| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Green Village Resort 4*, Sfântu Gheorghe

  • Destinația: Delta Dunării, România, Vacanțe
  • Durată sejur: 5 nopți
  • Preț: 214 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 5 nopți în cameră dublă egreta; Regim de masă: mic dejun.

Tariful nu include: Transfer Murighiol-Sfântu Gheorghe și retur (35 €/adult); Taxa de intrare în Rezervația Deltei Dunării (15 lei/persoană/sejur)
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Green Village Resort 4*, Sfântu Gheorghe

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Perioada 04.06-14.06 14.06-19.06 19.06-24.06 24.06-29.06 29.06-09.07 09.07-14.07
14.07-19.07 19.07-18.08
Tarif adult / sejur 214,00 € 218,00 € 221,00 € 247,00 € 354,00 € 359,00 € 375,00 € 379,00 €

 

Informaţii complex Green Village Resort – sejur în Delta Dunării 2019

Complexul Green Village Resort 4* se află în comuna Sfântu Gheorghe, locul unde Dunărea întâlnește Marea Neagră. Complexul este pitoresc, cu arhitectură specifică zonei și facilități moderne. Amplasarea complexului permite turiștilor o escapadă în mijlocul deltei și o vacanță pe litoral, accesul se face exclusiv cu barca. Contra cost oaspeții pot beneficia din Murighiol la Sfântu Gheorghe.

Facilități apartamente: mobilier rustic, LCD, televiziune prin cablu, minibar, aer condiționat, încălzire, zonă de relaxare, duș sau cadă, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, grădină, terasă, camere pentru nefumători, family room, cameră de bagaje, aer condiționat, încălzire, acces internet, bibliotecă, cinema, sală de conferințe și petreceri, zonă pentru fumători, programe de divertisment, piscină exterioară, piscină pentru copii, cadă cu hidromasaj, saună, masaj, loc de joacă, biliard, tenis de masă, darts, mini-fotbal, volei, sporturi nautice, birou de turism.

Informaţii utile pentru vacanță în Delta Dunării

Fluviul Dunărea construiește de mii de ani la vărsarea în Marea Neagră, în județul Tulcea, una dintre cele mai frumoase delte din Europa, inclusă în patrimoniul mondial al UNESCO ca rezervație a Biosferei. Delta Dunării este a doua ca întindere de pe continent (după delta Volgăi) și s-a format într-un golf al mării, care a fost delimitat de un cordon litoral. Delta se află într-o continuă formare și consolidare, fiind unică în Europa prin diversitatea florei și faunei acvatice sau terestre.

Oaspeții deltei aleg această destinație fie pentru liniște și relaxare într-un peisaj fermecător, departe de agitația cotidiană, fie pentru pescuit și gastronomie, fie din pasiunea de a explora ținuturile exotice sau de a cunoaște un mod de viață neschimbat de secole, în deplină armonie cu natura. Pentru cazare în zona Deltei Dunării majoritatea turiștilor preferă hotelurile și pensiunile din: Tulcea, Sulina, Uzlina, Murighiol, Crișan, Mila 23, Gura Portiței. Tulcea este considerată poarta de intrare în Delta Dunării, orașul-port a fost ridicat pe locul unei vechi așezări geto-dace. Sulina, orașul de la gura de vărsare a brațului omonim, este cel mai estic din România și are cea mai mică altitudine (3,5 metri).

Clima: Delta Dunării beneficiază de climă temperat-continentală de stepă, influențată de vecinătatea mării, cu ierni blânde și veri călduroase. Temperatura medie anuală din Tulcea este una dintre cele mai ridicate din România de aproximativ 11°C.

Moneda: Leu

Obiective turistice:

Delta Dunării poate fi explorată pe trasee turistice pe cale navigabilă cu plecări din: Tulcea, Murighiol, Crișan, Sulina și Chilia Veche. Din Tulcea se pleacă spre Mila 23, Crișan, canalele Stipoc și Litcov; din Murighiol se pleacă spre Gura Portiței, canalele Cocoș și Mustaca, Uzlina; din Crișan se pleacă spre Lacul Roșu, Sulina, Mila 23, canalul Magearu; din Sulina se pleacă spre canalul Cardon-golful Musura, Sfântu Gheorghe; din Chilia Veche se pleacă spre lacul Matița.

Pădurile Letea și Caraoman (pădure neagră în etimologia turcă) au fost declarate monumente ale naturii datorită biodiversității lor. Letea și Caraoman sunt alcătuite din stejari, tei, plopi, frasini și numeroase plante cățărătoare, care le conferă un aspect mediteranean. Complexul lagunar Razim-Sinoe din sudul deltei este zonă imoresionantă prin complexitatea geografică, biologică, istorică şi etnografică.

În județul Tulcea merită vizitate: Muzeul de istorie și arheologie, situl Aegyssus, Muzeul de etnografie şi artă populară din orașul Tulcea, cetatea Enisala de lângă Babadag, cetatea greco-romană Argamum din Jurilovca, situl Noviodunum din Isaceea, situl Halmyris de lângă Murighiol, mănăstirile Cocoș, Celic Dere și Saon.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri