| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • Best Western Alba - cazare Nisa
 • Best Western Alba - cazare Nisa
 • Best Western Alba - cazare Nisa
 • Best Western Alba - cazare Nisa
 • Best Western Alba - cazare Nisa
 • Best Western Alba - cazare Nisa
 • Best Western Alba - cazare Nisa

Best Western Alba 3*

 • Destinația: Cazare, Coasta de Azur
 • Preț: 42 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare în cameră dublă standard. Regim de masă: mic dejun.

Tariful nu include: Taxe locale.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității. Tarifele cresc în perioada sărbătorilor, târgurilor, festivalurilor și a altor evenimente publice.

Rezervă acum

Best Western Alba 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 1 – 31 decembrie 1 – 31 ianuarie 1 – 28 februarie
Tarif  adult / noapte 44,00 € 42,00 € 42,00 €

Informaţii hotel Best Western Alba – cazare în Nisa

Hotelul Best Western Alba 3* se află în centrul oraşului Nisa, în zona comercială, la aproximativ 300 metri distanță de Gara Nice-Ville și la o plimbare de 10 minute de Promenade des Anglais. Hotelul este cochet, cu legături bune de transport spre Monaco și Cannes, poate fi recomandat pentru un sejur de explorare a zonei.

Facilități camere: mobilier modern, telefon, LCD, televiziune prin satelit, birou, aer condiţionat, încălzire, acces internet, minibar, cafetieră, seif, izolare fonică, uscător de păr, cadă sau duş, articole de toaletă gratuite.

Dotări și servicii: recepție nonstop, sală de mese, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, lift, seif, cameră de bagaje, aer condiţionat, încălzire, acces internet, parcare în apropiere (contra cost).

Informaţii utile pentru vacanță în Nisa

Nisa este cel mai mare oraș de pe Coasta de Azur, o destinație balneară și turistică foarte importantă. Orașul se bucură de o așezare privilegiată, în sud-estul Franței, pe malul Mării Mediterane, la poalele Alpilor Maritimi. Vechiul oraș a fost fondat în anul 350 î.Chr de greci cu numele Nikaia, în perioada medievală și modernă italienii, francezii și englezii și-au pus amprenta pe istoria orașului port. Dacă la începutul secolului al XX- lea, Nisa era considerată o destinație exclusivistă, de lux, acum a devenit accesibilă, cu o gamă variată de vacanțe. Nisa atrage prin amestecul perfect dintre metropola contemporană, cu o infrastructură ireproșabilă, și vechiul oraș cu străduțe înguste, pline de culoare și parfum.

Clima în Nisa este mediteraneană, cu ierni blande, temperatura nu scade sub 6°C niciodată, iar verile sunt călduroase. Primăvara și toamna sunt anotimpurile ideale pentru o vizită în Nisa.

Moneda: €

Mijloace de transport public: cele mai eficiente mijloace de transport în Nisa, sunt tramvaiele sau autobuzele. Biletul costă 1 € și poate fi folosit atât în interiorul orașului cât și pentru localitățile învecinate. Aeroportul Internațional Nice este la numai 6 km distanță de centrul orașului, transferul în orașul Nisa se poate face cu autobuzul.

Restaurante și cafenele: Restaurant La P’tite Cocotte, Restaurant La Rossettisserie, Restaurant Le Dauphin Nicois, Restaurant Voyageur Nissart, Restaurant Villa D’este, Crema di Gelato, Restaurant Cafe Borghese.

Obiective turistice:

Bazilica Notre Dame din centrul vechi al orașului Nisa a fost ridicată în anul 1868. Această capodoperă a arhitecturii gotice este cea mai mare din oraș și datorită acusticii deosebite, bazilica găzduiește concerte de muzică clasică.

Palais Lascaris se află în centrul vechi, adăpostește o amplă colecție instrumente muzicale și o farmacie din secolul al XVIII-lea. Palatul este o bijuterie arhitectonică barocă, din secolul al XVII –lea, care a aparținut familiei nobiliare Lascaris-Vintimille. A fost declarat  monument istoric în anul 1946. Taxă de intrare: 5 € (adulți), 2,50 € (studenți).

Palatul Nikaia este o clădire gigantică, polivalentă, care adăpostește concerte, spectacole, evenimente sportive, congrese. Capacitatea totală a complexului este de 9 000 de locuri, iar cea mai mare sală de concerte are o capacitate de 6 250 de locuri.

Muzeul Matisse se află într-o spectaculoasă vilă din secolul al XVII- lea (Villa des Arenes) și posedă o colecţie permanentă de picturi, desene, gravuri şi sculpturi, cărţi ilustrate şi fotografii ale celebrului pictor francez Henri Matisse. Taxă de intrare: 5 € (persoană)

Promenade des Anglais este cea mai renumită zonă de promenadă a orașului. Bulevardul se întinde de-a lungul falezei și beneficiază de priveliștea spectaculoasă a mării pe de-o parte și de imaginea boemă a clădirilor, pe de alta.

Orașul vechi este pitoresc, cu stăduțe înguste, ticsite cu terase, cafenele, magazine exclusiviste și piețe gălăgioase. În zonă se pot vizita Piața Massena, Muzeul Massena, Le Cours Saleya, Fountaine du Soleil, Bazilica Notre-Dame, Catedrala Ortodoxă Rusă Sfântul Nicolae, Colline du Chateau.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri