| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Belvedere 3*, Predeal

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 5 nopți
  • Preț: 85 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 5 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun.

Tariful nu include: Transport; Taxe de stațiune.
La cerere, sunt disponibile oferte pentru 6 sau 7 nopți de cazare. Tarifele nu sunt valabile în perioada sărbătorilor legale (Paşte, 1 Mai, Rusalii, 1 Decembrie).
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Belvedere 3*, Predeal

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Perioada 2 martie – 30 iunie 1 iulie – 31 august 1 septembrie – 22 decembrie 23 decembrie – 1 martie
Tarif adult / sejur 395,00 lei 480,00 lei 395,00 lei 480,00 lei

Informaţii hotel Belvedere – sejur la Predeal 2018

Hotelul Belvedere 3* este situat în stațiunea Predeal, înconjurat de priveliștea superbă a munților Bucegi, la aproximativ 2,5 km distanță de telecabină. Hotelul beneficiază de servicii moderne, poate fi recomandat pentru un sejur montan, de relaxare sau la schi.

Facilități camere: mobilier modern, încălzire, telefon, TV, televiziune prin cablu, minibar, duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, restaurant, bar, karaoke, terasă, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, lift, seif, încălzire, zonă pentru fumători, acces internet, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, sală de fitness, centru spa și wellness (masaj, cadă cu hidromasaj, saună), închirieri biciclete, birou de turism, serviciu de transfer (contra cost), parcare.

Informaţii utile pentru sejur în Predeal

Orașul Predeal este situat în județul Brașov, în Valea Prahovei, la cea mai mare altitudine din România (peste 1000 metri). Stațiunea este străjuită de masivii Postăvarul, Piatra Mare și Bucegi și de  râurile Prahova şi Timiş. Orașul Predeal include stațiunile satelit Pârâul Rece, Timişul de Jos și Timişul de Sus. Frumusețea peisajului montan, traseele turistice montane, pârtiile și instalațiile de schi, aerul ionizat și bogat în ozon, hotelurile, pensiunile, cabanele și restaurantele atrag numeroși vizitatori tot timpul anului pentru relaxare și practicarea diferitelor sporturi. Cele opt pârtii de schi alpin, cu grade diferite de dificultate, pârtia de schi fond de pe Valea Râşnoavei, telescaunul şi teleschiurile de pe Clăbucet sunt principalele atuuri ale stațiunii pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Merită vizitate în împrejurimi: Cheile Râşnoavei, cascada Tamina, canionul Şapte scări, Peştera de gheaţă.

Clima: Predeal beneficiază de un climat cu specific alpin, cu veri răcoroase și ierni friguroase. În luna iulie temperatura medie este de 15°C, iar a lunii ianuarie de -5°C, stratul de zapadă durează aproximativ 100 de zile anual.

Obiective turistice: 

Mănăstirea Predeal  a fost ridicată în secolul al XVIII-lea și  poartă hramul Nașterea Maicii Domnului. Inițial construcțiile au fost de lemn, însă au fost reconstruite la începutul secolului al XIX-lea, păstrându-se vechea biserică de lemn a Sfântului Ierarh Nicolae. Fresce murale ale bisericii sunt impresionante și valoroase.

Castelul Peleș a devenit un al orașului Sinaia, a fost construit de Carol I al României pentru a servi drept reședința de vară a casei regale și pentru a marca victoria în războiul de Independență al României. Castelul adăpostește o importantă colecție de tablouri și o bogată colecție de arme europene și orientale vechi. Curtea castelului este amenajată în stilul renascentist, cu o fântână în mijloc, vizitatorii pot  admira holul de onoare, sala de recepție, sălile de arme, sala de consilii, sala florentină, Marele Salon și sala de teatru.

Castelul Pelișor din Sinaia a fost construit între anii 1889 și 1903 de regele Carol I pentru viitorii regi Ferdinand și Maria. Clădirea impozantă a fost decorată pentru a servi drept reședință regală și poartă amprenta de stilistică a reginei Maria.

Cetatea Râșnov este o cetate țărănească, una dintre cele mai bine conservate din Transilvania, construită între secolele al XIIIlea și al XIV-lea de locuitorii așezării pentru apărare împotriva atacurilor tătarilor. În prezent cetatea a fost restaurată și găzduiește un muzeu cu exponate din istoria locală, fotocopii de documente, arme, unelte.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri