| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Aqua Park President 4*, Băile Felix

  • Destinația: Evenimente, Paște
  • Durată sejur: 4 nopți
  • Preț: 287 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 4 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: pensiune completă; Acces în Aqua Park.

Tariful nu include: Transport; Taxă de stațiune.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Aqua Park President 4*, Băile Felix

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Perioada 25 – 29 aprilie 2019
Tarif sejur / adult 1350,00 lei

 

Informaţii hotel Aqua Park President – Băile Felix, oferte de Paște 2019

Hotelul Aqua Park President 4* este situat la ieșirea din stațiunea balneară Băile Felix, în interiorul parcului acvatic. Bazinele din Aqua Park President au fost inaugurate în anul 2012, se adresează deopotrivă copiilor și adulților. Parcul acvatic beneficiază de bazine interioare și exterioare, de tobogane acvatice, saune, terenuri de sport.

Facilități camere: mobilier elegant, aer condiţionat, încălzire, LCD, televiziune prin satelit, telefon, minibar, cadă sau duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, family room, încălzire, aer condiţionat, acces internet, parc acvatic, solar, centru spa și wellness (masaj, saune, jacuzzi), sală de fitness, loc de joacă, mini-fotbal, sală de jocuri, darts, biliard, bowling, tenis de masă, squash, parcare.

Informaţii utile pentru sejur la Băile Felix

Băile Felix este o stațiune balneo-climaterică situată în nord-vestul României, în județul Bihor, la aproximativ 8 km distanță de orașul Oradea și la 22 km de vama Borș. Bazele de tratament, ștrandurile, băile cu ape termale, hotelurile și pensiunile din stațiune funcționează permanent. Documentele vechi atestă utilizarea apelor termale din zonă pentru tratarea diferitelor afecțiuni încă din anul 1000, când izvoarele termale au fost descoperite de călugărul Felix. Primele așezăminte de tratament au fost fondate între anii 1711-1721, sub numele de “baia lui Felix”. Efectele benefice ale apelor termale sunt utilizate pentru afecțiuni endocrine, metabolice, ginecologice, reumatismale, neurologice, iar temperatura apelor se situează între 20-49°C. Bazele de tratament din Băile Felix utilizează metode precum electroterapia, hidroterapia, aerosoli, masaje, împachetări cu nămol și tratamente antiaging cu produse Gerovital. Stațiunea din câmpia Crișurilor atrage numeroși oaspeți pentru relaxare și recuperare.

Clima: Stațiunea Băile Felix beneficiază de un climat continental-moderat de șes, cu ierni blânde, cu influențe, mediteraneene, fără geruri puternice și veri calde, cu temperaturi moderate. Temperatura medie anuală este de 10°C.

Moneda: Leu

Obiective turistice: Biserica de lemn din Băile Felix, Rezervația Naturală „Pârâul Peța” și Avenul Betfia din Băile 1 Mai, Peștera Urșilor.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri