| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • La Rosa dei Venti
 • La Rosa dei Venti
 • La Rosa dei Venti
 • La Rosa dei Venti
 • La Rosa dei Venti
 • La Rosa dei Venti
 • La Rosa dei Venti
 • La Rosa dei Venti
 • La Rosa dei Venti

Modus Vivendi 3*

 • Destinația: în curând
 • Preț: 93 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Modus Vivendi 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 01.06 – 15.06 16.06 – 30.06 01.07 – 15.07 16.07 – 31.07
Tarif adult / noapte 93,00 € 93,00 € 97,00 € 97,00 €

 

Informaţii hotel Modus Vivendi – cazare Liguria

Hotelul Modus Vivendi 3* este amplasat într-o zonă liniştită, la câțiva pași de plajă, aproape de centrul oraşului San Remo. Hotelul este cochet, cu servicii moderne și cu o priveliște frumoasă, poate fi recomandat pentru un sejur romantic sau de relaxare.

Facilități camere: mobilier clasic, aer condiţionat, încălzire, seif, telefon, TV, televiziune prin satelit, acces internet, minibar, duş sau cadă, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, family room, lift, seif, încălzire, aer condiţionat, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, acces internet, piscină exterioară, cadă cu hidromasaj, loc de joacă, teren de tenis, spălătorie, închirieri auto, birou de turism, parcare.

Informaţii utile sejur Liguria

Liguria este o regiune de litoral din nord-vestul Italiei, dintre Ventimiglia la vest și Lerici la est. mărginită în partea de sud de Golful Genova și în partea de nord de Alpii și Apeninii Ligurici. Datorită așezării sale, la poalele munților, regiunea este apărată de vânturile nordice și beneficiază de o climă foarte plăcută, primăvăratecă. Relieful spectaculos al regiunii, la întâlnirea munților cu marea, plantațiile nesfârșite de măslini, viță de vie și pomi fructiferi, așezările litorale pitorești, plajele frumoase sunt atuurile Liguriei. Liguria are o istorie îndelungată, numele regiunii se păstrează din perioada pre-romană. Capitala regiunii este orașul-port Genova, locul nașterii lui Cristofor Columb, cu o istorie glorioasă și un farmec irezistibil. San Remo este o destinație turistică renumită din secolul al XIX-lea, preferată de elita rusească. Portofino este o stațiune pitorească, elegantă, renumită încă din secolul al XIX-lea pentru atmosfera romantică. Alte renumite stațiuni de pe litoralul din Mării Liguriei sunt: Rapallo, Pietra Ligure, Loano, Borghetto, Alassio, Diano Marina, Arma di Taggia, Bordighera.

Clima: Regiunea Liguria beneficiază de o climă mediteraneană, verile sunt cu temperaturi moderate și ierni blânde și ploioase pe litoral. În luna iulie temperatura depășeste 30°C fiind însoțită de briza marină răcoroasă. Lanțurile muntoase prezintă o climă semi-continentală, cu temperaturi destul de scăzute în timpul iernii.

Moneda: €

Obiective turistice:

La Lanterna vechiul far și simbolul orașului Genova, construit în anul 1543. Turnul are o înălţime de 117 metri, priveliștea orașului din vârf este foarte spectaculoasă.

Palatul Regal (Palazzo Reale), construit în secolul al XVII-lea, fosta reședință a familiei regale de Savoia din genova adăpostește un muzeu. Pot fi admirate camere elegante, piese de mobilier valoroase, opere de artă, grădini cu plante luxuriante, care au fost aparținut familiei și familiei regale.

Palatul Ducal (Palazzo Ducale) ridicat în secolul al XIV-lea, a fost reședinta primului doge genovez, Simon Boccanegra. Palatul a suferit numeroase daune și modificări, în anul 1992 a fost restaurat pentru celebrarea lui  Cristofor Columb, devenind un centru cultural important al orașului Genova.

Catedrala San Lorenzo găzduiește cenușa Sfântului Ioan Botezătorul, patronul orașului Genova din perioada cruciadelor. Edificiu a fost reconstruit în secolul al XII-lea, are două turnuri și decorațiuni realizate în stilul gotic. Museo del Tesoro se află în subsolul Catedralei și deține relicve prețioase cu caracter religios.

Galeriile Palazzo Rosso și Palazzo Bianco dețin colecții italiene și genoveze dintre secolele XVI – XVIII, capodopere europene ale unor artiști precum Caravaggio, Veronese, Hans Memling, Gerard David, Jean Provos, Rubens, Van Dyck, Zurbaran, Murillo.

Parcul Național Cinque Terre face parte din patrimoniul UNESCO și are ca obiective protejarea mediului, conservarea valorilor, arhitecturii și a tradițiilor locale. Zona Cinque cuprinde localitățile litorale: Terre Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola și Riomaggiore, pitorești, cu o atmosferă romantică, desprinsă din alte secole cu clădiri vechi constrite în terase, zugrăvite în culori pastelate, localnici ospitalieri și liniștiți.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri