| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • Eurostars Astoria - cazare Malaga
 • Eurostars Astoria - cazare Malaga
 • Eurostars Astoria - cazare Malaga
 • Eurostars Astoria - cazare Malaga
 • Eurostars Astoria - cazare Malaga
 • Eurostars Astoria - cazare Malaga
 • Eurostars Astoria - cazare Malaga

Eurostars Astoria 3*

 • Destinația: Cazare, Malaga
 • Preț: 37 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare în cameră dublă standard. Regim de masă: mic dejun.

Tariful nu include: Taxe locale.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității. Tarifele cresc în perioada sărbătorilor, târgurilor, festivalurilor și a altor evenimente publice.

Rezervă acum

Eurostars Astoria 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 1 – 31 decembrie 1 – 31 ianuarie 1 – 28 februarie
Tarif  adult / noapte 39,00 € 38,00 € 37,00 €

Informaţii hotel Eurostars Astoria – cazare în Malaga

Hotelul Eurostars Astoria 3* se află în centrul oraşului Malaga, aproape de Gara Maria Zambrano și Muzeul Picasso și la aproximativ 1 km distanță de plajă. Hotelul este modern, bine amplasat pentru explorarea orașului.

Facilități camere: mobilier modern, seif, aer condiţionat, birou, încălzire, TV, televiziune prin satelit, acces internet, telefon, radio, minibar, cadă, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, izolare fonică, room service.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, bar, sală de mese, camere pentru nefumători, facilități pentru persoane cu dizabilități, lift, seif, încălzire, cameră de bagaje, aer condiţionat, spălătorie, închirieri auto, birou de turism, parcare în apropiere (contra cost).

Informaţii utile pentru vacanță în Malaga

Orașul Malaga se află în partea de sud a Spaniei, pe coasta Mării Mediterane, Costa del Sol, una dintre cele mai cunoscute destinații turistice ale țării. Orașul andaluz a fost fondat de fenicieni, stăpânit apoi de cartaginezi, greci și romani. După decăderea romană până în secolul al XV- lea Malaga a fost stăpânită de mauri. Destinul orașului andaluz este strâns legat de rutele maritime și turism. Malaga este un oraş cosmopolit, cu o istorie și tradiție aparte, cu un patrimoniu arhitectural bogat și o legătură puternică între două civilizații foarte diferite, cea iberică și cea maură. Malaga este orașul natal al celebrului pictor Pablo Picasso. Cultura, tradiţiile, muzica, gastronomia, vinurile, clima blândă, ospitalitatea localnicilor, infrastructura excelentă au transformat orașul într-o destinație ideală pentru vacanțe.

Clima: Malaga are o climă mediteraneană-subtropicală, cu temperaturi ridicate vara, între 30 și 40 °C, iar iarna temperatura medie este de 15 °C. Precipitațiile apar iarna și sunt foarte puține.

Moneda: €

Mijloace de transport public: Malaga beneficiază de o rețea de transport bine organizată, în oraș este de preferat să călătorești cu autobuzele. Costul unei călătorii este de 1 €, dar se pot cumpăra cartele de autobuz de 10 călătorii la preţul de 5,90 €. Metroul leagă orașul de localitățile apropiate. Aeroportul se află la 8 km distanță de oraș, transferul se poate face cu autobuze.

Restaurante și cafenele: Restaurant El Tintero II, Restaurant Santa Paula, Restaurant La Dehesa, Restaurant Orana, Restaurant Vino Mio, Restaurant El Trillo

Obiective turistice:

Alcazaba este un impresionant palat fortificat, construit în secolul al XI- lea de către califul Abd er Rahman I, extins și îmbunătățit până în secolul al XVI- lea, în perioada stăpânirii arabe a orașului. Fortăreața este așezată pe un deal, în centrul orașului și beneficiază de priveliștea portului. Arhitectura este în stil arab, cu o geometrie perfectă, tavanele sculptate, mozaicuri bogat ornamentate și ceramică multicoloră. Taxă de intrare: 2,20 € (adulți), 0,60 € (copii între 3-12 ani, pensionari).

Castelul Gibralfaro a fost fondat în secolul al X- lea de către califul de Cordoba pe un vechi aşezământ fenician și a fost extins apoi din ordinul lui Yusef I, sultanul Granadei din secolul al XIV- lea. Castelul se află în vecinătatea fortăreței Alcazaba.

Catedrala din Malaga, recunoscută sub numele de “La Manquita”, a fost ridicată între anii  1528 și 1783, lucrările fiind întrerupte și reluate de mai multe ori din lipsă de fonduri. Turnul din sud al catedralei a rămas neterminat. Arhitectura catedralei este o combinație de stiluri, gotic, baroc și renascentist. Catedrala adăpostește o fermecătoare orgă, construită de către Julian de la Orden în 1871, foarte apreciată pentru calităţile ei muzicale.

Muzeul Picasso a fost deschis ca un omagiu adus lui Pablo Picasso (1881-1973), de către orașul său natal. Muzeul este găzduit de o clădire renascentistă, Palacio de Buenavista. O parte dintre lucrări, nu au fost expuse public până în 2003, odată cu deschiderea muzeului. Taxă de intrare: 6 € (adulți), 3 € (copii între 3-12 ani, pensionari).

Palacio de Bellavista, un palat renascentist din secolul al XVI- lea, adăpostește Muzeul de Arte Frumoase, exponate ale pictorilor și sculptorilor Alonso Cano, Ribera, Murillo, Luis de Morales, Zurbaran, Picasso, Degrain, Pedro de Mena.

Teatrul Roman a fost construit în epoca Împăratului Augustus, în secolul I î.Chr. și a funcționat până în secolul al III- lea. Părți din construcție au fost utilizate de mauri pentru ridicarea fortăreței Alcazaba. Intrarea este gratuită.

Paseo del Parque se află lângă promenada portului, o grădină superbă, cu o mulțime de arbori și plante tropicale. Parcul, cu o istorie de peste 100 de ani, încântă prin prospețime și colorit, localnicii și turiștii.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri