Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • cazare busteni bavaria
 • cazare busteni bavaria
 • cazare busteni bavaria
 • cazare busteni bavaria
 • cazare busteni bavaria
 • cazare busteni bavaria
 • cazare busteni bavaria
 • cazare busteni bavaria
 • cazare busteni bavaria
 • cazare busteni bavaria

Bavaria 3*, Bușteni

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 3 nopți
 • Preț: 76 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Tariful include: Cazare 3 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Cină festivă şi muzică live pe 04.06.

Tariful nu include: Transport; Taxe de stațiune.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 2 iunie 2017
Tarif adult / sejur 345,00 lei

Regim de masă disponibil, la cerere: demipensiune.

Informaţii hotel Bavaria – Bușteni, sejur de Rusalii 2017

Hotelul Bavaria 3* se află în partea de nord a stațiunii din Bușteni, la aproximativ 1 km distanță de pârtia de schi Kalinderu și la 2 km de Castelul Cantacuzino. Hotelul a fost inaugurat în anul 2013, beneficiază de arhitectură montană, de facilități moderne și de servicii bune, poate fi recomandat pentru un sejur la schi sau de relaxare. Fiecare cameră are un design unic.

Facilități camere: mobilier clasic, telefon, LCD, televiziune prin cablu, acces internet, încălzire, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, cadă sau duș, balcon (majoritatea).

Dotări și servicii: recepție nonstop, două restaurante, terasă, camere pentru nefumători, family room, seif, încălzire, cameră de bagaje, acces internet, bibliotecă, salon TV, săli de conferinţe şi petreceri, serviciu de transfer (contra cost), parcare.

Informaţii utile pentru sejur în stațiunea Bușteni

Bușteni este o stațiune montană din județul Prahova, situată de-a lungul Văii Prahovei, la poalele Munților Bucegi. Orașul este așezat într-o zonă pitorească, pe malurile râului Prahova, la umbra masivului montan Caraiman, pe care a fost ridicată Crucea Eroilor Neamului, simbolul stațiunii. Bușteni are altitudinea medie de 850 metri și propune oaspeților numeroase oportunități de petrecere a vacanțelor pe tot parcursul anului. Turiștii pot opta pentru sporturi de iarnă, alpinism sau pot trăi experiențe inedite în noul parc de aventură, Escapade Aventure Park. Frumusețea traseelor montane, pârtiile de schi, aerul ozonat, clădirile cochete și ospitalitatea localnicilor sunt atuurile stațiunii. Telecabina cu plecare din Bușteni are cel mai lung traseu din România, călătoria dezvăluie o superbă panoramă montană și se încheie cu impresionantele monumentele naturale situate la altitudinea de 2292 metri, Babele și Sfinxul.

Clima: Clima stațiunii Bușteni este influențată de așezarea în culoarul prahovean, cu o slabă intensitate a curenților de aer. Iernile sunt lipsite de geruri aspre, verile sunt răcoroase, iar toamnele și primăverile sunt blânde. Stratul de zăpadă persistă în general, de la sfârșitul lunii septembrie până la sfârșitul lunii martie.

Obiective turistice: 

Crucea Eroilor Neamului de pe Caraiman este situată la altitudinea de 2291 metri pe Șaua Mare a muntelui și are o înălțime de 28 metri. Crucea a fost construită între anii 1926 – 1928 de Căile Ferate Române pentru pentru a cinsti memoria eroilor neamului căzuți în Primul Război Mondial. Monumentul din oțel este fixat de un soclu din beton armat, iar seara este luminat. Deplasarea spre monument se poate face traseul turistic Jepii Mici în timpul verii sau cu telecabina Bușteni – Babele și apoi pe un traseu de 15 minute.

Castelul Cantacuzino din Bușteni a fost construit la începutul secolului al XX-lea după planurile arhitectului român Grigore Cerchez și a fost reședința familiei Cantacuzino până în anul 1948 când a fost naționalizat și transformat în sanatoriu. Salonul de primire adăpostește o colecție de heraldică, unică în România, cu blazoanele familiilor înrudite cu familia Cantacuzino și portrete ale membrilor familiei. Frumoasa clădire construită în stil neobrâncovenesc a fost restaurată și poate fi vizitată, iar într-un corp al castelului a fost amenajat un restaurant rafinat.

Casa memorială Cezar Petrescu din Bușteni dezvăluie vizitatorilor pasiunea scriitorului pentru frumos, pot fi admirate piese de mobilier rustic, scoarțe vechi, ceramică românească, statui și tablouri, o vastă bibliotecă. Autorul romanului pentru copii „Fram, ursul polar” a locuit aici între anii 1937-1961.

Cascada Urlătoarea se află la altitudinea de 1100 metri, pe cursul pârâului Urlătoarea în apropierea traseului turistic Bușteni-Valea Jepilor-platoul Bucegi. Cascada are mai multe căderi de apă, cea mai mare având o înălțime de 15 metri.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri