| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Campanile Alicante 3*

  • Destinația: Alicante, Cazare
  • Preț: 27 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare în cameră dublă standard. Regim de masă: mic dejun.

Tariful nu include: Taxe locale.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității. Tarifele cresc în perioada sărbătorilor, târgurilor, festivalurilor și a altor evenimente publice.

Rezervă acum

Campanile Alicante 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 1 – 31 decembrie 1 – 31 ianuarie 1 – 28 februarie
Tarif  adult / noapte 28,00 € 27,00 € 28,00 €

Informaţii hotel Campanile Alicante – cazare în Alicante

Hotelul Campanile Alicante 3* este situat în vecinătatea centrului comercial El Corte Ingles, la aproximativ 1 km distanță de plajă și centrul orașului Alicante. Stația de autobuz de află la aproximativ 500 metri distanță. Hotelul este modern, cu servicii bune, înconjurat de grădini fumoase, poate fi recomandat pentru o vacanță cu tarife economice.

Facilități camere: mobilier modern, birou, cafetieră, aer condiţionat, telefon, LCD, televiziune prin satelit, acces internet, fier de călcat, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, cadă, izolare fonică.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, lift, încălzire, aer condiţionat, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, acces internet, spălătorie, schimb valutar, închirieri auto, birou de turism, parcare.

Informaţii utile pentru vacanță în Alicante

Alicante este un oraș modern, o stațiune renumită și un port important, situat în partea de sud-est a Spaniei, pe țărmul Mării Mediterane (Costa Blanca). Orașul are o istorie de peste 3000 de ani, tulburată de multe evenimente, în antichitate un rol important l-au jucat grecii, fenicienii, romanii și cartaginezii, care au exploatat potențialul comercial al metropolei, cât și carierele de piatră. A urmat stăpânirea maură, de peste 500 de ani, metropola purtând numele de Al-Lukant. În perioada medievală, orașul a fost în centrul disputelor între casele regale europene și a suferit distrugeri majore în timpul Războiului Spaniol de Succesiune. Din secolul al XIX-lea, Alicante a început să prospere și să se extindă, odată cu legarea la sistemul de cale ferată. În prezent, Alicante este unul dintre cele mai moderne şi mai frumoase oraşe de coastă, ale Spaniei, cu o infrastructură turistică de invidiat și cu multe atracții turistice, evenimente culturale, festivaluri.

Clima: Alicante se bucură de climă mediteraneană, cu multe zile însorite, cu ierni blânde și veri calde și lipsite de precipitații. Septembrie și octombrie sunt cele mai ploioase luni. Temperatura medie anuală este de 19°C. Vara, temperatura depășeste deseori 30°C, iar iarna, temperatura scade rareori sub 10°C.

Moneda: €

Mijloace de transport public: Alicante beneficiază de o rețea bine organizată de autobuze, pentru transportul în oraș și transferul de la Aeroportul Alicante, situat la aproximativ 9 km distanță de oraș.

Restaurante și cafenele: Restaurant Darsena, Restaurant Nou Manolin, Restaurant La Andaluza, Restaurant Jumillano, Restaurant El Buen Comer.

Obiective turistice:

Castelul Santa Barbara (Castillo de Santa Barbara) se află pe Muntele Benacantil, la o altitudine de 166 metri. Castelul Santa Barbara este una dintre cele mai mari fortărețe din Spania și a fost construit în secolul al IX-lea, în timpul dominației musulmane. Taxă de intrare: 4 € (adulți), 2 € (redus).

Castelul San Fernando (Castillo de San Fernando) se află partea centrală a orașului Alicante, pe dealul Tossal. Castelul a fost construit la începutul secolului al XIX-lea, în timpul Războiului de Independență spaniol, pentru a consolida capacitatea de apărare o metropolei.

Bazilica Santa Maria a fost construită în stilul gotic, între secolele al XIV-lea și al XVI-lea de către Regii Catolici ai Spaniei, pe ruinele unei moschei. În secolul al XVIII-lea, biserica a fost reconstruită în stilul baroc și beneficiază de sculpturile artistului Juan Bautista Borja.

Catedrala San Nicolas de Bari este închinată patronului spiritual al orașului Alicante, a fost construită în secolul al XVII-lea, în stilul renascentist târziu, cu un aspect impozant și sobru.

Villa Vieja sau Barrio de Santa Cruz este centrul istoric al orașului Alicante, o zonă pitorească, cu străduțe înguste, multicolore. În această zonă se afla Primăria, Mănăstirea San Agustin, catedrale,  Muzeul de artă Gravina.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri