| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

25hours The Goldman 4*

  • Destinația: Cazare, Frankfurt am Main
  • Preț: 78 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare în cameră dublă standard. Regim de masă: mic dejun

Tariful nu include: Taxe locale.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității. Tarifele cresc în perioada sărbătorilor, târgurilor, festivalurilor și a altor evenimente publice.

Rezervă acum

25hours The Goldman 4*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 1 – 31 decembrie 1 – 31 ianuarie 1 – 28 februarie
Tarif  adult / noapte 81,00 € 78,00 € 78,00 €

Informaţii hotel 25hours The Goldman – cazare în Frankfurt am Main

Hotelul 25hours The Goldman 4* este situat în Frankfurt am Main, destul de aproape de centru și în vecinătatea stației de tramvai Osthafenplatz. Hotelul este modern, cu design inovator, unic și cu atmosferă prietenoasă. Fiecare cameră beneficiază de decor individual. Hotelul poate fi o opțiune excelentă pentru explorarea orațului și pentru o escapadă romantică.

Facilități camere: mobilier modern, LCD, televiziune prin cablu, acces internet, aer condiţionat, încălzire, telefon, radio, minibar, birou, uscător de păr, cadă, articole de toaletă gratuite, izolare fonică.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, lift, seif, aer condiționat, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, zonă pentru fumători, salon TV, internet-café, săli de conferinţe şi petreceri, spălătorie, închirieri biciclete, închirieri auto, schimb valutar, parcare (contra cost).

Informaţii utile pentru sejur în Frankfurt am Main

Frankfurt am Main este unul dintre cele mai mari orașe din Germania, situat pe cursul râului Main, în landul Hessa din sud-vestul țării. Frankfurt este un important nod de transport aerian și centru financiar european, găzduiește sediul Băncii Centrale Europene, al Bundesbank și al Bursei de valori. Metropola are o istorie de peste 2000 de ani, a fost inițial o așezare romană, locuită apoi de triburile germanice. În timpul Sfântului Imperiu Roman, orașul a ocupat un rol important în istorie, regii și împărații romano-germani erau aleși în Frankfurt, iar între anii 1562-1792 erau încoronați în Frankfurt. Metropola este animată atât ziua, cât și noaptea, beneficiază de o atmosferă cosmopolită, modernă, cu numeroase clădiri futuristice, muzee, teatre, centre comerciale și restaurante, străzi pietonale cu clădiri vechi, reconstruite, parcuri frumoase. Frankfurt a fost locul natal al lui Johann Wolfgang Goethe, poet, dramaturg, romancier și filozof, una dintre cele mai mari personalități ale culturii germane.

Clima: Frankfurt am Main beneficiază de climă temperată rece, cu temperaturi extreme rare și de scurtă durată. Temperatura medie anuală este de 19° C, în timpul verii temperatura medie ridicată este de 24° C, iarna temperatura medie este de -1° C în timpul nopții. Iernile sunt ploioase și vara sunt ploi frecvente, primăvara și toamna temperatura medie este de 14° C.

Moneda: 

Mijloace de transport public: În Frankfurt mijloacele de transport în comun sunt numeroase, vizitatorii pot opta pentru metrou, tren, tramvai sau autobuz. Aeroportul Internațional Frankfurt este unul dintre cele mai mari din Europa, după volumul de activitate. Aeroportul este situat la aproximativ 12 km distanță de centrul orașului Frankfurt, transferurile se pot face cu trenul.

Restaurante și cafenele: Atschel, Buzzano, Lafleur și Cafehaus Siesmayer, Zu den 12 Aposteln, Meyer’s, Olive, Ariston, Römer Pils Brunnen.

Obiective turistice:

Catedrala Sfântul Bartolomeu (Kaiserdom Sankt Bartholomäus) este o construcție impresionantă, realizată în stilul gotic între secolele al XIV-lea și al XV-lea, pe locul unei biserici vechi. Domul din Frankfurt a fost utilizat pentru încoronarea împăraților germani între anii 1562-1792, în secolul al XIX-lea a fost reconstruit și a devenit un simbol al unității naționale. Turnul, cu o înălțime de 95 metri, a fost multă vreme cea mai înaltă construcție din oraș, panorama orașului văzută din turn este încântătoare.

Primăria Römer este alcătuită din trei clădiri gotice, învecinate, care au fost achiziționate de consiliul local de la o familie de negustori în anul 1405. Clădirea a fost sediul primăriei aproape 600 de ani, în prezent este utilizată de autorități pentru diferite oraganizarea de evenimente. Sala împăraților (Kaisersaal) este locul unde se sărbătoreau încoronările.

Opera Veche (Alte Oper) este o altă clădire emblematică a orașului Frankfurt. Opera a fost inaugurată în anul 1880 și reconstruită în anul 1981 după distrugerile provocate de bombardamentele din cel de-al Doilea Razboi Mondial. Exteriorul respectă clădirea originală, în timp ce sălile sunt amenajate modern și găzduiesc concerte, recepții și congrese.

Muzeul de Istorie Naturală Senckenberg este unul dintre cele mai renumite muzee din Frankfurt și al doilea ca mărime din Germania. Muzeul prezintă biodiversitatea din diferite zone ale Terrei și evoluția plantelor și animalelor de-a lungul timpului, expune o colecție impresionantă de animale, plante, fosile, minerale; cele mai mari atracții ale muzeului sunt scheletele de dinozauri și colecția de animale împăiate (bilet de intrare: 8 €/adult, 4 €/copil).

Biserica Sfântul Paul se află la mică distanță de Piața Romerberg, construcția maiestuasă a fost finalizată în anul 1833. Biserica protestantă a fost sediul Parlamentului de la Frankfurt în anul 1848, când se elabora o constituție pentru o Germanie unificată și democratică. În anul următor Parlamentul a fost dizolvat prin folosirea armelor deoarece monarhii din Austria și Prusia se opuneau unificării, iar biserica și-a reluat activitatea religioasă.

Palmen Garten din centrul orașului Frankfurt este un paradis cu plante aduse din toate colțurile lumii, împărțite în grădini tematice și sere. Vizitatorii pot admira flora luxuriantă din zone subtropicale, din junglă, deșert, savană, zona arctică sau din lumea subacvatică. Grădina botanică beneficiazăde spații de joacă pentru copii, de un teren de mini-golf și de un trenuleț, anual, în luna iunie, se celebrează festivalul rozelor.

Zoo Frankfurt este una dintre cele mai renumite și mai vechi grădini zoologice din lume, a fost inaugurată în anul 1858. Grădina zoologică prezintă în total 500 de specii diferite și aproximativ 4500 de animale din toate continentele, cărora le-au fost create condițiile din mediul natural.

Main Tower a devenit una dintre cele mai renumite atracţii locale încă de la inaugurarea lui în anul 2000. De la înălțimea de 200 metri panorama orașului este superbă, la etajul 53 se află un restaurant. Turnul este singurul zgârie-nori din Frankfurt cu un observator amenajat pentru public.

Muzeul Goethe se află pe locul nașterii sale, casa din secolul al XVII-lea a fost fidel restaurată, arhitectura și mobilierul corespund stilului de viață burghez din epoca barocă târzie. Muzeul Goethe prezintă o vastă colecție de picturi, grafică și busturi în stilul baroc, clasic, romantic și Biedermeier, arhiva poetului și o bibliotecă pentru cercetare.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri