, serveau drept porți în zidul de apărare al orașului, în perioada medievală. Torres de Serranos adapostește Muzeul Maritim Joaquin Saludes, o expoziție de antichități recuperate din largul mării.

La Lonja de la Seda este vechea bursă a mătăsurilor, o clădire remarcabilă, construită în secolul al XV- lea, intrată în patrimoniul UNESCO. Clădirea impresionantă reprezenta simbolul prosperității orașului din acea perioadă.

Piața Centrală din Valencia este un răsfăt al simțurilor pentru vizitatori, se comercializează fructe și legume proaspete, mirodenii, fructe de mare, obiecte de ceramică, produse de artizanat.

Bioparc de lângă Valencia este un parc zoologic de nouă generație, a fost creat folosind conceptul de zoo-imersiune, prin integrarea animalelor sălbatice în habitate similare cu cele naturale. Animalele, vegetația și peisajele formează un cadru care permite vizitatorilor să descopere complexitatea ecosistemelor înconjurătoare.

Grădinile Turia (Jardin del Turia) din Valencia leagă de la nord la sud Bioparc de Orașul Artelor și Științelor, au fost create la sfârșitul prin deturnarea râului Turia pe un curs nou, artificial. Albia naturală a râului a fost secată și a devenit un parc cu o lungime de aproximativ 8 km. Parcul a fost proiectat de arhitectul catalan Ricardo Bofill și este împărțit în douăsprezece secțiuni cu Palatul Muzicii, Parcul Gulliver, terenuri sportive, locuri de joacă și relaxare, pistă de atletism și pistă de ciclism. Grădinile Turia leagă de la nord la sud Bioparc de Orașul Artelor și Științelor.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri