Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • cabana trei brazi
 • cabana trei brazi
 • cabana trei brazi
 • cabana trei brazi
 • cabana trei brazi
 • cabana trei brazi
 • cabana trei brazi
 • cabana trei brazi
 • cabana trei brazi
 • cabana trei brazi

Cabana Trei Brazi 3*, Predeal

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 2 nopți
 • Preț: 51 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Escapadă la Predeal 2016
Tariful include: Cazare 2 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: cină tradițională românească; Degustare de vinuri în cramă; Foc de tabără.
Tariful nu include: Taxa de salvamont; Transport.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 9, 23 aprilie 2016
Tarif adult / sejur 230,00 lei

Informaţii Cabana Trei Brazi – escapadă la Predeal 2016

Cabana Trei Brazi 3* se află la poalele Masivului Postăvarul, la o altitudine de peste 1000 metri și la 7 km de staţiunea Predeal. Hotelul este înconjurat de brazi, beneficiază de o atmosferă intimă și de un restaurant rustic cu preparate din bucătăria tradiţională românească. Cabana poate fi recomandată pentru un sejur la schi sau de relaxare.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin cablu, telefon, frigider, acces internet, birou, încălzire, duș sau cadă, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon (majoritatea).

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, cramă, terasă, grădină, camere pentru nefumători, family room, seif, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, depozit pentru schiuri, sală de conferinţe şi petreceri, parcare.

Informaţii utile sejur în Predeal

Orașul Predeal este situat în județul Brașov, în Valea Prahovei, la cea mai mare altitudine din România (peste 1000 metri). Stațiunea este străjuită de masivii Postăvarul, Piatra Mare și Bucegi și de  râurile Prahova şi Timiş. Orașul Predeal include stațiunile satelit Pârâul Rece, Timişul de Jos și Timişul de Sus. Frumusețea peisajului montan, traseele turistice montane, pârtiile și instalațiile de schi, aerul ionizat și bogat în ozon, hotelurile, pensiunile, cabanele și restaurantele atrag numeroși vizitatori tot timpul anului pentru relaxare și practicarea diferitelor sporturi. Cele opt pârtii de schi alpin, cu grade diferite de dificultate, pârtia de schi fond de pe Valea Râşnoavei, telescaunul şi teleschiurile de pe Clăbucet sunt principalele atuuri ale stațiunii pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Merită vizitate în împrejurimi: Cheile Râşnoavei, cascada Tamina, canionul Şapte scări, Peştera de gheaţă.

Clima: Predeal beneficiază de un climat cu specific alpin, cu veri răcoroase și ierni friguroase. În luna iulie temperatura medie este de 15°C, iar a lunii ianuarie de -5°C, stratul de zapadă durează aproximativ 100 de zile anual.

Obiective turistice: 

Mănăstirea Predeal  a fost ridicată în secolul al XVIII-lea și  poartă hramul Nașterea Maicii Domnului. Inițial construcțiile au fost de lemn, însă au fost reconstruite la începutul secolului al XIX-lea, păstrându-se vechea biserică de lemn a Sfântului Ierarh Nicolae. Fresce murale ale bisericii sunt impresionante și valoroase.

Castelul Peleș a devenit un al orașului Sinaia, a fost construit de Carol I al României pentru a servi drept reședința de vară a casei regale și pentru a marca victoria în războiul de Independență al României. Castelul adăpostește o importantă colecție de tablouri și o bogată colecție de arme europene și orientale vechi. Curtea castelului este amenajată în stilul renascentist, cu o fântână în mijloc, vizitatorii pot  admira holul de onoare, sala de recepție, sălile de arme, sala de consilii, sala florentină, Marele Salon și sala de teatru.

Castelul Pelișor din Sinaia a fost construit între anii 1889 și 1903 de regele Carol I pentru viitorii regi Ferdinand și Maria. Clădirea impozantă a fost decorată pentru a servi drept reședință regală și poartă amprenta de stilistică a reginei Maria.

Cetatea Râșnov este o cetate țărănească, una dintre cele mai bine conservate din Transilvania, construită între secolele al XIIIlea și al XIV-lea de locuitorii așezării pentru apărare împotriva atacurilor tătarilor. În prezent cetatea a fost restaurată și găzduiește un muzeu cu exponate din istoria locală, fotocopii de documente, arme, unelte.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri