| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • sejur austria hotel sacher salzburg
 • sejur austria hotel sacher salzburg
 • sejur austria hotel sacher salzburg
 • sejur austria hotel sacher salzburg
 • sejur austria hotel sacher salzburg
 • sejur austria hotel sacher salzburg
 • sejur austria hotel sacher salzburg
 • sejur austria hotel sacher salzburg
 • sejur austria hotel sacher salzburg
 • sejur austria hotel sacher salzburg
 • sejur austria hotel sacher salzburg

Sacher 5*

 • Destinația: în curând
 • Preț: 112 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Cazare în Salzburg 2016
Tariful include: Cazare în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun.
Tariful nu include: Transport; Taxe de stațiune.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității. Tarifele cresc în perioada sărbătorilor, târgurilor, festivalurilor și a altor evenimente publice.

Rezervă acum

Sacher 5*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 1 – 29 februarie 2016 1 – 31 martie 2016 1 – 30 aprilie 2016 1 – 31 mai 2016 1 – 30 iunie 2016 1 – 31 iulie 2016
Tarif  adult / noapte 112,00 € 120,00 € 126,00 € 126,00 € 128,00 € 128,00 €

Informaţii hotel Sacher – cazare în Salzburg 2016

Hotelul Sacher 5* din Salzburg este o clădire istorica grandioasă, pe malul râului Salzach, deschis în 1866. Hotelul este elegant, de tradiție, beneficiază de o amplasare excelentă, centrală, de o priveliște magnifică a centrului istoric și de sevicii ireproșabile.

Facilități camere: mobilier elegant, seif, aer condiţionat, încălzire, telefon, radio, LCD, televiziune prin satelit, DVD player, acces internet, minibar, duş sau cadă, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, papuci de casă, halat de baie, izolare fonică, room service.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, trei restaurante, bar, cafenea, terasă, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, lift, seif, acces internet, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, sală de fitness, masaj, saună, hammam, serviciu de transfer, centru de afaceri, baby-sitter (la cerere), spălătorie, schimb valutar, magazine, închirieri auto, închirieri biciclete, birou de turism, serviciu de vânzare bilete, parcare.

Informaţii utile sejur în Salzburg

Salzburg este unul dintre statele federale ale Austriei, situat în partea central-vestică, cu capitala în orașul Salzburg. Salzburger Land este renumit pentru peisaje montane pitorești, cu munți semeți, pășuni, lacuri și izvoare termale, o parte a regiunii este insclusă în Parcul Național Hohe Tauern. Culmile înzăpezite din jurul Văii Gastein, pârtiile impecabile din zona Zell am See-Kaprun și zona schiabilă Ski Circus, ce cuprinde zonele Saalbach-Hinterglemm și Leogand-Seefelden atrag anual mii de iubitori ai sporturilorde iarnă. 

Salzburg este un fermecător oraș austriac, capitala regiunii situată în partea de vest a țării și o renumită destinație turistică. Orașul Salzburg beneficiază de o așezare pitorească, pe malurile râului Salzach, înconjurat de Munții Alpi, de o istorie îndelungată și de o viață culturală bogată. Salzburg a fost locuit din perioada preistorică de iliri și celți, însă întemeierea orașului i se atribuie episcopului Rupert, care a ridicat biserica Peterskirche și renovează mănăstirea în secolul al VII-lea. În timpul domniei lui Carol cel Mare, Salzburg devine capitală bavareză, în secolul al XVII-lea se construiesc majoritatea impresionantelor clădiri baroce, iar în anul 1816 intră sub administrare austriacă. La nivel mondial Salzburg este renumit drept orașul natal al compozitorului Wolfgang Amadeus Mozart, datorită filmului artistic “Sunetul muzicii” și festivalurilor anuale de muzică de operă și piese de teatru.  

Clima: Landul Salzburg beneficiază de un climat de tip alpin, cu ierni lungi, friguroase, fără vânturi puternice și bogate în precipitații. În sezonul de schi temperaturile se situează între -4°C și -18°C, iar în timpul verii temperaturile se situează între 11 și 20°C.

 Moneda: €

Obiective turistice:

Fortăreața Hohensalzburg este una dintre cele mai importante și mai mari din centrul Europei, a fost ridicată în secolul al XI-lea din inițiativa Arhiepiscopului Eberhard. În secolele următoare fortăreața a fost extinsă, consolidată și împrejmuită de ziduri de apărare. Arhiepiscopul Leonhard von Keutschach a investit sume mari de bani pentru a transforma castelul cu rol militar într-un palat elegant.

Muzeele memoriale Wolfgang Amadeus Mozart sunt amenajate în casa natală și în casa în care a locuit compozitorul la maturitate.

Palatul Mirabell a fost construit începutul secolului al XVII-lea de prințul Arhiepiscop Wolf Dietrich von Raitenau, iar în secolul al XVIII-lea prințul Arhiepiscop Franz Anton Harrach l-a reconstruit integral. Palatul este o capodoperă a stilului baroc și renumit pentru grădinile splendide. După incendiul din anul 1818 palatul a fost reconstruit parțial cu amprenta stilului neo-clasic.

Palatul Residenz din Salzburg a fost reședință episcopală modestă ridicată în anul 1120. Clădirea și curtea a fost  reconstruite în întregime în timpul domniei prințului Arhiepiscop Wolf Dietrich von Raitenau la începutul secolului al XVII-lea, iar în anul 1710 a fost renovată fațada. Sălile palatului sunt elegante, găzduiau spectacole și baluri, galeria palatului Residenz deține picturi baroce.

Palatul Hellbrunn a fost construit la începutul secolului al XVII-lea, decorat cu picturile italianului Arsenio Mascagni și completat cu „Ziergarten” (grădina plăcerii). Parcul este imprsionant, include fântâni, iazuri, grote artificiale, sculpturi și statui frumoase.

Catedrala din Salzburg a fost ridicată în secolul al XVII-lea în stil baroc și dedicată Sfântului Rupert, considerat fondatorul orașului. Primul dom a fost ridicat în secolul al VIII-lea pe fundația unei biserici mai vechi, a fost afectat de mai multe incendii și refăcut. Catedrala actuală a fost restaurată după cel de-al II-lea război mondial și adăpostește moaștele Sfântului Rupert.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri