| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Cazare Austria ski – Ramada Tivoli 3*

  • Destinația: în curând
  • Preț: 40 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Cazare Austria ski în Innsbruck
Tariful include: Cazare în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun.
Tariful nu include: Transport; Taxe de stațiune.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității. Tarifele cresc în perioada sărbătorilor, târgurilor, festivalurilor și a altor evenimente publice.

Rezervă acum

Cazare Austria ski – Ramada Tivoli 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 1 – 31 octombrie 2015 1 – 30 noiembrie 2015 1 – 31 decembrie 2015
Tarif  adult / noapte 46,00 € 44,00 € 40,00 €

Informaţii hotel Ramada Tivoli – cazare Austria ski în Innsbruck 2015

Hotelul Ramada Tivoli 3* este amplasat în orașul Innsbruck, în apropierea Complexului Sportiv Olympiaworld, la 100 metri distanță de stația de autobuz. Hotelul aflat într-o locație perfectă pentru un sejur de ski a fost inaugurat în decembrie 2011, si este o unitate de cazare ce beneficiază de servicii bune, putand fi recomandat tuturor categoriilor de turiști pentru un sejur montan reușit.

Facilități camere: mobilier modern, seif, aer condiționat, birou, încălzire, izolare fonică, telefon, LCD, televiziune prin satelit, minibar, acces internet, duș, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, bar, terasă, sală de mese, facilități pentru persoane cu dizabilități, family room, lift, seif, încălzire, cameră de bagaje, depozit pentru schiuri, aer condiționat, acces internet, zonă pentru fumători, sală de fitness, masaj, saună, săli de conferințe și petreceri, spălătorie, birou de turism, serviciu de transfer (contra cost), parcare (contra cost).

Informaţii utile cazare Austria ski în Innsbruck

Tirol este un stat federal din Austria, situat în partea de vest a țării, cu capitala în orașul Innsbruck. Regiunea muntoasă este renumită la nivel internațional pentru stațiunile de schi și pârtiile excelente, traseele de alpinism și drumeții, folclorul bogat și ospitalitatea localnicilor. Cele mai renumite zone de schi din landul Tirol sunt: Valea Stubai, Sölden-ötztal, Valea  Zillertal, Kitzbühel, Seefeld, Ischgl.

Orașul Innsbruck este capitala provinciei Tirol, situat în  partea sud-vestică a Austriei, în Valea Inn, și-a câștigat renumele internațional prin găzduirea Olimpiadei de Iarnă în anii 1964 și 1976. Innsbruck beneficiază de cinci pârtii de schi construite la standarde olimpice, iar pe ghețarul Stubal, aflat la aproximativ 40 km distanță, se poate schia tot timpul anului. Datorită așezării sale între munți, Innsbruck este destinația ideală pentru a practica schi iarna și alpinism vara, însa cucerește vizitatorii și prin viața sa culturală, prin istoria sa indelungată, prin arhitectura, prin ambientul ospitalier, cu numeroase restaurante, baruri, cafenele. Cele mai cunoscute stațiuni de schi învecinate sunt: Axamer Lizum, Patscherkofel, Igls, Seefeld, Tulfes și Stubai Valley. Orașul Innsbruck este deservit de aeroportul internațional Innsbruck Kranebitten, cel mai mare din provincia Tirol, aflat la aproximativ 5 km distanță.

Clima: Landul Tirol are un climat temperat-continental, datorită altitudinii înalte pârtiile sunt acoperite cu zăpadă cea mai mare parte din an. Iernile sunt reci cu temperaturi ce scad până la -12°C, iar vara temperatura este  variabilă și imprevizibilă, temperatura osciland între 17-30°C. Primăvara este scurtă cu zile calde, temperatura este de cel mult 15°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

„Acoperișul de aur”, simbolul orașului Innsbruck, este balconul unei clădiri în stil gotic, placat cu peste 2000  de cărămizi din cupru aurit. Clădirea a fost construită de Arhiducele Friedrich al IV- lea în secolul al XV- lea pentru familia regală, care urmarea din luxoasa lojă turnirurile, jocurile și festivitățile, care se desfășurau în piața centrală a orașului.

Palatul Hofsburg din Innsbruck a fost fondat la sfârșitul secolului al XV- lea de Arhiducele Sigismund, apoi construcția a fost continuată de către împaratul Maximilian. De-a lungul timpului a fost extins și redecorat de mulți monarhi austrieci, însă Împărăteasa Maria Tereza este cea care a dat palatului aspectul monumental, baroc, de astăzi.

Castelul Ambras (Ambras Schloss) își leagă existanța de activitatea Arhiducelui Ferdinand al II- lea, un prinț entuziast în cunoașterea artei renascentiste și a științei epocii. El a fondat colecțiile Ambras și a proiectat muzeul într-un concept avangardist și ultramodern pentru secolul al XVI-lea.

Catedrala Sfântul Iacob a fost reconstruită în anul 1724, pe locul unei biserici gotice. Interiorul în stil baroc a fost în parte executat de frații Asam. Cea mai impresionantă piesă este „Madona cu Pruncul” (Maria Hilf) de pe marele altar, pictată de artistul german Lucas Cranach cel Bătrân.

© 2012, DAIAVEDRA

Vizualizare hartă mărită


Comentarii și review-uri