| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • La Villa Tosca
 • La Villa Tosca
 • La Villa Tosca
 • La Villa Tosca
 • La Villa Tosca
 • La Villa Tosca
 • La Villa Tosca
 • La Villa Tosca

La Villa Tosca 3*

 • Destinația: în curând
 • Preț: 47 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Cazare în Cannes
Tariful include: Cazare în cameră dublă standard.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității. Tarifele cresc în perioada sărbătorilor, târgurilor, festivalurilor și a altor evenimente publice.

Rezervă acum

La Villa Tosca 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 1 – 31 octombrie 2015 1 – 30 noiembrie 2015 1 – 31 decembrie 2015
Tarif  adult / noapte 46,00 € 36,00 € 33,00 €

Informaţii hotel La Villa Tosca – cazare în Cannes 2015

Hotelul La Villa Tosca 3* este situat în centrul orașului Cannes, la mică distanță de gară și la doar 5 minute de mers pe jos de plaja Croisette și Palais des Festivals et des Congrès. Hotelul este cochet, cu facilități moderne, a fost renovat recent.

Facilități camere: mobilier elegant, seif, aer condiţionat, minibar, birou, încălzire, izolare fonică, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, cadă telefon, LCD, televiziune prin satelit, acces internet, room service.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, salon, camere pentru nefumători, family room, lift, cameră de bagaje, aer condiţionat, spălătorie, închirieri auto, serviciu de vânzare bilete.

Informaţii utile vacanță în Cannes

Cannes este un oraș fascinant din sudul Franței, așezat pe faimoasa Coastă de Azur, port la Marea Mediterană. Cancelarul englez Brougham și-a construit o reședință de vară în Cannes în 1834, fugind de epidemia de holeră. Alți nobili i-au urmat exemplul, iar Cannes a înflorit, dintr-un sat de pescari a devenit o destinație aristocratică. Orașul atrage prin eleganță, clima blândă, nenumărate hoteluri, restaurante, magazine și plaje cu nisip fin. Anual, Cannes este gazda celui mai prestigios Festival de Film european.

Din portul Cannes sunt curse regulate cu vaporașe spre micile insule din arhipelagul Lerins: Saint-Honorat și Sainte-Marguerite cu păduri parfumate de eucalipt. Insula Saint-Honorat este un cunoscut loc de pelerinaj încă din secolul al VI-lea, când au fost ridicate primele așezări religioase. În fortul din insula Sainte-Marguerite, unde se spune că a fost ținut prizonier “omul cu masca de fier”, se află Muzeul Maritim.

Clima: Cannes are un climat de tip mediteranean, vara este călduroasă și uscată, iar iarna este blândă, temperatura scade până la 10°C maxim. Temperatura medie anuală este de 25°C.

Moneda: €

Mijloace de transport public: Cel mai economic mod de a te deplasa în Cannes este autobuzul, biletul se poate procura de la chioșcuri sau de la șofer, prețul unei călătorii este de 1 €. Cel mai apropiat aeroport de Cannes este Aeroportul International Nice, situat la aproximativ 24 km distanță. Transferul din aeroport în Cannes se poate face cu liniile de autobuze express.

Restaurante și cafenele: Restaurant Palm Square, Restaurant Le Caveau des Annees 30, Restaurant Bistrot Margaux, Restaurant Le Mesclun, Restaurant  Le Relais des Semailles, Restaurant l’Affable.

Obiective turistice:

Promenade de la Croisette este cel mai cunoscut bulevard al orașului Cannes, se întinde de-a lungul tărmului și beneficiază de o panoramă impresionantă a plajei și a portului.

Palais des Festivals et des Congres a fost construit în anul 1949, pentru a găzdui Festivalul de Film de la Cannes și a fost extins pe parcurs. Clădirea are un design futuristic, iar în prezent cuprinde un cazinou, auditorii, săli de expoziții și spectacole, unde sunt organizate anual diverse festivaluri și evenimente. Accesul este gratuit.

Musee de la Castre din Cannes este găzduit de un castel fortificat și expune un patrimoniu vast, cu antichitati mediteraneene, tablouri, ceramică, instrumente muzicale, artă provensală din secolul al XIX-lea, piese arheologice. Curtea muzeului beneficiază de o priveliște minunată a orașului Cannes și spre golf. Taxă de intrare: 3.30 € (adulți), 2.25 € (copii, studenți).

Notre Dame d’Esperance a fost ridicată în secolul al XVII-lea, în stil gotic. Biserica, construită ca o fortăreață, adăpostește o colecție impresionantă de picturi și fresce. Accesul este gratuit.

Tour du Masque este un turn din secolul al XII- lea, devenit faimos datorită celebrului roman al lui Alexandre Dumas “Omul cu masca de fier”. Legenda spune că “omul cu masca de fier” a evadat din insula Sainte-Marguerite și și-a petrecut aici, ultimii ani din viață. Se spune, că fantoma lui încă mai bântuie turnul. Accesul este gratuit.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri