Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • valea cu pesti arefu vidraru
 • valea cu pesti arefu vidraru
 • valea cu pesti arefu vidraru
 • valea cu pesti arefu vidraru
 • valea cu pesti arefu vidraru
 • valea cu pesti arefu vidraru
 • valea cu pesti arefu vidraru
 • valea cu pesti arefu vidraru
 • valea cu pesti arefu vidraru
 • valea cu pesti arefu vidraru
 • valea cu pesti arefu vidraru
 • valea cu pesti arefu vidraru
 • valea cu pesti arefu vidraru

Valea cu Pești 4*, Arefu

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 3 nopți
 • Preț: 120 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Tariful include: Cazare 3 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Bonuri valorice de 150 lei/adult/sejur; Acces la jacuzzi, saună și piscina interioară.

Tariful nu include: Transport; Taxe de stațiune.
La cerere sunt disponibile pachete de 4 sau 5 nopţi. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 1 iunie 2017
Tarif adult / sejur 544,50 lei

Informaţii hotel Valea cu Pești – Arefu, sejur de Rusalii 2017

Hotelul Valea cu Pești 4* se află în localitatea Arefu, pe malul Lacului Vidraru. Hotelul este cochet, beneficiază facilități moderne și de o amplasare idilică, în mijlocul pădurii, cu priveliștea superbă a lacului şi Munţilor Făgăraş, poate fi recomandat pentru un sejur reușit iubitorilor de vacanțe în natură.

Facilități camere: mobilier modern, LCD, televiziune prin satelit, seif, telefon, aer condiţionat, zonă de relaxare, acces internet (contra cost), birou, minibar, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, papuci de casă, duș, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, seif, lift, încălzire, aer condiţionat, zonă pentru fumători, acces internet (contra cost), cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, biliard, bowling, tenis de masă, piscină interioară, saună, masaj, cadă cu hidromasaj, parcare.

Informaţii utile pentru sejur în Arefu

Arefu este o localitate din nordul judeţului Argeş și o comună cu același nume, compusă din trei sate. Arefu este situat în vecinătatea Cetății Poenari, la aproximativ 7 km de Barajul Vidraru și la 38 km de orașul Curtea de Argeș. Frumusețea Munţilor Făgăraş, priveliștea impresionantă a lacului Vidraru, lacul şi cascada Bâlea, codrii de brad, fag si stejar, legenda Domnitorului Vlad Țepeș legată de Cetatea Poenari, Trasnfăgărășanul sunt numai câteva din atracțiile care atrag numeroși vizitatori.

Clima: Arefu beneficiază de un climat cu specific alpin, cu veri răcoroase și ierni friguroase. În luna iulie temperatura medie este de 15°C, iar a lunii ianuarie de -5°C, stratul de zapadă durează aproximativ 100 de zile anual.

Moneda: Leu

Obiective turistice: 

Cetatea Poenari se află în satul Căpăţânenii Pământeni din Comuna Arefu, la o altitudine de aproximativ 850 metri, pe muntele Cetăţuia. Cetatea făcea parte, cu veacuri în urmă, dintr–un lanț de fortificații care apărau hotarul de nord al Țării Românești. Se spune în „Letopisețul Cantacuzinesc” că fortificația a fost construită de Domnitorul Vlad Țepeș, însă în realitate el a reconstruit-o. Se presupune că cetatea inițială a fost înălțată în secolul al XIV–lea ca loc de refugiu de legendarul Domnitor Negru Vodă, căruia îi sunt atribuite două semne din apropierea vârfului de stâncă. Cetatea Poenari a fost ultimul refugiu al Domnitorului Vlad Țepeș înainte de a pleca în Transilvania și a contribuit decisiv la victoria finală a românilor din anul 1462 împotriva armatelor otomane.

Biserica domnească din Curtea de Argeș a fost construită la începutul secolului al XIV-lea, în stilul bizantin. Legenda atribuie construcția bisericii lui Radu Vodă Negru. În interior sunt conservate fresce impresionate din epoca de construire a bisericii, mormintele principilor din familia Basarab și al Domnitorului Basarab I.   

Lacul Vidraru a fost creat artificial în anul 1965 prin construirea Barajului Vidraru din acumularea apelor râurilor Capra, Buda și ale altor afluenți. Lacul Vidraru este situat între Munții Frunții și Masivul Ghițu, o zonă foarte frumoasă, împădurită.

Cascada Bâlea este situată în Munții Făgărașului între masivii Moldoveanu și Negoiu, la o altitudine de peste 1200 metri. Cascada Bâlea este cea mai mare cascadă în trepte de pe teritoriul României, are o cădere de 60 metri.

Lacul Bâlea, de origine glaciară, este situat la o altitudine de aproximativ 2040 metri, fiind considerat unul dintre cele mai mari lacuri ale Munților Făgăraș. Accesul se poate face cu telecabina sau cu autoturismul. În apropierea lacului se construiește iarna un hotel de gheață, sub formă de iglu. În apropiere se află lacul glaciar Capra la o altitudine de aproximativ 2240 metri.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri