| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
  • cazare toscana Residence I Colli
  • cazare toscana Residence I Colli
  • cazare toscana Residence I Colli
  • cazare toscana Residence I Colli
  • cazare toscana Residence I Colli
  • cazare toscana Residence I Colli

Residence I Colli 4*

  • Destinația: în curând
  • Preț: 31 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Cazare în Florența 2016
Tariful include: Cazare în cameră dublă standard.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității. Tarifele cresc în perioada sărbătorilor, târgurilor, festivalurilor și a altor evenimente publice.

Rezervă acum

Residence I Colli 4*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 1 – 29 februarie 2016 1 – 31 martie 2016 1 – 30 aprilie 2016 1 – 31 mai 2016 1 – 30 iunie 2016 1 – 31 iulie 2016
Tarif  adult / noapte 31,00 € 34,00 € 38,00 € 42,00 € 47,00 € 50,00 €

Informaţii hotel Residence I Colli – cazare în Florența 2016

Aparthotelul Residence I Colli 4* este situat într-o zonă liniştită din Florenţa, la aproximativ 15 minute de mers pe jos distanță de podul Ponte Vecchio. Clădirea este o vilă elegantă din secolul al XIX-lea, cu interioare aristocratice și grădini frumoase. La mică distanță de hotel se pot vizita Palazzo Pitti şi Grădina Boboli.

Facilități camere: mobilier elegant, aer condiționat, TV, televiziune prin satelit, acces internet, telefon, fier de călcat, seif, birou, chicinetă utilată, zonă de relaxare, articole de toaletă gratuite, duș sau cadă, uscător de păr.

Dotări și servicii: recepție nonstop, lobby, grădină, camere pentru nefumători, family room, cameră de bagaje, aer condiţionat, acces internet, birou de turism, parcare (contra cost).

Informaţii utile sejur în Florența

Florența, capitala regiunii italiene Toscana, este orașul artelor și al Renașterii italiene, o destinație captivantă, romantică, superbă. Florența beneficiază un patrimoniu cultural și artistic excepțional, clădiri medievale impresionante, palate vechi, domuri ondulate, biserici și galerii de artă renumite în toată lumea. Florența este situată între dealurile zonei viticole Chianti, pe malurile râului Arno, care a asigurat prosperitatea orașului din cele mai vechi timpuri. Florența a fost întemeiată în anul 59 î.e.n. pe ruinele unei așezări etrusce. Perioada de înflorire a orașului din Evul Mediu este strâns legată de numele influentei familii Medici, care a încurajat și finanțat o parte din lucrările artistice între secolele al XIV-lea și al VIII-lea. Destinele unor personalități de renume precum Leonardo da Vinci, Niccolo Machievelli, Galileo Galilei, Amerigo Vespucci, Donatello sunt legate de orașul Florența. Centrul său istoric a fost introdus pe lista Patrimoniului Universal UNESCO. Transferul din Aeroportul Amerigo Vespucci în Florența durează aproximativ 15 minute cu taxiul sau autobuzul.

Clima în Toscana este mediteraneană pe coastă, în câmpie și continentală în zona Munților Apenini, cu precipitații slabe. Verile sunt călduroase, cu temperaturi de peste 30°C, iar iernile sunt blânde, cu temperaturi de maxim 10°C. Cea mai căduroasă lună este iulie, iar cea mai rece este ianuarie, precipitațiile apar primăvara și la începutul verii.

Moneda: €

Obiective turistice:

Domul din Florența (Duomo di Firenze) a fost construit între anii 1296 și 1436, după proiectele al arhitectului Arnolfo di Cambi, continuate de Giotto și Filippo Brunelleschi. Domul cu numele de Santa Maria del Fiore este a treia catedrală creștină din lume, ca mărime. Muzeul Domului prezintă istoria construcției catedralei și câteva opere de artă ale unor artiști toscani.

Ponte Vecchio este cel mai vechi pod medieval din Florența, construit în anul 1345, care traversează râul Arno. Podul este faimos pentru galeriile sale comerciale, casele de pe laterale și a coridorului Vasariano.

Galeria Uffizi din Florența este cel mai renumit muzeu al orașului, găzduit în elegantul palat cu același nume, proiectat de arhitectul casei Medici, Giorgio Vasari. Colecția de artă, donată Florenței de familia Medici, reunește tablourile unor artiști celebri precum Giotto, Botticelli, Leonardo da Vinci si Michelangelo, Raphael, Caravaggio, Rubens, Van Dyck sau Rembrandt și câteva statui romane.

Palazzo Pitti datează din secolul al XV-lea, a fost reședința conducătorilor Florenței pentru aproape patru secole, ultimul proprietar fiind regele italian Vittorio Emmanuele al III-lea, care a permis accesul publicului în clădire. Palazzo Pitti găzduiește tablouri renascentiste și baroce, o colecție de haine de epocă și obiecte de artă.

Palazzo Vecchio din Florența este vechea primărie a orașului, ridicată la începutul secolul al XIV-lea. Clădirea este grandioasă, sobră, cu un turn impresionant cu clopot pentru avertizarea pericolelor. Interiorul se păstrează din secolul al XVI-lea, când ducele Cosimo I a decis redecorarea palatului de arhitectul Giorgio Vasari.

Muzeul Național Bargello este găzduit de vechiul palat al magistraturii orașului Florența din secolul al XIII-lea. Muzeul deține o colecție impresionantă de sculpturi ale lui Michelangelo, Donatello, Giambologna, Vicenzo de Rossi și Benvenuto Cellini, care au aparținut familiei Medici. Muzeul expune și o colecție de armuri, ceramică, monede și obiecte din fildeș.

Galeriile Academiei din Florența sunt faimoase pentru sculpturile lui Michelangelo, David, Sclavii, Sfântul Matei, însă pot fi admirate și lucrări semnate de artiști precum Botticelli, Perugino, Filippino Lippi, Pontormo, Domenico Ghirlandaio și Bronzino.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri