| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • cazare venetia tritone
 • cazare venetia tritone
 • cazare venetia tritone
 • cazare venetia tritone
 • cazare venetia tritone
 • cazare venetia tritone
 • cazare venetia tritone
 • cazare venetia tritone
 • cazare venetia tritone

Tritone 4*, Carnaval în Veneția

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 4 nopți
 • Preț: 593 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Carnavalul din Veneția 2016
Tariful include: Cazare 4 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion și taxe de aeroport; Transfer aeroport-hotel-aeroport; Excursie în Veneția și Florența; Asigurare de călătorie și storno; Asistență turistică;.
Tariful nu include: Transport cu vaporetto în Veneția; Taxa locală.
Ofertă specială valabilă pentru rezervări efectuate până pe 30.11.2015.
Oferta pentru city break în Veneția este disponibilă cu plecare din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Tritone 4*, Carnaval în Veneția

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 2 februarie 2016
Tarif  adult / sejur 593,00 €

Informaţii hotel Tritone – Carnavalul din Veneția 2016

Hotelul Tritone 4* este situat în vecinătatea Gării din orașul Mestre, la o călătorie 10 minute de mers autobuzul distanță de Veneţia. Hotelul beneficiază de decor clasic, facilități moderne și de conexiuni bune de transport în comun spre Veneţia, poate fi recomandat pentru un sejur romantic.

Facilități camere: mobilier clasic, aer condiționat, încălzire, LCD, televiziune prin cablu, telefon, seif, birou, minibar, acces internet, uscător de păr, duș, articole de toaletă gratuite, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, bar, terasă, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, cameră de bagaje, aer condiționat, încălzire, seif, lift, acces internet, sală de conferințe și petreceri, spălătorie, parcare în apropiere (contra cost).

Informaţii utile vacanță în Veneția

Veneția se află în nord-estul Italiei, într-o lagună a Mării Adriatice și cuprinde peste 100 insule. Orașul a jucat un rol extem de important în istoria europeană și a fost disputată de marile puteri europene ca o bijuterie inestimabilă. Datorită așezării sale inedite, Veneția este destinația preferată a îndrăgostiților din întreaga lume. Clădirile medievale, zecile de canale și poduri elegante fascinează și atrag vizitatorii de secole. Faima orașului s-a datorat timp de secole artizanilor locali, pentru producția de oglinzi, tapiserii, vitralii, cristaluri, iar în prezent atrage prin tezaurul său cultural, carnavalurile fastuoase, plimbările romantice cu celebrele gondole, vinurile aromate.

Clima: Veneția are un climat mediteranean umed, cu veri foarte călduroase și ierni reci. Temperatura medie în ianuarie este de 2°C, iar în iulie și august temperatura atinge 30°C.

Moneda: €

Mijloace de transport public: Transportul în Veneția se face cu vaporettos, vaporașe cu rute regulate şi există staţii (pontoane) în majoritatea insulelor venețiene. Transferul din Aeroportul Marco Polo în Veneția la Piazzale Roma, se poate face cu autocare Venice Express, călătoria durează aproximativ 30 minute și 5,5 € dus-întors. Aeroportul Treviso este situat la aproximativ 40 km distanță de orașul Veneția, transferul se poate face cu autobuzul.

Restaurante și cafenele: Restaurant Da Raffaele, Taverna al Remer, Trattoria da Ignazio, Restaurant Riva Rosa, Caffe Florian, Restaurant-Bar Centrale, Restaurant Cantina Canaletto.

Obiective turistice:

Bazilica San Marco se află în piața cu același nume, edificiul impresionează prin arhitectura bizantină, decorată cu mozaicuri aurite, cu elemente gotice. Constructia a început în 1094 și a fost finalizată în 1617. Initial, basilica a fost exclusiv utilizată de dogii venețieni, abia în 1807 a devenit resedința Patriarhului Veneției. Intrarea este gratuită.

Palatul Dogilor a servit pe rând drept Senat, Tribunal, arhiva publică, închisoare după căderea republicii venețiene. Palatul Ducal (Palazzo Ducale) a fost construit în secolul al IX- lea și reconstruit, dobândind forma actuală în anul 1424. Arhitectura palatului este în stilul gotic venețian, exteriorul fiind din marmură albă și roz. Palatul adăpostește opere de artă ale unor sculptori și pictori celebri. Taxă de intrare: 12 € (adulți), 6,5 € (tarif redus)

Ca’ d’Oro este cel mai atractiv palat de pe Canal Grande, a fost construit în secolul al XV- lea ca reședință a familiei Contarini. Fațada este construită în stil gotic venețian, cu elemente florale. Taxă de intrare: 6 € (adulți), 3,5 € (tarif redus)

Podul Rialto este cel mai vechi pod peste Marele Canal, finalizat în anul 1591, a fost singura modalitate de a traversa pe jos canalul până în anul 1854, când a fost construit Podul Academia.

Bazilica Santa Maria della Salute este una dintre cele mai impresionante lăcașuri de cult din Italia, închinată Fecioarei Maria. Construcția a început în anul 1630, în semn de mulțumire după eradicarea ciumei. Intrarea este gratuită.

Turnul Orologiului (Torre dell`Orologio) are o înălțime  de 100 metri și este construit în stilul renascentist. Turnul se află în Piazza San Marco, datează din secolul al XV- lea, iar ceasul funcționează încă.

Excursii gratuite:

Florența este capitala regiunii Toscana, orașul artelor și al Renașterii italiene, o destinație captivantă, romantică, superbă. Florența beneficiază un patrimoniu cultural și artistic excepțional, clădiri medievale impresionante, palate vechi, domuri ondulate, biserici și galerii de artă renumite în toată lumea. Perioada de înflorire a orașului din Evul Mediu este strâns legată de numele influentei familii Medici, care a încurajat și finanțat o parte din lucrările artistice între secolele al XIV-lea și al VIII-lea. Destinele unor personalități de renume precum Leonardo da Vinci, Niccolo Machievelli, Galileo Galilei, Amerigo Vespucci, Donatello sunt legate de orașul Florența. Centrul său istoric a fost introdus pe lista Patrimoniului Universal UNESCO.

Carnavalul din Veneția are tradiție îndelungată, sărbătoarea a devenit oficială încă din anul 1296. Carnavalul celebrează venirea primăverii, tradiția de a purta măști are scopul de a elimina barierele sociale, prin protejarea identității. Fiecare festival beneficiază de un program cu o anumită tematică, oaspeții sunt invitați să participle la piese de teatru, concerte, parade și baluri.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri