| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • cazare karlovy vary dvorak spa
 • cazare karlovy vary dvorak spa
 • cazare karlovy vary dvorak spa
 • cazare karlovy vary dvorak spa
 • cazare karlovy vary dvorak spa
 • cazare karlovy vary dvorak spa
 • cazare karlovy vary dvorak spa
 • cazare karlovy vary dvorak spa

Dvorak Spa 4*

 • Destinația: Cazare, Karlovy Vary
 • Preț: 52 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare în cameră dublă standard. Regim de masă: mic dejun.

Tariful nu include: Taxe locale.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității. Tarifele cresc în perioada sărbătorilor, târgurilor, festivalurilor și a altor evenimente publice.

Rezervă acum

Dvorak Spa 4*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 1 – 31 decembrie 1 – 31 ianuarie 1 -28 februarie
Tarif  adult / noapte 54,00 € 52,00 € 52,00 €

Informaţii hotel Dvorak Spa – cazare în Karlovy Vary

Hotelul Dvorak Spa 4* are o poziție privilegiată în centrul stațiunii Karlovy Vary, pe malul Râului Tepla. Hotelul este elegant, cu facilități moderne, poate fi recomandat pentru vacanțe de relaxare.

Facilități camere: mobilier elegant, seif, aer condiţionat, încălzire, TV, televiziune prin satelit, telefon, laptop, acces internet, minibar, uscător de păr, halat de baie, articole de toaletă gratuite, cadă, rom service.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, restaurant, bar, camere pentru nefumători, facilități pentru persoane cu dizabilități, cameră de bagaje, magazin, acces internet, aer condiţionat, saună, sală de fitness, solar, centru spa și wellness, masaj, piscină interioară, serviciu de transfer (contra cost), spălătorie, beauty salon, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vânzare bilete, parcare (contra cost).

Informaţii utile pentru sejur în Karlovy Vary

Karlovy Vary este o faimoasă stațiune balneară, din nord-vestul Cehiei, aflată la poalele Munților Metaliferi și la vărsarea Râului Tepla în Eger, la 130 km distanță de Praga. Orașul Karlovy Vary se remarcă prin izvoarele sale termale și a devenit una dintre cele mai apreciate stațiuni balneare din Europa. Orașul a fost fondat în secolul al XIV- lea, în timpul domniei lui Carol al IV-lea. Din secolul al XVI- lea stațiunea și-a caștigat notorietatea, în urma publicării tratatului de medicină al Dr. Payer din Loket, care prezenta proprietăţile curative ale izvoarelor termale. Stațiunea a atras numeroase personalități politice și artistice printre care: Țarul Petru cel Mare, Împărăteasa Maria Tereza, Beethoven, Chopin, Schiller, Goethe, Johann Sebastian Bach, Paganini, Gogol, Johann Brahms, Tolstoi, Marx. În colonadele orașului se captează apa izvoarelor termale în fântâni. Apa termală are temperaturi cuprinse între 30-70°C. Fiecare izvor are specificate afecțiunile pentru care este indicată apa.

Clima: Stațiunea Karlovy Vary este în zona temperat-continentală, cu veri calde și plăcute și cu ierni reci și bogate în precipitații.

Moneda: Coroana cehă 

Restaurante și cafenele: Restaurant Diana, Restaurant Svejk U, Restaurant Charleston

Obiective turistice:

Biserica Sfânta Magdalena a fost construită în stil baroc, în anul 1737. Arhitectura impresionantă, cât și interiorul bogat ornamentat atrage numeroși vizitatori.

Biserica Ortodoxă Sfinţii Petru şi Pavel a fost construită în anul 1897, în stilul rusesc, cu cinci cupole aurite. Biserica este decorată cu icoane donate de aristocrați ruși.

Muzeul Sticlei Moser este găzduit de fabrica de sticlă din Karlovy Vary, cu un trecut îndelungat în fabricarea sticlei și a cristalului. Pe lângă admirarea exponatelor, puteți asista la procesul de fabricație. Taxă de intrare: 120 CZK

Muzeul Jan Becher prezintă fabricarea tradiționalei băuturi din plante. Licoarea se produce din anul 1807 și conține 32 de plante, macerate în alcool.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri